Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Dzintars: Mūsu partija ir čempione spējā sarīkot kampaņu bez lielas naudas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Biilingvālā izglītība =dz
B
Man gan šķiet, ka cīņa nebūs smaga. Aiziet viss viegli un nekas no tā, ar ko draud, lai nepieņemtu latviešu valodu valsts skolās, nenotiks.
Janis>>zinekliene Seloba
J
Uh.. Jus pareizi pateicat... es atlausos jusu domu turpmak izmantot manos komentaros... tiesi ta kamer mes skali blaujam Latvieti nepadodies TIEK IZTIRGOTI KRIEVIEM MUSU UZNEMUMI !!!!!! mes te stumjam par latviesu valodas macisanu bet pa to laiku pa setas durvim tiek iztirgota krieviem Latvija!! JURMALA JAU IR IZTIRGOTA UN IR KRIEVU OKUPANTU ROKAS!!!! Raivi Dzintar gaidam jusu komentaru!!!!!
Eva Braun
E
CIINNA ,RAIVI , BUUS LLOTI SMAGA... bet mums nav cita cella kaa -to visu paveikt...
zirnekliene Šeloba
z
Es jau arī biju parakstīties. Protams, atbalstu gan ideju, gan centienus to realizēt. Tikai... Šodien pat izlasīju, ka krievi uzpērk Latvijas biznesus ( un tie, no kuriem atkarīgs, pārdot vai nē, tik vien kā sajūsmināti blēj par gaidāmām investīcijām, bet par drošību utml. lietām lai SAB rūpējoties) - un tas ne tikai nevieš optimismu, bet vispār liek šaubīties gan par latviešu valodas, gan latviešu kā nācijas nākotni vispār.
Janis
J
R.Dzintaram vajadzetu macities no T.Zdanokas kas notiek ja mal pa tukso...labi Zdanoka bija ieintereseta jo sliktak jo labak vinai un vinas partijai, bet kapec VL un TBLNNK nenak ar konkretiem priekslikumiem piemeram jauno maminu atbalstam lai vispar Latvija butu Latviesi.. pagaidam norakstisim ka R.Dzintars un VL iesildas... bet mes gaidisim ari darbus, piemeram stingru atbalstu Zatleram laika kad kriminal-zemnieki kopa ar Maskavas pakalpiniem Saskanas Centru virzis savu kandidatu..
teo
t
VL skatās ilgtermiņā. Ja nav jāmaksā nauda krievu valodas skolām, tad budžetā izdosies ietaupīt pamatīgus līdzekļus, ko tagad izmaksā katru gadu. Krievi skolu aizstāvji pamatā ir tikai pretī tāpēc, ka baidās pazaudēt iesildītās vietas skolās, tas ir palikt bez darba, līdz ar to negrib neko mainīt šajā sistēmā. Pēc idejas Visu latvijai ir pilnīga taisnība - nevienā citā valstī par valsts naudu neapmāca svešas vadodas, kam nav valsts valodas. Tikai pie mums ar krieviņiem auklējas. tad kad latviešus izsūtīja uz Sibīriju, tad neviens tur skolas neorganizēja. Un kad krievs aizbrauc uz Angliju strādāt, tad uzreiz grāmata rokā un mācās vārdus boksterēt.
Lol
L
Kaut ka tas Raivitis sauj ar lielgabalu pa zvirbuliem un kaut ka skersam.. Tas trakais krievu balagans Jurmala kur savacas Latvijas prominantes un Krievijas kriminalisti ardas visu nakti, cilveki nevar gulet, zvana policijai bet tur atbild ka viss saskanots.. tagad busot driz atkal, Latviesi ir pret so troksnaino slavisko balaganu latviesu iecienita mieriga atputas vieta Jurmala kapec R.Dzintars nenosoda so ardisanos un neorganize protestus?
lapsa
l
Ziniet ta skali noblauties runasim Latviski var jebkurs. Bet darbu nav. Piemeram nesenais skandals kad Klockins pa kluso pardeva krieviem TV licensi raidit Latvija. Mums trukst krievu kanalu? Dzintars kluse. Sports kur par pensionariem nonemtu naudu tiek barots elitarais bizness sports hokejisti basketbolisti un vinu prieksnieki..nerunasim ka izskiestos miljonus varetu pieskirt bezdarbniekiem, pensionariem.. maminam lai veicinatu DZIMSTIBU!!!!! PARUNASIM PAR TO ka katru vakaru translejot speles no Krievijas sadi mes reklamejam Krieviju par Latviesu maksatiem nodokliem. visas avizes un TV stacijas ar aizrautibu mums stasta ka spelejis Harkovas traktorist ar Niznevartovskas masinostroitel... Dzintars par so slepto krievu reklamu Latvijas tv kluse.. Latviesi del ekonomiskas situacijas brauc prom no Latvijas un driz Latviesu skolas nebus skolenu... Dzintars kluse.. Ziniet varbut tiesam jaiesaka Dzintaram pakluset...
secinājums
s
Pēc apmaksāto rakstītāju - histēriķu reakcijas ir pilnīgi skaidrs - Dzintar, Tev ir taisnība! Balsosim
jautājums
j
Pirmkārt, es gribu redzēt vai nu VL paziņojumu, kur cittautieši būtu vainoti krīzē, var arī biedrenes atzīšanos, ka viņa melo un nav bijis tāda paziņojuma. Otrkārt, biedriem komunistiem ir tāds niķītis, kad vairs nav ko teikt bet aizvērties princips neļauj, sākt bļaustīties par Ādolfu Hitleru.
Šis
Š
ir kārtējais baķkas tipa tautas muļķotājs ar saukli latvieti nepadodies. Aiz sen jau noriebušiem lozungiem, šie gudreļi taisās bīdīt savas lietiņas. Kā tad tur ir Dzintar ar tām bildēm, kur Tu esi kopā ar nacionālboļševiku Osipovu??? Vai tad Latvijā ekonomika ir savesta kārtībā???
ha
h
nav tā, ka šie man diikti patiktu. taču lieta laba, un ja kas, es nobalsošu.
no coment
n
ja domātu tiešām par LATVISKAS LATVIJAS saglabāšanu..tad neākstītos ar saviem referendumiem= bezmērķīgas naudas šķiešanu..bet RĪKOTOS lai LATVIEŠI NEEMIGRĒTU..lai LATVIEŠIEM būtu darbs ..CILVĒKCIENĪGI dzīves apstākļi šeit LATVIJĀ!!!..nu bet ja ''galviņā'' tik vien ..kā ..izrādīties..tad jau neko!! ..dzintara latvietis varēs mācīt uzbekus ,kazakus,mongoļus un visas citas tautības cilvēkus kuri sabrauks LATVIJĀ....
Patria
P
Tas ko dara Latvijas partiots Dzintars ir tikai logiski un pareiziun tas bija jaizdara jau sen, tiesi tad kad tika atjaunota Latvijas valsts neatkariba, tacu zagligie politki Godmanis un LC zaglu banda, ZZS, TB, noladetais zaglis un bandits Skele un TP korumpantu, zaglu banda neko nav darijusi, lai Latvija tiktu nostiprinata valsts valoda ka tada un valsts valodas status. Ja kags gauzas par to, ka tiks iztereti vairaki milijoni latu referenduma rikosanai tas sis nav tas gadijums uz kura ir jataupa, jo ieteupijus simtkartigs valsts budzeta bus tad, kad Latviajs valsti visas valsts macibu iestades, sakot ar bernu darziem un beidzot ar visam valsts augstskolasm tiks nodrosiantas valsts valoda. Ja, Latvija ir maza valsts ar nelielu skaitu iedzivotaju un tiesi tapec ir janostiprina valsts valodas status Latviajs valsti un sabiedriba un ir japastiprina svesvalodu apmaciba visas skolas, sakot jau ar 3.klasi ir jausak bernus macit 2, 3 svesvaloda, obligati ka pirma svesvaloda visas valsts skolas ir jabut anglu valoda, bet perejas var but pec izveles, pec katra iespejam un interesem, vacu, krievu, spanu....jo sis valodas ir Latvijas regionam loti svarigas.
S!!!
S
Tad jaiet un jaataisno referenduma izdevumi. Kadas problemas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas