Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

DP pārbauda internetā izplatīto aicinājumu uz piketu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un veel mazliet
u
"aizstaaveet savas tiesiibas" - tev kaads rauj nost no galda eedienu un tu eed ar trieciensauteni rokaas? :D "kljuus politiska" - visticamaak, kljuus kriminaala, jo civilizeetaa sabiedriibaa ir iespeejams aizstaaveet savas intereses, nemurgojot par pretosanaas tiikliem un aizsardziibas suuninjaam.
un veel mazliet
u
Redz ar to kleptokraatiju buus taa, vai nu vareesi savus apgalvojumus pieraadiit vai pats kljuusti par meli un demagogu. Par demagogu kljuusti arii taapeec, ka diskuteet negribi, apsaukaaji preteejo pusi par "kleptokraatiju" un juuties izsmeelis teemu. Par taam pretosanaas suuninjaam, karteejo reizi speeleejies ar uguni, musinot publiku uz nekaartiibaam?
K
K
Ja jau pēc tavām domam Mūrniece ir tada patriote, tad kāpēc viņa savu vīru neatlaida no darba par nekā nedarīšanu, bet aizrotēja uz nākamo siltāku vietiņu???Jeb , varbūt, tu domā, ka viņs tik neatsverams darbinieks, tik lieli nopelni??? Un par to alfas sūtīšanu pret civiliedzīvotājiem ar bērniem - vai viņa vispār drīkst ar tādu saprāta līmeni vadīt iestādi, kura ir bruņota ar ieročiem??? Ja viņai būtu pieejama podziņa raķetēm - jau sen būtu kādu izšāvusi Bauskas virzienā.
reinis
r
cilvēkiem nav ko mutē bāzt kur lai viņi iet ??? skaidrs ka ielās, es arī drīz iešu paprasīt ar ko nadarbojās ierēdņi
Ierosinājums
I
Labāk lai pārbauda informāciju, kas izplatīta Apollo.lv, Kā ziņo <a Neatkarīgās policijas arodbiedrības (NPA) rīcībā nonācis videoieraksts no Tukuma policijas iecirkņa dežūrdaļas videonovērošanas kameras, kurā redzams, ka kāda persona ar kāju sper citai personai pa muguru. Kā noskaidrots, cietušais ir Valsts policijas Tukuma iecirkņa darbinieks Denis Hristoforidi, bet miesas bojājumu izdarītājs esot šī paša policijas iecirkņa Ceļu policijas priekšnieks Jānis Vancāns. 23.augustā Vancāns Tukumā uz ielas pie policijas ēkas pieskrējis pie Hristoforidi, izrāva no viņa maksts šaujamieroci, atņēma steku un lika doties uz dežūrdaļu. Sekojot Hristoforidi, pie dežūrdaļas Vancāns ar kāju iespēra pa muguru Hristoforidi, nodarot tam smagus miesas bojājumus, portālam «Apollo» pavēstīja NPA. Hristifiridi tūdaļ pat uzrakstīja iesniegumu un vērsās pēc palīdzības pie mediķiem, kuri konstatēja miesas bojājumus. Vēlāk Hristoforidi, kā arī policists Raitis Pastors aizturēti it kā par to, ka pieprasīja un pieņēma 100 eiro kukuli no kādas autovadītājas. Ne pārmeklēšanas laikā, ne vēlāk saņemtā nauda atrasta netika. Abi policisti ievietoti Valsts policijas izolatorā un turēti līdz 25.augustam. Savukārt policijas darbiniekam Kristapam Vilkam, kurš arī turēts aizdomās par kukuļa pieprasīšanu, pēc nopratināšanas piemērots liecinieka statuss. NPA visvairāk šokē policijas virsnieka Vancāna attieksme pret zemāka ranga policijas darbiniekiem, pret padotiem un visbeidzot pret personām, kuras tiek aizturētas par it kā izdarīto pārkāpumu. Arodbiebrība pieprasa steidzami ierosināt kriminālprocesu un dienesta izmeklēšanu, atstādināt Vancānu no amata pienākumu pildīšanas un veikt pasākumus, lai turpmāk šī persona tiktu atvaļināta no dienesta Valsts policijā un nekad nespētu ieņemt amatus valsts pārvaldē.
pamela
p
Lindiņ,kapēc jāmeklē?Te jau daudzi pašiu piesakās,Es tai skaitā.Un atrast kurš ir kurš arī ar niku,nav p[roblēmu.TIKAI!!!!!!!=------- kriminālprocesu jāierosina pret tādiem kā TU,kas sēž 20 g.pie valsts kases,to izzog,glābj Parexu,privātbanku un pension ārus vārda pilnā nozīmē mērdē badā. Jūs pie varas esošie esat CĒLOŅI, mēs vaicam tikai SEKAS!!Man pat ĻOOOTI gribētos lai tu ,Lindusja un JOŅC Reiniks paņem mani "pie dziesmas".Publiski varēsim izskaidroties KURŠ IR PIE VAINAS.Ar ko beidzās Gulbja,Lemberga,Kargina/Krasovicka lietas u.c. valsts apzadzēju meklēšana?Piem.VAŠKEVIČA?
es
e
paldies par informaciju! noteikti bushu un piedalishos!
vecis
v
pie kriminaalatbildiibas ir jaasauc tie,kas valsti un tautu ir novedusi liidz bankrotam,kaa gorbunovs,godmanis,birkavs,berzins,slesers,skele,kristopans, gailis,kalvitis u.c. ,kuri ienemdami augstus amatus ir izskerdeeejusi un iedzivojusies uz valsts liidzekliem!!!!
matrix
m
Man nāk vēmiens šito plintnieci klausoties! Tāds paštaismums kā maza bērna lepnums par savu kaku!
Lelle
L
Linda, vari droši braukt un ņemt mani ciet, jo es arī aicinu tautu pretoties savai iznīcināšanai. Vai tad JL ir kaut pirkstu pakustinājis, lai nomazinātu tos Rīgas parazītus un viņu šauselīgās algas?! Dombrovskis par iztērēto miljonu prēmijās šodien TV ekrānā tā maigi noļurināja, darbības nekādas, laikā kad tiem iestāžu vadoīšiem bija jāripo galvām....Paši jūs tur visi turpinat trekno uzdzīvi, bet daudzi jau mirst badā...
ciniķis
c
un vēl mazliet: ".....tas protams, ir nepatīkami un, katrs no mums labprāt laiku pavadītu daudz lietderīgāk, - no alus dzeršanas līdz mājas tarakānu sugu kolekcionēšanai, bet krīze nepielūdzami atņems mums pierasto un nepieciešamo kaut pašu niecīgāko dzīves līmeni un mums agri vai vēlu nāksies aizstāvēt savu mazo pasaulīti, sava dzīvokļa labklājību radot no saviem draugiem un paziņām interešu aizstāvības grupu. Jo agrāk katrs no mums sāks aizstāvēt savas tiesības un intereses, jo lielāku to daļu izdosies nosargāt. Klusējošie "cietušie" zaudēs visu. Pie tam, lai kā mums gribētos izvairīties no politikas mūsu cīņa par tiesībām kļūs neizbēgami politiska kaut vai tapēc, ka tā to uztvers valdošās kleptokrātijas pārstāvji....."
džafarovs
d
Latvija strauji tuvojas draudzīgās Azerbaidžānas līmenim demokrātijas attīstības ziņā. Uzziņai: Azerbaidžānā šogad ir sāktas vajāšanas pret tiem, kas Eirovīzijas balsojumā savu balsi atdeva par kaimiņzemes Armēnijas māksliniekiem.
ciniķis
c
citātiņš: "jebkuru pilsoņu apvienošanos savu tiesību aizstāvēšanai ( vai kaut vai papļāpāšanai par to) kleptokrātija uztver ka tiešu draudu un izraisa skarbu un nekavējošu pretdarbību. Gandrīz jebkuru latvieti, kurš pārpratuma vai nesaprašanas dēļ ir iedomājies, ka viņam ir kaut kādas tiesības kleptokrātija uztver kā politisko ienaidnieku, kurš labākajā gadījumā ir politiski jāneitralizē. Tāpēc, neskatoties uz pretīgumu pret politiku, cilvēki būs spiesti aizstavēt tiesības uz ēdienu un pajumti virs galvas, kas, savukārt, neizbēgami pieņems politiskās cīņas raksturu. Tas nodrošina jaunas politikas rašanos - nevis iešanu plakātiem un dažādas murgainības pakāpes runu teikšanu mītiņos, bet konkrētu cilvēku grupu konkretu interešu aizstāvību un cīņu par tām. Pieaugot krīzei šo interešu un grupu kļūs aizvien vairāk un tās pakāpeniski sāks pārklāties cita ar citu veidojot vienotu antikleptokratijas fronti. Indivīdam, kurš uzskata, ka viņam ir tiesības, jau šodien ir jāgatavojas to aizstāvībai un attiecīgi dalībai antikleptokrātiskajā frontē - radot attiecīgos sabiedriskos tīklus un pretošanās šūniņas......."
SKOLOTĀJS
S
Valdība nespēja samazināt ierēdņu mafijas algas, tagAD TURPINĀS KĀST MAZTURĪGOS. pAREXĀ IELIKA SOCIĀLĀ BUDŽETA UZKRĀJUMUS, BET PENSIJAS SAMAZINĀJA- SKAIDRS, KA VAJAG SPECVIENĪBAS.....
SKATIES
S
SKATIES TIKKO IZNĀKUŠO RAKSTU IEKŠ APOLLO! Lato Lapsa: Par mūrniecēm, šucmanietēm un izkurtējušo valsts varu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas