Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Dombrovskis: Viendzimuma partnerattiecību jautājums jāvērtē konstitucionālo tiesību ekspertiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
trollinga ministrija
t
Ir tāds jēdziens kā sātana skaistums un ne par velti tad, kad vēl zemes un cilvēces nebija, velns bija Dieva eņģelis, līdz viņā tika ĻAUNUMS atrasts un vēl šodien daudzi lauza galvas ar to, kur rodas ļaunums.Visbiežākā atbilde ir - skaudības dēļ, un ja ņem vērā, ka naida ministrija visbiežāk uzbrūk ar postulātu - vai skauž?, tad šaubu par šī eksemplāra izcelsmi atkrīt, jo, ja prāts šo būtni vadītu, viņa spētu atbildēt uz jautājumu - PAR KO SKAUST? Nav taču neviena apstākļa par ko šo nelietīgo būtni apskaust. Bet, savukārt, runājot par izglītību, neaizmirstiet, ka cirkā pat mērkaķi par profesoru var izmācīt, bet viskošākie, protams, ir Pāvila vārdi :"Tas Kungs pazīst gudro domas, ka tās ir tukšas".
sirpis
s
Cik tev maksā par melu izplatīšanu. Kāda organizācija atmaksā tavas darba stundas internetā. Katoļi,kuriem problēmas ar pedofīliem. Politnacisti,kam rūp tikai naida kurināšana. Jaunā paaudze,kas dedzināja nesen latviešu Dainas. Varbūt tu esi no muslimiem,kas publiski kar jauniešus uz ceļamkrānu striķiem. Varbūt tu ģenētiski esi inkvizīcijas pēctecis,kas prieka rēca,kad meitenes un jauni zeni locījas kaili pec plāno grēka kreklu sadegšanas sārta liesmas.Varbūt tu esi nacistu koncentrācijas bendes pēctecis,kas mocīja ,spīdzināja un sūtīja uz krematoriju tūkstošiem jauniešus-gejus. Divi tūkstoš gadus svētuļi-fanātiķi cīnās ar homoseksuālistiem. Neskatoties uz to cilvēce un arī attiecīgi homoseksuālisti ir savairojušies miljardos. Neizūd nācijas un tautas dēļ homoseksuālistiem. Jo neizūd heteroseksuāļi- viņu radītāji. Pēc tekstiem tu esi labi izglītots.Sevišķi gēbelsa un staļina tipa tekstu cepšanā. Vai pēc 10 gadiem nebūs kauns skatīties acīs līdzcilvēkiem. Tu taču izplati naidu un tumsonību.
trollinga ministrija
t
Iespējams, jūs būtu interesants, ja būtu homoseksuāls, citādi - tā pati PELĒKĀ vadmala un VECĀ dziesma. Bet ,palūkojiet, ko izdarīja homoseksuālie Leonardo un Mikelandželo un neskaitāmi citi, taču gudri ir saprast APSTĀKLI, ka ne visi homoseksuālie Dievam kalpo un, ka ne visi heteroseksuālie velnam. Tā arī ir tā GALVENĀ atšķirība, kas atšķir pelēku vadmalu no košas.
Ministry of Truth
M
"Kad viņi pieprasīja viendzimuma cilvēku laulību tiesības, es neko neteicu, jo nebiju homoseksuāls. Kad viņi pieprasīja bērnu adopcijas tiesības, es neko neteicu, jo tie nebija mani bērni un es nebiju homoseksuāls. Kad viņi pieprasīja tiesības audzināt bērnus bērnudārzos un skolās pēc savas izpratnes, es neko neteicu, jo mani bērni jau bija izauguši. Kad viņi pieprasīja sev neierobežotas tiesības, amatus katrā uzņēmumā un ministrijā pēc homoseksualitātes principa, un vēl tiesības bērniem stāties seksuālās attiecībās jau no 10 gadu vecuma, vairs nebija neviena, kas varētu ko iebilst."
par truth samazgām
p
Apnicis mums visiem tu esi kā rūgta nāve - vai vienreiz netaisīsi to savu tukšo grabuļu bodi ciet?
Ministry of Truth
M
Daži fakti: Mozaīka ir NVO. Latvijā ir 13 000 NVO. Biedru skaits nav zināms. Latvijā līdz ar to ir vismaz 13 000 interešu grupu. Latvijā ir tikai 3 pamatkonfesijas, kuru domu vai ticības biedru skaits ir ievērojams - simtos tūkstošu. Mozaīkas likumprojektu gan Zatlers, gan LJB ir nosaukuši par diskriminējošu pret citiem. Pēc pašu homoseksuāļu PR uzskatiem, Latvijā ir 90% heteroseksuāļu un 10% homoseksuāļu. Vairākuma griba nosaka vairākuma kursu. Latvijā NAV izplatīta diskriminācija pēc piederības seksuālajai minoritātei. Ja ir, lūdzu dot norādi uz simtiem lietu numuru un laiku, kad tās izskatītas tiesā un pretenzijās atzītas par pamatotām. Latvijā katrā pamata likumā ir ietverts apt. 6 punktu garš formulējums par dažādu diskriminācijas veidu aizliegumu.
par dzīves mīklām
p
Nu, no tiem garīdzniekiem neko labu gaidīt nevar, atcerieties - kā liecina Bībele, tieši augstākā garīdzniecība bija tā, kas meklēja VIŅU nokaut un nedomājiet, ka mūsdienās ir kas mainījies!
mm
m
Vienotība ir Latvijas konservatīvākā/reliģiozākā partija?
diena, aizvāciet to debīlo hokejistu, vai vismaz skaņu novāciet! besī šitādi baneri!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas