Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Dombrovskis uzskata, ka Antānei nevar pārmest nodokļu nemaksāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
VID - viss ir dirsā
ērce
ē
Dombrovski, nejaucies cita ministra kompetencē. Tev pašam darba diezgan. Ja paliek brīvs laiks -- uzlabo savas valsts valodas prasmes.
Pāķis
P
Kāda nemaksāšana. Antāne nodokļus nevis nemaksā , viņa tos optimizē. Pirms balotēties uz Saeimu, vajag vispirms iziet grāmatvedības kursus un tad varēs gan optimizēt, gan prihvatizēt.
poļaks
p
Labi sarēķinot izrādīsies, ka Valsts grāmatveži nav bijuši uzdevumu augstumos. Antāne savu atdabūs, bet kā to panākt "vienkāršiem mirstīgajiem" līdzīgā situācijā ?
nodokļu maksātājs
n
Tad jau Domrovskim jāstājas vismaz VID priekšgalā, ja ne jāaizstāj tas pilnībā ar tā 4500 cilvēku lielo "armiju". Kurš cits, ja ne Reformu partijas bijušais vadonis nemaksāja nodokļus par dāvanām no pacientiem? Kurš cits, ja ne Vienotība un Reformu partija ministru kabinatā atbalstījuši un Saeimā pieņēmuši tās visas nodokļu likumu paketes, kuru rezultātā ir ieviesta pilnīgi ačgārna nodokļu politika un iedibināta ārkārtīgi represīva nodokļu administrēšana?
...
.
Šis tips visai interesants, iebāž Ventspils brīvostas valdē savu partijas biedreni bez konkursa, taču ar oligarhu cienīgu pamatojumu, tagad izdomā, kādēļ viens likums nav viena taisnība visiem, nākamais būs administratīvo resursu izmantošana vēlēšanās? State capture priekšnesums no kāda, kas iepriekš pa visiem ruporiem kladzinājis, cik citi slikti un korumpēti.
tas bija gan retums
t
jo tieši krīzes laikā patrioti nomaksāja nodokļus ar steigu un kapeiku vairāk, ja bija, mikrouzņēmums jau tā ir valsts apzagšana un tad vēl nemaksāt tetiņš iemācīja par citiem ņirgāties????????????????????????? par to viņu Dievs jau sodīja
Īsta
Ī
Zaķene
Kuku
K
Nu kā tad, Dombrovskis jau savai partijas biedrei kāju priekšā neliks.
andris
a
apsveicami, ka vismaz ir pasnodarbinajusies un zin cik gruti ir samaksat visus nodoklus, bet liels bars tur ir, kas pat nestadas prieksa ko nozime kadu artavu atnest valstij, ne tikai pa valsts kasi siveredami jau gadiem..ta ir realitate. aicinam vairak pasnodarbinatos, mazos uznemumus un vidam tikt tiesam saprast latvijas realitati, bet ne radit naidu-sodus, inkaso utt.
Jautājums
J
Salašnju un parazītu partija.
Āne
Ā
Riktīgs zirgs.Dusja apparat.Tādai vajag specnazā strādāt.
es
e
Reformu partija ir ārpus likuma. Kā Zatlers.
zb
z
MĒRGĻI,VIENIEM ATĻAUTS VISS CITIEM NOVELK PĒDĒJO ĀDU.....
protams
p
paprasa pašai antānei, tā jau pati pārliecināta ka nekas nekur. skaidrojumu bija jāprasa vidam. ne jau meligai politiķei

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas