Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Dzintars: Esam eiroreālisti, nevis eiroskeptiķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atgādinājums
a
Raivis Dzintars ar šiem vārdiem vienīgi pauž vispārīgu vēlmi piedalīties ārpolitikā, ja pareizi saprotu. Šajos vārdos nekādas programmas ārpolitikai protams nav, jo nav norādītas nekādas konkrētas ASV, Krievijas, ES vai Latvijas intereses, uz ko balstīt abpusēji ieinteresētu sadarbību, kaut vai ļoti šaurā jautajumu lokā. Tātad Raivja Dzintara ārlietu ministra kandidāts pagaidām nav varējis viņam neko vairāk par saukļiem piedāvāt. Saukļu ārpolitika ir spēlēšanās ar uguni prieks iekspolitiskā pasūtījuma apkalpošanas, bet ar diplomātiju tai nav nekā kopīga. Saukļi neliecina ne par kādu eiroreālismu, tie liecina par populismu. Es gribētu redzēt analīzi, nevis dekoratīvus elementus, ja jau Raivis Dzintars, tiekdamies pēc darba koalīcijā, tiešām vēlas noteikt Latvijas ārpolitiku. Nevajadzētu atkārtot ne Kristovska, ne Pabrika bļaustīgo un tukšpauraino stilu. Ārlietu ministra amatam būtu jāizrauga kāds politiski aseksuāls karjeras diplomāts, kuŗš pašreiz kaut kur ir vēstnieks, nevis tukšais demagogs Tomels.
Būsim eiroreālisti!
B
Ieviesīsim arī Latvijā progresīvo nodokļu sistēmu!
fakts
f
es par
  • 0
  • 0
Tieši tā!
T
Arī Rīgā,tāpat kā Briselē,ir jābūt ienākuma nodoklim pēc maksātspējas,samazinātai PVN likmei pārtikas pamatproduktiem un medikamentiem,obligātai veselības apdrošināšanai,regulāri pārskatītam iztikas minimumam,neapliekamajam minimumam un minimālajai pensijai ne mazākiem par iztikas minimumu,pārtikas produktu cenām kā Briselē.
fakts
f
Raivis ir izcils, viņam ir tāda absolūta tīrības aura.
Bībelnieks
B
Raivim pareiza pieeja. ES ir Latvijas lauksaimnieciskās subsidijas samazinājis l'dz Latvijas zemnieki nevar konkurēt. EIROPAI IR JĀBŪT latvijas galvenam tirgam ne otrādi. Kur mūs tīšām šmauc ar produktu kvotām un pabalstu kvotām, kas nedod Latvijas laiksaimniekiem izdzīvot! Go to it Raiv!!
Vidoks
V
Visi rakstītie teksti iedalās divās grupās: Jena Z radītie un muļķības. Tukšpauris Einšteins ar savu relativitātes teoriju (un arī pelnīja droši vien mazāk par Jenu Z) vai tas cirvis Mendeļejevs ar savu nekompetento tabulu (žēl, ka nav apgādājies ar e-pastu, uz kuru Jens Z varētu aizsūtīt pamācību, kā periodiskās tabulas jātaisa)...
fakts
f
Jens Z dzīvo savās infantīliskājās iedomās, bet tikmēr Kreivijas impērija aprij Latviju
  • 0
  • 0
Vidoks
V
Bilde eļļas krāsās, ES līmeņa ministru sanāksme. Vārdu dod Latvijas ministram Jenam Z un šis liek vaļā kaut ko tādu apmēram: - Tu, mana daiļā no Spānijas, nokaunies un paklusē; jūs, sinjor no Itālijas, esat apmaksāts bļausteklis; jūs, mister no miglainās Albionas, esat psiholoģisks manipulators, bet pārējie lempji un okstiņi vispār nav sarunas vērti!
fakts
f
Un tad nolūst zem galda ...kā jau parasti ...
  • 0
  • 0
Vidoks
V
Un vēl. Kāpēc Jens Z iedomājas, ka var saukāt visus pārējos ķā vien grib un tas ir normāli, bet, tikko pašam Jenam Z pārmet agresīvu stilu vai nepamatotas ambīcijas, tās uzreiz ir "psiholoģiskas manipulācijas"?
Birra
B
Jā jā protams par VL. Lai tikai Dziņča pastāsta kādas labas rebes sanāca kad netīšām nokļuva slimnīcā. :)
lauķe
l
Protams, ka jābalso pamatā par VL, jo daudzi no TB/LNNK savulaik krietni vien sašmucējusies kopīgās rebēs ar citu partiju dūžiem.... Paldies "zemgum" par izsmeļošo informāciju....
Vidoks
V
Jen Z, ja jūs gribat redzēt tukšu demagogu, kas var piedāvāt tikai saukļus, tad ieskatieties spogulī un jūs vienu tādu ieraudzīsiet. Tukšvārdīga bļaustīšanās un agresīva trakošana jūsu izpildījumā neliecina par reālismu un pat ne populismu, bet tikai par to, ka Jenam Z naids prātiņu apmiglojis. Par Kristovski, vispirms sasniedziet dzīvē kaut trešo daļu no tā ko viņš ir sasniedzis un tad izsakieties, un arī tad ne tādā hiustēriski agresīvā stilā kā tagad. Jūs vēl joprojām neesat sapratis, ka blamējaties visas Latvijas priekšā?
Vidoks
V
Inteliģences? Bet varbūt tomēr pseidointeliģences?
  • 0
  • 0
Vidoks
V
Ja cerējāt iepazīties nopietnos nolūkos, nāksies jūs apbēdināt - esmu mesjē ar tradicionālu orientāciju un jūsu daiļā dzimuma pārstāvju meklējumos nekādi palīdzēt nevaru. Tātad Raivis Dzintars ir uzrakstījis grāmatas, kuras pārdod veikalā, bet Jens Z, lai gan ir 30 galvas tiesas pārāks, neko vairāk par 3 rindu blogu no sevis nav varējis izspiest. Un arī ministri šo neatzīto pravieti nelasa un nelasa, bet neatzītais pravietis sēž kaut kādā trešā koridora ceturtajā kabinetā pie piektā rakstāmgalda, kur gan labi maksājot (ja nav salējis čugunu) un izgāž žulti uz visu pasauli.
  • 0
  • 0
Jens Z
J
grāmatnīcā, mana daiļā, jūs varat nopirkt piem., R.Dzintara grāmatu, kurā gan nekā daudz par ārpolitiku neatradīsiet. ministri tiešām lasa visādas draņķības un nelasa to, kas tiem būtu jālasa, to jūs pareizi saprotat. un varbūt, ka latvju demokratijas neveiksme ir tas, ka ministri nevēlas iedziļināties sabiedrības un jo sevišķi inteliģences uzskatos
  • 0
  • 0
Vidoks
V
Izskatās, ka politoloģijas gigants Jens Z nokritis no saviem augstumiem un sācis troļļot. Mani interesē daudz kas, no politiskiem pētījumiem līdz vispārējais diskusiju kultūrai, kuru Jens Z, kaut gan savā nozarē ir nepārspēts eksperts un pa e-pastu pamācījis ministrus, nekādi nevar apgūt. Starp ciitu, Jen Z, jūs rakstot ministriem arī saukājāties vai tikai aizmuguriski esat tāds varonis?
  • 0
  • 0
Vidoks
V
... vai, piemēram, nopirkt grāmatnīcā? Nevar būt, ka tādam gigantam, kas no saviem augstumiem dod padomus ministriem, ir tikai kaut kādi e-pasti. Starp citu, negribas ticēt, ka cilvēks no malas var tā vienkārši uzrakstīt ministram un ministrs tā uzreiz lasīs.
  • 0
  • 0
Jens Z
J
izskatās, ka jums vairāk interesē psiholoģiskas manipulācijas, nekā politikas pētījumi, bet tas nekas, jo tādu ka jūs, kas šeit izklaidējas, ir ļoti daudz.
  • 0
  • 0
Vidoks
V
Pagaidām tiksim skaidrībā ar trīsrindu opusu, bet pārējo pēc tam. Man gan nav skaidrs, kāpēc ir jāizmanto tik sarežģīta un nedroša saziņas forma kā e-pasts, vai tad visu laiku izcilākā latviešu politiķa Jena Z gara darbus nevar izlasīt turpat blogu lappusē? Un kādā sakarā lai es dotu svešam cilvēkam, no kura esmu dzirdējis tādus komplimentus kā "apmaksāts bļausteklis" un "nokaunieties un apklustiet", savu e-pastu?
  • 0
  • 0
Jens Z
J
vai tad nekā cita neatradāt Internetā no maniem rakstījumiem, kā tikai to trīsrindu opusu? iedodiet savu e-pastu, nosūtīšu jums gabalus, kuros patiešām esmu pamācījis ministrus, ka labāk ministrēt
  • 0
  • 0
Vidoks
V
Jen Z, es tiešām ievēroju jūsu gigantisko opusu blogu lapā. Par nelaimi, jūsu kapitālā darba apjoms - veselas trīs rindas - piespiež mani atteikties no šī darba lasīšanas un analīzes vismaz līdz Ziemsvētkiem, bet apsolu, ka nākamajā gadā ķeršos klāt. Un ja jums nav citu argumentu kā bļāvieni "visi citādi domājošie ir apmaksāti" un "nokaunieties un apklustiet", tad jums būs pagrūti kādu pārliecināt par to bezizmēra inteliģenci, kāda jums, pēc jūsu paša vārdiem, piemīt. Un tā kā neesmu vienīgais, kurš jums nepiekrīt, tad ir divi varianti. Pirmais. Eksistē globāla sazvērestība pret nabadziņu Jenu Z. Otrais. Paša Jena Z nostājā tomēr ir kaut kas nepareizs un nepieņemams. Ir gan vēl trešais - paša Jena Z nostājā ir kaut kas nepareizs un nepieņemams, bet Jens Z ir iespītējies un to nemūžam neatzīs. Ak tad Jens Z mēģinās spīdēt ar algas lielumu. Pirmkārt, neviens nevar pārliecināties, vai Jens Z nemelo. Otrkārt, daudziem ir lielāka alga nekā LR ministram. Piemēram, populāriem aktieriem vai tehniskajiem speciālistiem labi apmaksātās firmās vai tiem pašiem ES funkcionāriem. Tas gan nenozīmē, ka var tādu aktieri vai funkcionāru ielikt ministra postenī un viņš būs labāks. Un vēl - ja jau Jens Z ir dzīvē daudz vairāk sasniedzis, no kurienes tāds akls naids un tukšvārdīga agresija? Vai tad nebūtu labāk, ja politoloģijas supergigants Jens Z no saviem augstumiem nepadalītos pieredzē un labvēlīgi, ar iecietību nepamācītu tos nabaga ministrus, kā tad īsti vajag ministrēt?
  • 0
  • 0
Jens Z
J
Man gan šķiet, ka tieši jūs nekādus faktus nevēlaties noskaidrot, tikai histēriski bļaustāties, jā un arī nepamatoti naidīgi. Varbūt paceliet savu izglītības līmeni un palasiet nevis mqnus komentārus, kas jīūs tik ļoti sķiet satrauc, bet analītiskos rakstus, kādu netrūkst arī š portāla blogu lapā. Bet ja esat tikai apmaksāts bļausteklis, tad nokaunieties un apklustiet. Vai tad jūs domājat, ka alga lielāka nekā Latvijas ārlietu ministram var būt tikai Eiropas komisāriem? Jūs esat mucā audzis un pa spundi barots, ka pat nevarat Internetā atrast ziņas par ierēdņu algām?
  • 0
  • 0
Vidoks
V
Jen Z, ja sasniegumus raksturotu ambicioza bļaustīšanās, tad jums pašlaik vajadzētu būt vismaz Galaktikas imperatoram :D Par nelaimi, sasniegumus raksturo reālais lietu stāvoklis.
  • 0
  • 0
Vidoks
V
Nekaunīgais un agresīvais Jen Z, kritika ietver sevī piedāvātus risinājumus, kuru jūsu tekstā nav, ir tikai tukšvārdīga un paaugstināti agresīva bļaušana. Izskatās, ka esat akla naida pārņemts un vienkārši bļaujat, un jau otro vakaru. Nevienu neinteresē, ko jūs domājat (jo jūs nedomājat, vismaz tad kad blogojat un komentējat). Interesē fakti. Bet fakti pagaidām runā jums par sliktu. Ja Kristovskis ir ministrs, tad jums vajadzētu būt prezidentam vai EK komisāram. Tā kā pagaidām ne vienā, ne otrā amatā netiekat novērots, atliek tikai secināt ka esat iespītējies un melojat pēc tā bēdīgi slavenā 20. gs. propagandas ministra sistēmas, kurš teica, ka jāmelo pēc iespējas dumjāk, toties skaļi un nepārtraukti. Un es nenovēlu nevienam nokļūt tajā naida ielejā, kur pašlaik esat jūs.
  • 0
  • 0
Jens Z
J
salīdziniet savu nekaunīgo un agresīvo toni ar manis rakstīto, un jūs redzēsiet, kur ir robeža starp kritiku un lamām! es domāju, ka man jau tagad savā darbā ir lielāka alga un atbildība neka kristovskim, varbūt iesakiet viņam pacensties nokļūt tur, kur esmu es
  • 0
  • 0
Jens Z
J
Raivis Dzintars ar šiem vārdiem vienīgi pauž vispārīgu vēlmi piedalīties ārpolitikā, ja pareizi saprotu. Šajos vārdos nekādas programmas ārpolitikai protams nav, jo nav norādītas nekādas konkrētas ASV, Krievijas, ES vai Latvijas intereses, uz ko balstīt abpusēji ieinteresētu sadarbību, kaut vai ļoti šaurā jautajumu lokā. Tātad Raivja Dzintara ārlietu ministra kandidāts pagaidām nav varējis viņam neko vairāk par saukļiem piedāvāt. Saukļu ārpolitika ir spēlēšanās ar uguni prieks iekspolitiskā pasūtījuma apkalpošanas, bet ar diplomātiju tai nav nekā kopīga. Saukļi neliecina ne par kādu eiroreālismu, tie liecina par populismu. Es gribētu redzēt analīzi, nevis dekoratīvus elementus, ja jau Raivis Dzintars, tiekdamies pēc darba koalīcijā, tiešām vēlas noteikt Latvijas ārpolitiku. Nevajadzētu atkārtot ne Kristovska, ne Pabrika bļaustīgo un tukšpauraino stilu. Ārlietu ministra amatam būtu jāizrauga kāds politiski aseksuāls karjeras diplomāts, kuŗš pašreiz kaut kur ir vēstnieks, nevis tukšais demagogs Tomels.
Ziv3
Z
Eiroidiņš, ne reālists. Tādu smerdeļu dēļ nākamā Saeima būs pilna ar visādiem TB/LNNK salašņām un citiem idiņiem. Ja kādam liekas ka PLL, LC un citu politisko mamutu manipulācijas politikā ir beigušās - tad jābrīnās par naivumu šajos cilvēkos. Visu shēmotāju lielākā cerība pašlaik ir VL. Droši tik balsojiet - būs jautri. Dzintar, tev tak veidojas labas attiecības ar dažiem TP papaļlaižām?
to Ziv3
t
Naida runa ... tā nedariet. Patuaiet savu naidu pret patiesajiem Latvijas ienaidniekiem, kas šobrīd ieņirdz redzot kā latvieši iznīcina viens otru.
  • 0
  • 0
Latons
L
Autor, palūgšu izņemt ārā no raksta rusicismu "viennozīmīgi" un nokaunēties. Žurnālistiem jau nu tādas lietas būtu jāzina, savādāk tādiem studentiņiem kā man viss jāsaka priekšā...
Latviešiem ,Latvijā.
L
!00% piekrītu Dzintaram.Jāmaina domāšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas