Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Dzintaram ir vairāki skaidrojumi, kādēļ VL-TB/LNNK dēvē par nacionālradikāļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis Derums
J
Piešūt VL radikāļu birku nav nekāda pamata, VL ir centriska, konservatīva partija, kuras nostādnes ir tuvas Vienotības nostādnēm. VL gan vairāk akcentē valodas un nacionālos jautājumus.
alberts
a
Interesanti būs redzet - vai tiešām letiņi beidzot izbeigs BAIDĪTIES un NOBALSOS par - VL!?
lat
l
Pateicoties taadiem kretiniem kaa tu!
Kaleiņu ģimene
K
Mūsu izvēle ir saraksts nr.8!
K-K
K
... Agitacija, demagogija pret latviesu pamattautu un tas AN konvencijas garantetam tiesibam nebeigsies no vinas ienaidniekiem, un, tiem kuriem patriotisms stav cela visu pakampt sev - kamer VL Augstaka tiesa nepanaks specifisku un noteiktu soda lemumu par pretvalstisku un pretlatvisku Satversmes garam neatbildigu darbibu, un, naida celsanu ar apvainojumiem LV par nacismu, racismu un ekstremismu !!!!
Elva
E
Dažiem liekas, ka dzimtenes mīlestība ir saistīta ar nodevību. Es cienīšu jebkuru, arī cittautieti, ja viņš cienīs pamattautu, būs patriots un aizsargās latviešu valodu. Vai jūs vispār ziniet, cik cilvēku uz lielās zemeslodes runā latviešu valodā? Bet jūs runājiet par nacismu. Bīstams ir lielkrievu šovinisms, kas jau ir pāraudzis nacismā.
bet
b
Mēs paši ļujam šovinistiem būt par šovinistiem
  • 0
  • 1
konstantīns
k
NAV NOSLĒPUNS VISAM PĀRI STĀVOŠĀS iracionālas, abstrakti nedefinējamas SKAISTĀ PROBLĒMAS IDEĀLI risinošās īstenās – ESTĒTISKĀS CILVĒCES pastāvēšanas, EVOLŪCIJAS jutekliskie, IDEĀLIE IMPERATĪVI (SKAISTĀ IDEĀLI) – vergturu un feodālās „aristokrātijas” (ķeizariski – caristiski IMPĒRISKĀ) VARASKĀRE (IMPERIĀLISMS), „multikulturāli” kosmopolītiskā pilsoniskā BRĪVĪBA (LIBERĀLISMS), planētas pamatnāciju CILVĒCĪBA (HUMĀNISMS), vispārcilvēciskā TŪKSTOŠGADĪGĀ MĪLESTĪBA... CILVĒCEI VĒL JĀPASTĀV DAUDZAS TŪKSTOŠGADES... NEKĀDU PASAULES GALU ESTĒTISKĀ EVOLŪCIJA NAV IEPROGRAMMĒJUSI... PĒC PSRS sabrukšanas, Ķīnas transformēšanās „kapitālisma” virzienā, lai gan vēl eksistē „šķiras” , OBJEKTĪVI BEIDZAS ŠĶIRU VĒSTURE un SĀKAS PLANĒTAS PAMATNĀCIJU VĒSTURE, AR viņu MASVEIDA CILVĒCISKO, ESTĒTISKO alkatību PĒC CILVĒCĪBAS, HUMĀNISMA ĒRAS, kā ”folkloras” laikos, kas nevienai tauta TĀPĒC NAV NE „NACISTISKĀ, NE „FAŠISTISKA”... Šīs birkas izdomājuši īpaši subjekti ar nenoteiktu etnisku un citu izcelsmi – pasaules VISPĀRINĀTĀJI , kuri ir pārliecināti, ka „cilvēcei” pilnīgi pietiktu VIŅU DIVAS TRĪS TAUTAS UN VALODAS, pārējās tautas un valodas sen ir liekas, TRAUCĒ VOLUNTĀRI („savienojieties!”) , VARASKĀRI SADZĪT VISUS miljardus un TAUTAS VISPASAULES KOPBARĀ – VIENVALODĪGĀ „PABSILĀ” bez nacionālām atšķirībām... KAS viņiem traucē? Protams, „nacionālisms”, . „nacionālisti”,„nacionālradīkāļi”... <
EERCE
E
Vakar deputātu atbildēs Līvānos uz televīzijas jautājumiem visvairāk aplausu izpelnījās VL Laizāne.Protams,ka latviešu valoda ir jānosargā.Šodien radio reklāmā Tutins [SC] stāsta ka viņi esot par pensiju indeksēšanu,jautājums kāpēc nepasaka ka viņi 2.valodu grib krievu valodu.Nododot deputāta zvērestu zvēr, ka vienīgā valoda būs latviešu valoda,bet iznāk ka melo.
Dr.xy
D
To:EERCE ( Plkst.13:10) Ja deputats lauz doto zverastu, tad ir japielieto Soda likuma 69.punkts, par Valsts nodevibu.Ja Latvija bus drosmiga nacionala valdiba,tad so likumu naksies pielietot loti biezi,jo par Valsts nodevibu noilguma nav.
  • 6
  • 0
beidz laist muļķi
b
kaukāza komunistu mafijas kranci
Mēs
M
Izskatās, ka daudzi latvieši paši nezina, kas viņi ir., tāpēc esam tik tālu nonākuši. Ja katrs latvietis nekaunētos pateikt :"Es esmu latvietis!", tad viņu cienītu arī citas tautas., tādēl mēs balsosim par NA. Cik ilgu jūs līdīsiet? Pielīdējus neviens neciena.
Andis
A
Tādi kā Dzens ir bezpersoniski subjekti, kurs nesaprot, ka ja nav valdībai cieņa pret savu valsti, tad arī ekonomika neattīstīsies.. Tādam kā Dzenam vienīgā interese ir nauda un pēc domāšanas -. izskatās, ka viņš ir bijušās TP biedrs.
  • 1
  • 0
Dzens
D
Nu ko var ņemties ar to cienīšanu? Tā ir kaut kāda infantila domāšana, kas raksturīga purvciema pagalma puikām - staigāt pa pagalmu un noskaidrot, kurš kuru ciena vai neciena. Pēdējais laiks būtu saprast, ka cienīšana vai necienīšana nav atkarīga nedz no piederības kādai nācijai, dzimumam, rasei utt., bet gan no tā, ko cilvēks spēj paveikt vai jau ir paveicis. Ja nevar savest kārtībā savu pagalmu, t.i., panākt, ka valsts uzplaukst gan ekonomikas, gan arī citās jomās, tad neviens tādu nošņurkušu ar caurām biksēm necienīs. Un šajā ziņā jebkura partija, kurai pirmajā vietā ir bungu rībināšana par nācijas cieņu, bet viss pārējais tikai ķeksīša pēc ir potenciālu noziedzinieku bariņš.
  • 0
  • 3
Vēlētāj
V
Nevajag uzvelt atbildību par savām nesmukām aktivitātēm uz visiem citiem. Nav vajadzīga nekāda ārvalstu aģitācija, lai redzētu un saprastu, ka VL ir ļoti nesimpātiska partija ar līdzību pagājušā gadsimta pirmās puses nacionālsociālistiem, kuri pasauli noveda līdz ļoti smagai traģēdijai.
nu jā
n
Jenotiem nesimpātiska, man simpātiska.
  • 0
  • 0
Dzens&gt;Elva
D
Klasisks piemērs tam, kā tiek monopolizēts patriotisms. Būtu taču laiks saprast, ka dzimteni var mīlēt atšķirīgos veidos un cilvēkiem var būt atšķirīgi priekšstati par to, kā mums valstī būtu jādzīvo. Piemēram, man VL politika šķiet daudzos gadījumos nepieņemama, bet šāda uzskata iemesli ir pavisam cits stāsts.
  • 6
  • 6
Elva
E
Ttad tas nozīmē, ja es nevēlos pārkrievošanu un es mīlu savu dzimteni, tad es esmu nacists?
  • 15
  • 2
emo to lemo
e
1) Neviens normaals nacionaalists nebiidiis shtelkles ar chechenu muslimiem, bet "Dzintars ir atzinis, ka šovasar, pirmsvēlēšanu laikā, pāris reizes ticies ar čečenu izcelsmes uzņēmēju. Abas tikšanās reizes ar Abdulmuslimovu esot bijušas vairāk formālas, apgalvoja Dzintars" (c) Jautaajums: kakova hrena? Nu baigaa nacionaalo intereshu aizsardziiba - pret krieviem vienaa laivaa ar muslimiem. 2) VL ir vienaa apvieniibaa ar tbllnk, tas ir fakts. Un tblnnk ir 20 gadu parazxiteejusi, palasi presim lai ko tbllnk buutu dariijushi 20 gadu, tas neatbilst partijas nosaukumam. Secinaajums: vari uzskatiit mani par nomelnoshanas kampanjas upuri, bet 2 augstaak mineetie fakti ir fakti - vl smird. Droshi vien, ka es jau balsoshu par VL, sviitrojot visus tblnnk, jo taa laikam ir mazaakais posts no visiem, bet tomeer ar nepacietiibu gaidu tiiru labeejo partiju.
tikai nevajag
t
Ar Abulmuslimovu tiekas visa Rīga, ieskaitos Ušakovu biežā kārtā, vinš ir vairāku biznesu tai skaitā restorānu īpašnieks. Ja tu ēd stacijas bufetē, tad tev ta nav zināms, bet šis Beslans sēž kompānijās ar visiem Latvijas VIP-em, nav ko te visādas muļķības sūkāt no īkšķa.
  • 1
  • 0
Teodors
T
To dara tikai krievu Aģitprops. Tā paša iemsela dēļ, kādēļ okupācijas laikā latviski runājošos un domājošos sauca par "buržuāziskiem nacionālistiem". Krievu nacisti, turpretīm, skaitījās 'internacionālisti".
emo
e
haha, dienaa.l v ir vl/tblnnk fani. Veelreiz un maigaak: vl nav nacionaalradikaalji, tiem ir tikai viens ienaidnieks un tas pats uz papiira- krievi. Tajaa pashaa laikaa tie nolemj Latviju daudz lielaakam postam un VL sadarbojas ar chechenu muslimiem, un paguulushies zem paraziitiem ar 20 gadu staazhu tblnnk.
lemo
l
luk viens sis nomelnoshanas kampanas upuris :D
  • 11
  • 3
Ansis
A
Ja VL ir radikāļi tad es esmu Romas pāvests.
zobgalis
z
Gribŗtu gan, bet diemžēl east pārkāpis celebātu neskaitāmas reizes!
  • 1
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas