Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Drošības policija nesāk kriminālprocesu par "Jaunās paaudzes" rīkoto grāmatu dedzināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
.. noziedziigs tumsoniibas akts... Lledjaajevs un pakalpinni arii gribb buut politiski aktiivi..,tikai savu gariigo jomu samikseejumaa ar biznesu ,graabstaas nu jau gar muusu tautas neizniikstossajaam,patiesajaam veertiibaam... Uzskatu ,ka ssaadi asociaali elementi bargi jaasoda un jaaizraida no muusu valsts...
Nu gan
N
Pat Getliņos nenonāks!
!
!
Drošības policija ir domāta latviešu šašņorēšanai, lai viņu mestais tomāts neapdraudētu ierēdņu labsajūtu. Protams, Maizītis ir "izcils". Iepriekšējais ģp vismaz nonāca Pareksa politiskajā valdē, bet šis ...
Klārens.
K
Dedzināšanai paredzētās lietas un grāmatas draudzes locekļi atnesuši pēc savas gribas, ----------------------------------- Tas vien pierāda, cik šī sekta ir bīstama. Neirolingvistiski ieprogrameti šie cilvēki, var izdarīt ne tikai to. Pats galvenais tiek rīdīti pret visu latvisko. Nav nekāds noslēpums, ka lielāka massa sektas locekļu ir krievvalodīgie. Esmu pārliecinats, ja sekta būtu dedzinājusi krievu klasiķu grātamas, tad gan drošības policija būtu saskatījusi etniskā naida kurināšanu un būtu ierosinats process. Riebjās vis kas notiek Latvijā. Gribās traukties projām, lai manas acis neredzētu un manas ausis nedzirdētu.
ruksis
r
Labākā gadījumā Maizītim vajag jaunas brilles, sliktākā -- vizīti pie psihiatra.
oiks
o
Gribētu redzēt tos tumsoņus, kam grāmatas var traucēt piekopt savu reliģisko praksi. Tumsonība jau vienmēr bijusi fanātisma pavadone. Interesanti, kas palika to, kas šīs grāmatas izvēlējušies, grāmatu plauktos. Ja jau bija jāatbrīvojas no Jaunsudrabiņa, tad neticu, ka palika kas labāks. Cerams, ka pavārgrāmatas, "Vai gari spēj mani redzēt dušā?" un "Kā ātri nopelnīt miljonu" palika. Daudz jau nevajag, lai cilvēks paliktu stulbs, stulbāks un vēl stulbāks.
nīgrais
n
Vienīgais, ko šādā gadījumā var piesiet, ir ugunsdrošības noteikumu pārkāpšana un ugunsnedrošas situācijas radīšāna. Likums nenosaka, ko drīkst un ko nedrīkts izmantot kā kurināmo mangalī.
kgb
k
Saveejos jau aiztikt nevar ;)
Normunds
N
Drosibas policija laikam nav profesionalu,kas spetu atklat acimredzemos likumparkapumus.Zel.Kad dibinaja,tad Drosibas policija bija drosmigaki cilveki.
zvirbulēns
z
Jā, tas ir nonsens! Nav Latvijā vara, kas spētu šo augoni likvidēt! Ko par to visu saka Latvijas Republikas ģenerālprokurors Jānis Maizītis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas