Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Dombrovskis pārliecināts, ka Staķe un Gavars gūs Saeimas atbalstu; opozīcija ir pret

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Vēlētāji par Staķi nav pārliecināti!
Vēlētājs
V
Dombrovskis vienmēr pārliecināts.Par pensiju nesamazināšanu jau otrreiz.Par progresīvo ienākuma nodokli kā neveiksmīgu risinājumu-no pat ienākšanas politikā!
Dombrovska kungs!
D
Par Gavaru neko nevaru pateikt, bet Staķes "labos " darbus mēs jau redzējām! Mums pietiek! Ja kas, vai nevajadzētu parunāt par Mūrnieces atkāpšanos no amata, jo šāda visatļautība pret žurnālistiem ir drauds mūsu eksistenei, un tad tiešām uzvaru svinēs staķveidīgie!
Tenis.
T
Tādi Šķēles un Šleseri laikam tiešām nesaprot, ka viņi ir šausmīgi gaisa jaucēji , nesaprot, ka vajadzētu paiet malā. Bez jums Latvija ātrāk tiktu galā ar visām ķibelēm,aa&šš. Ašāk prom no ļaužu acīm !
Budapešta vēl atceras 1956..
B
SC ir vilki jēra ādās! Mīļie Latvieši neticiet nevienam vārdam ko viņi saka! Nē, SC nākamajās vēlēšanās! Nē, Šleseram un Šķēlem, nākamajās velēšanās! Viņi ir gatavi iet kopā ar mūsu Latvijas ienaidniekiem! Nē, Janukoviča Ukrainas scenārijam Latvijā! Nē, atgriešanās Latvijas PSR tipa valstī! Šeit ir Eiropa! Civilizācija! Nost ar Urbanoviču! Lai viņš vācas ar visu savu krievu varzu uz savu Čangalienu no kurienes nācis, nolādētais Kangars! Latvieti, esi atbildīgs par savu valsti Latviju un savu tautu Latviešiem, nākamajās vēlēšanās!
...
.
Un kā Jums patika Gavara citētais Šveika citāts: "Katram kroplim jāpaliek savā vietā..." - intervijā? kas tas bija - citus apvainoja vai sev pielika etiķeti?! Katrā ziņā - neētiski, aizvainojoši un stulbi. Ja par kropli sauca sevi - tad labāk palikt savā vietā, onkuļa paspārnē, lai kliiedz un "drāž" laborantes, ne lien politikā!
bimbam
b
Par Gavaru nezinu, bet Staķe taču ir sabiedrībai bīstams radījums!
Vienotības triumfs
V
Lai task savu mirstamo ancuku sev bez kabatām arī patur, bet par ministru jānāk cilvēkam, kas darbu prot nevis vienkārši par ministru grib pagrozīties dažus mēnešus, vēloties kaut ko izdarīt. Vai ministru posteņi tik pārteju nejēgām ir paredzēti savu biznesa interešu bīdīšanai kā šamējam , kurš jau ir interešu konfliktā?
Pee
P
Gavars tacu ir idiots, vispar nespej domat vai runat. Paskatieties interviju 900 sekundes.
DD1
D
Man, gluži otrādi, radās priekšstats par Gavaru, ka cilvēks vēlas izdarīt Latvijas labā kaut ko, jo saprot, ka valstiskums karājas mata galā pēc iepriekšējiem darboņiem, kas centās bāzt tikai savās kabatās. Gavars norādīja, ka mirstamajam ancukam nav kabatu,- domājiet paši, kāpēc.
Vienotības triumfs
V
Nu kā var par sipneniece radiņu tā! Viņa tak raudās! Un kundzīte tā centās šo nejēgu izbīdīt. Taisni 'z'el palika.
Zinu
Z
Ja Gavars kļūs par ministru, tā būs katastrofa. Pilnīgi piekrītu -draugam.Ētisku apsvērumu dēļ vairāk neizteikšos.Vai tiešām Saemai ir vienalga. NOŽĒLOJAMI!!!!
Vienotības triumfs
V
TB Takbūns ar jobdeļi tagad pie pļunera pēc latiņa piestaigā. Šiem tagad jau kādi iekrājumi jātaisa, jo zaeimā pierasts šiki dzīvot, bet jau nu nākošā neievēl?
Vienotības triumfs
V
Ko tu! Tas taču Vienotības galvenās atbalstītājas sipnunieces vīra brālis! Kāpēc viņam kaut kas jāsaprot, ja TĀDOS RADOS!!! Galvenais , ka ir no īstās siles pārtejas!
durnis
d
Nez kā tagad Tabūns jūtas ,ka vienā laivā ar plineru un ždanuku peld... nemaz nerunājot par īsteno latvieti krišdirsi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas