Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Dzintars: Ja politiķi tik gļēvi būtu bijuši 1918.gadā, mums nebūtu savas valsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Susei
S
Spriezot pec izteiksmes formas, Jusu augstakaa IQ pilotaaza ir lietot genitaalijas raksturojosus epitetus. Uz kaut ko vairaak neesat speejiiga. Pec lidziibas portaala lasiitajiem laikam ir visas iespejas spriest par Jusu attiecigajiem izmeriem.
Suse
S
pasludināt sevi par Latvijas patriotiem un tad siekalaini un pazemīgi saņemt naudu no čečenu bandītiem - neko pretīgāku iedomāties nevaru . Čērčils savulaik lamājās par demokrātiju, kuras dēļ arī viņš atkāpās no amata, bet turpat piebilda , ka nekas labāks par demokrātiju tomēr izdomāts nav. Mūsējie "patrioti" turpina slavēt nodevēju un valsts neatkarības kapraci Ulmani un dejot bandītu pavadiņā. Skatos uz Dzintaru un domāju - kārtējais mazkrāniņa varonis - būtu labāk Latvijas un pasaules vēsturi izstudējis un tad vēris muti vaļā un naivus cilvēciņus musinājis. Vienkārši nožēlojams nelietis
Laima
L
Pilnīgi piekrītu Raivim! Ir pienācis laiks rīkoties - lai apturētu valstij nelojālo iedzīvotāju lekšanos! LATVIJAI IR RADUSIES UNIKĀLA IESPĒJA, KĀDA RODAS VARBŪT TIKAI REIZI VISĀ VĒSTURES PLŪDUMĀ. Skaidrs, ka Japānā process kļuvis nekontrolējams. Japāna ir tik maza zeme - tikai piecas Latvijas - ar trim cunami sabojātām atomelektrostacijām var tikt piesārņotas neapdzīvojamams uz dažiem simtiem gadu. Varbūt Latvijai jāpiedāvā viņus izmitināt pie mums? Nu kādus 2-5 miljonus. Ar noteikumiem, ka iemācās Latviešu valodu. Uz 150-200 gadiem, kamēr Japānas zeme attīrās no radiācijas piesārņojuma. Ar striktiem starpvalstu līgumiem. Ir vērts visu vēl rūpīgi apsvērt! Bet pirmajā brīdī tas izskatās labi : - Latvija iegūst čaklus un apzinīgus strādniekus, augsti izglītotu intelektuālo potenciālu, zinātniekus un inženierus - Latvija iegūst nozīmīgas investīcijas un mūsdienīgas tehnoloģijas - Latvijai nelojālie mongoļu-tatāru jaukteņi zaudē savu ietekmi un nonāk nenozīmīgā mazākumā Japāņi īsā laikā pēc pilnīgas sagrāves WW2 uzcēla savu zemi no jauna un 10 gados kļuva par vienu no attīstākajām pasaules valstīm. Bez tam japāņi joprojām nav padevušies Kremlim jautājumā par nozagtajām Kuriļu salām – tātad krampis viņiem ir :) Manā pagastā vieta atradīsies uzreiz 25 000 japāņu (10 000 ģimeņu). Nešaubos, ka viņu uzņemšanai dabūsim Eiropas naudu. Lieku uz balsošanu!
urciks
u
Hm...kā domā kurš maksā Urbanovičam un Ušakovam? Vai tik ne Kremļa onkuļi? Kapēc tos nenosodi?
replika
r
čečenu augonis --- Esat rasiste?
tas
t
intervētājs gan dīvains ar tiem 2 gadiem psrs armijā. Man arī tur pienācās būt ,bet es uzskatu ka tas poriekš manis neko nenozīmē ,vienkārši divi gadi izmesti no dzīves,divi gadi izbaudīju tur valdošo bardaku,un viss. kāds tam sakars ar Latviju un 16 martu?
Memory
M
Ja nebūtu vācu naciķu laikā tik daudz latvīešu kollaborantu un naivo, tad latviešu šodien būtu tikpat daudz cik lietuviešu!? Tagad jārisina liekas problēmas, ko sagādāja bijušie kollaboranti ar Dankeru un Bangerski priekšgalā un ASV pilsoņi iz ''Daugavas Vanagiem''.
Ministry of Truth
M
+
kā redzams
k
ja Latvijas politiķi būtu tik "gudri un drošsirdīga" kā šistas, runāt par Latvijas neatkarību vispār nebūtu vajadzības.
Saprāta balss
S
Ļoti precīzi vārdi! Citādāk kā par gļēvumu vairuma mūsu valstsvīru izvairīgās runas un mūžīgo izlocīšanos nemaz nevar nosaukt. Gļēvi bezprincipu cilvēciņi, kuriem augstākas vērtības vispār neeksistē.
lasītāja
l
Pareizi, precīzi pateikts, Dzintar!
.
.
man raivis dzintars kļūst arvien simpātiskāks. iespējams, ka nākošajās vēlēšanās balsošu par viņu.
Oskars
O
MALACIS !!!!! Kāpēc DIENA ielikusi vecu fotogrāfiju , bet ne šī rīta ??????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas