Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Dombrovskis ar TP par situāciju veselības jomā runās tomēr tikai pēc Jāņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
pēc TP priekšsēdētāja Mareka Segliņa iniciatīvas tikšanās pārcelta uz nākamo nedēļu. = TP tīšuprāt un ne jau pirmo reizi bremzē valdības darbu!!! Es Domrovska vietā šito kaprīzo demagogu Segliņu noliktu vienreiz pie vietas.
A
A
Andrjuša, vai tu proti lasīt? Tad izlasi: "pēc TP priekšsēdētāja Mareka Segliņa iniciatīvas tikšanās pārcelta uz nākamo nedēļu".
nīgrais kroplītis
n
šīs valsts iedzīvotāji sevi izsmēluši, tik viens prāta, atlaist saeimu un padzīt valdību, kur nezin, ko likt vietā, vēl jo vairāk nezin!
Atlaist Saeimu
A
Šī Saeima sevi ir izsmēlusi. Valsts ir izsaimniekota. Partiju varas „spicei” ir bijusi vadošā loma valsts izsaimniekošanā. Daudzi nevarēja samierināties ar valdošās varas alkatību, stulbumu un norobežojās no valdošās varas elites. Ir likvidēta ražošana. Latvijas attīstība nenotiek. Darbaspēks ir koncentrēts tikai Rīgā. Jauni celtniecības objekti tiek celti ignorējot sabiedrības viedokli. Valsts politika ir „savas kabatas” biznesa atbalstīšana. Vēlēšanu sistēma netiek pilnveidota atbilstoši sabiedrības interesēm. Latvijas intereses Eiropā pārstāv cilvēki ar apšaubāmu reputāciju. Netiek saukti pie atbildības valsts izsaimniekotāji. Prokuratūrai nav līdzekļu un kadru valsts masveidīgas izsaimniekošanas izmeklēšanai. Valsts kontroles konstatētie pārkāpumi netiek novērsti. Valsts prezidents bez Saeimas atbalsta nespēj radikāli mainīt situāciju valstī. Birokrātija ir sasniegusi savu apogeju. Praktiski nav iespējams atrisināt nevienu sabiedrības indivīda problēmu. Dzelzceļa līnijas uz Latvijas novadiem ir likvidētas, bet auto ceļu kvalitāte pasliktinājusies. Ceļu asfaltēšana ir haotiska un saistīta ar „savas kabatas” biznesu. Lauku atbalstam paredzētie Eiropas līdzekļi izkūst birokrātijas kabinetos un nenonāk līdz laukiem. Saeimas varas partijas ir bremzējušas korupcijas izskaušanu valstī. Šī Saeima nespēj izveidot normālu valdību. Saeima ar likumu sev noteikusi bezizmēra algas un nepamatotu peļņu un pilnībā ignorē sabiedrības intereses. Korupcijas rezultātā milzīgi līdzekļi aizplūst garām valsts kabatai. Valsts varas partiju darbība Saeimā un Valdībā ir bezatbildīga. Šādas politikas dēļ cilvēki spiesti pamest valsti un meklēt labāku dzīvi ārpus Latvijas. Korupcija valsts varas struktūrās ir kļuvusi par sabiedrības normu un visatļautību. Tie ir tikai daži pamatojumi neapmierinātībai ar Saeimu un valsts varas partiju politiku. Pieprasu Saeimas atlaišanu un valsts varas partiju „spices” saukšanu pie kriminālatbildības.
zvirbulēns
z
Dombrovski, neslinko, jāstrādā tev, bračkiņ, ja jau reiz uzņēmies :(((
taa
t
tu tikai alu nepaardzeries, valtii kriize bet straadaas peec jaaniem!!!!!!!!!!!! Atkaapies no amata, ja straadaat negribi un nemaaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ieva
I
Runās, kad pašam no Līgošanas veselība.....
draugs
d
"... es darīšu visu..."
andris
a
bļīn kaapec tikai pec jaaņiem! kas vai tad domborovskim valsts deļ nav zēl sava laika ko domaa pie ligo ugunskura teeret...
dzeris
d
Nevajag runāt ar TP, vajag JL munistru, TP ministri nekad neko nepaveiks, tas ir pierādījies visur, kur tik viņi ir, veselība ir pārāk svarīga nozare, lai to uzticēti SIA TP, un patreiz TP diez vai uzdrošināsies protestēt, ja šo nozareipārņems JL. Auders bija labs, bet grubēja nogriezt skābekli Zatleru pārītim un pārējiem TP un TB biznesmeņiem no medicīnas, tāpēc viņu noēda, kaut arī, Zatlers darīja tieši to pašu, un vēl daudz vairāk. Tā VM stipri jāparetina, 500 SVA, kas pēta, ka jāmazgā rokas pirms ēšanas, un vēl kaut ko tur paraksta, vien ir ko vērts, bet TP nekad to neizdarīs. Un tur, labāk būtu, likt nevis ārstu, bet menedžeru, ārsts varētu būt padomnieks.
ABC
A
Nav nekāds lielais noslēpums, ka arodbiedrības, piemēram, Itālijā un ASV aktīvi sadarbojas ar mafiju un mafija tās izmanto savu mērķu bīdīšanai.
nīgrais kroplītis
n
Diez cik naudas iet un kur nonāk, caur Pētera Krīgera vadīto savienību?
ABC
A
TP plānotā "manifestācija" nesanāca, kā cerēts, tagad jāmēģina izgudrot kādu citu riebeklību, jo no pozīcijām "tauta pieprasa premjerministra atkāpšanos" startēt neizdosies. Netīrie politiskie manipulatori.
m-ērglis
m
želejas lācīti
vaļera
v
Tas bija premjera mājiens: "Lai jums jauki svētki, mīļie... jo pēc tam nekā jauka vairs nebūs!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas