Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Dombrovskis aicina pie ugunskura padomāt par valsti

Premjers Valdis Dombrovskis (JL), sveicot iedzīvotājus Līgo svētkos, aicina pie Jāņu ugunskura padomāt par valsti un vēlēt, lai tā ātrāk atgūstas.

“Es novēlu, lai šajos Līgo svētkos, ikviens no mums vērojot Jāņuguni, domās novēl Latvijai pēc iespējas ātrāk atgūties un kļūt stiprai. Lai mūsu kopīgais domu spēks ir tā enerģijas deva, kas palīdz mūsu valstij un arī mums pašiem,” teikts premjera apsveikumā.

Aspveikumā iedzīvotājiem viņš norāda, ka šis pavasaris Latvijā ir aizvadīts saspringtā gaisotnē, jo īpaši pēdējās divas nedēļas, kas lielā mērā bijušas izšķirošas valsts nākotnei. Tas ir pārbaudījums, kas no mums visiem ir prasījis daudz spēka un izturības, atzīst valdības vadītājs.

“Latvija ir zeme, kur Vasaras saulgriežu svinēšanai ir senas saknes un gadsimtos koptas tradīcijas. Jāņu ugunskurs, ozolu vainags, Līgo dziesmas ir tie simboli un vērtības, kas šiem svētkiem piešķir īpašu noskaņu. Un tāda tā ir tikai Latvijā,” teikts V.Dombrovska Jāņu apsveikumā.

Diena.lv jau rakstīja, ka šonedēļ V.Dombrovskis rakstiskā paziņojumā presei atvainojās Latvijas tautai "par to situāciju un par tiem pārbaudījumiem, kas mums visiem kopā būs jāiztur". Viņa piemēram sekoja arī citi politiķi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas