Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Dombrovskis: šobrīd aktīvi tirgojam tikai "Parex banku"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
treknais dombrovskis
t
nu ja, latvija jau iztirgota
...
.
Lelle 13:57 Valdība otrdien arī nolēma, ka premjeram līdz 1. septembrim jāizsludina atklāts konkurss Valsts kancelejas direktora amatam. _______________ Atkal silts krēsls kādai Vienotības jaunpupa draudzenenītei. Tāpat kā uz VZD gendira vietu, stāsta, startējot jaunpupa ilgadējā draudzene baklanočka no Latvijas valsts mērnieka.
Zigurds
Z
Jl nepilda solījumu, jo 2002.gadā saviem atbalstītājiem, biedriem, svinīgi solīja, ka savās rindās neuzņems citu partiju pārbēdzējus un atkritēus.
He he...
H
Piekrītu, taču dokumentiņi jāliek uz galda, jo citādi tiks mūžīgi melots. Kā tas Vienotībai pieņemts! Un fanīšiem arī jāredz šie Vienotības vadonīšu parakstītie dokumentiņi, jo vismaz daļai tā būs auksta dušiņa...
Vienotības triumfs
V
Bet kas mums kā pilsoņiem liedz to beidzot pieprasīt Voldiņam nevis te vienam otru apriet, slavinot vienu vai motru veco pakaļu no pārteju šļuras? Vaina ir pašā sistēmā, bet nemainot sistēmu vieni silenieki nomaina nākošos. Vai atceries, ko Titavs teica par 2002. gada nabagu melno karļuku? paskaties , kas tagad šim par ancūku, mašiņiem, voņiem un benku iekrājumiem? Siles vīrs, bet vai tādu mazums arī no Vienot6ības? paies pāris gadiņi un viņi būs precīzi tādi paši kā tagadējie taukpurni. Tikai lielāki jezuīti, jo vienmēr bļaus, ka citi vairāk zog.
Lelle
L
Un kura ir tā partija , kas piedāvā vēlēšanu sistēmas maiņu?! Šobrīd neviena, jo pie varas esošajiem ir pārāk labi un viņi netaisās neko mainīt.
Revolt
R
He he... 11:59 Mjaa. Voldiņš uzlika kaku saviem neaptēstajiem atbalstītājiem, jo pateica vairāk nekā bija atļauts pirms vēlēšanu laikā. Te nu slēpjas visa tā izslavētā demokrātija. Kā sāka parakstīt slepenos protokolus, tā arī aizslepenojās. Brīnumi nāks pēc vēlēšanām, jo, vienalga kas nāks pie varas, tad abu Voldiņu dotie solījumi pasaules varenajiem būs jāpilda. Skaudri , bet skaidri! Varbūt tomēr Saeima varētu paprasīt visus, es uzsveru visus, slepenos protokolus līdz vēlēšanām publicēt, bet, ja kāds parādās pēc vēlēšanām , tad sākt kriminālprocesu pret parakstītājiem? ====================== Slepens ir nosacīti jo SVF stratēģija nemainās gadu desmitiem un Latvija nav nekāda īpaša vieta.Paši galvenie strukturālo reformu mērķi - maksas veselības aprūpe,izglītība un nozīmīgāko valsts ekonomikas sfēru privatizācija.
...
.
Vienotība rullē! Otrdiena, 29.jūnijs (2010), plkst.11:40 | Ziņu aģentūra LETA Saistībā ar to, ka valsts apmaksāto plānveida ambulatoro medicīnisko pakalpojumu kvota Cēsu klīnikai 2010.gadam ir ievērojami pārsniegta, klīnikā ierobežota vai pārtraukta plānveida ambulatorās palīdzības sniegšana, - liecina slimnīcas publiskais paziņojums. Kā aģentūru LETA informēja SIA "Cēsu klīnika" valdes priekšsēdētājs Guntars Kniksts, līdz valsts finansējuma atjaunošanai netiek veiktas valsts apmaksātas ambulatorās operācijas ķirurģijā, ginekoloģijā, traumatoloģijā un ortopēdijā. No 1.jūnija ir sākta pacientu reģistrācija rindā uz valsts apmaksātām ambulatorām operācijām, cerot, ka ar 2010.gada 1.oktobri minēto pakalpojumu sniegšanu varēs atsākt.
He he...
H
Mjaa. Voldiņš uzlika kaku saviem neaptēstajiem atbalstītājiem, jo pateica vairāk nekā bija atļauts pirms vēlēšanu laikā. Te nu slēpjas visa tā izslavētā demokrātija. Kā sāka parakstīt slepenos protokolus, tā arī aizslepenojās. Brīnumi nāks pēc vēlēšanām, jo, vienalga kas nāks pie varas, tad abu Voldiņu dotie solījumi pasaules varenajiem būs jāpilda. Skaudri , bet skaidri! Varbūt tomēr Saeima varētu paprasīt visus, es uzsveru visus, slepenos protokolus līdz vēlēšanām publicēt, bet, ja kāds parādās pēc vēlēšanām , tad sākt kriminālprocesu pret parakstītājiem?
...
.
Kajs, 29.06.2010 11:45 Cik skumji visu sho dzirdeet un apzinaaties sevii sho visu traadeediju ko visaadiem veidiem un celjiem censhaas nodot "Pasaules globalizaacijaas) es teiktu kaadas Privaatpersonu rokaas! Es par Jums Valdi biju augstaakaas domaas! Vai kaads var pateikt man;"Kas Valsts sliktaaka un vinjai nav cilveeku-speciaalistu,straadnieku savu kuri nespeetu godiigi paarvaldiit un otri veikt savu darbu lai uznjeemumi nestu peljnju un buutu ekonomiski plaukstoshi,ka viss jaatdod kaada privaatrokaas un tad viss notiek-uznjeemums kljuust pelnoshs,tikai peljnja aiziet ne valstij un taas TAUTAI bet kaadu personiigajaas kabataas"! Visaugstiiba pasargaa sho Maamulju Zemiiti veel nedaudz kaadu laicinju un tad manis vairs nebuus,tomeer zheel savu peecnaaceeju.Ar cienju Janis.
Revolt
R
Imperiālisma hidra paceļ galvu!
Vienot'ibas triumfs
V
Kad Saeimā sēdēs gudrākie, zinošākie un inteliģentākie sabiedrības locekļi, nevis tikai tie bandīti, kuri jau sazagušies un spēj nopirkt sev kandidāta vietu sarakstā par 10 tūkst. Ls, tad kaut kas sāks mainīties uz labo pusi. _________ Atbildēšu! tad kad piespiedīsim prezīti iestāties par vēlēšanu sistēmas maiņu, jo patreizējā partiju sarakstu sistēma ir pretrunā ar Satversmi , jo katram pilsonim ir tiesības tikt izvirzītam un ievēlētam Saeimā. Un Satversme neparedz, ka tam jābūt izvirzītam no partiju sarakstiem. Tāpat Satversme neparedz tirgošanos ar ministru portfeļiem. deputāti j;āievēl vienmandātu apgabalos, kandidātiem jāiziet priekšvēlēšanu cīņas un lai tos reģistrētu jāsaņem noteikts vēlētāju atbalsts, kurš tiek fiksēts ar vēlētāju personu datiem. deputātiem jābūt atsaucamiem. Ja kāds noliek mandātu nāk nākamais kandidāts nevis partijas nākamais ieliktenis par kuru iespējams nav vispār pozetīva balsojuma. Kas mums liedz šo vēlēšanu sistēmu mainīt?
Lelle
L
A man kā šis valsts pilsonim kāda šķirba kas, piemēram, Ventpils uzņēmumu peļnu pārpumpē savās un partiju kabatās?! Vai tas ir Lembergs ar savu ZZS vai Stepanovs&Berķis ar savu Vienotību?! Ģenprokoratūra un KNABs turpina saldi čučēt un saņemt algas par politisko pasūtījumu izpildi. Cīņa notiek augšalā par vietu pie siles un tiesībsargi ir pasūtījumu izpildītāji, par ko tiek dalīti ordeņi. Tā ir mafioza nevis demokrātiska valsts. "Demokrātija" te ir piesegta ar vīģes lapu. Nav jau vēl zināms kuri Cimdaram samaksās vairāk. Kad Saeimā sēdēs gudrākie, zinošākie un inteliģentākie sabiedrības locekļi, nevis tikai tie bandīti, kuri jau sazagušies un spēj nopirkt sev kandidāta vietu sarakstā par 10 tūkst. Ls, tad kaut kas sāks mainīties uz labo pusi. Man un visai tautai, valstij no tā labuma nekāda, tikai parādu jūgs turpina pieaugt. Muļķu, zagļu, korumpantu, parazītu un bandītu valsts turpina rullēt uz elli...
Lietussargs
L
Vecīt, nu gan tagad tās "ēzeļa ausis", kāpēc vajadzēja taisīt balagānu ap Latvenergo, ir skaidri redzamas. Un kuriem tas premjers ir pārdevies?
Lelle
L
Vēlāk sapratīsi...nebūs šajās vēlēšanās nevienam nekāda triumfa! Tici man! Būs visiem, ieskaitot arī augšgalu, vieni vienīgi kreņķi un asaras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas