Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Dzintars: Sakovska atmaksātie 7 lati nespēj labot kaitējumu Saeimas tēlam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
VL, ieklausieties , ko raksta "pamela" 14:59! Neskaldiet matus - paņemiet SC tā kārtīgi pie dziesmas , lai Joņam pāriet patika vārstīt žalūzijas........
a
a
Par kādu Saeimas tēlu te runā?Tavi frakcijas biedri ir likumīgi izzaguši un izvarojuši visu Latviju.
ace
a
Visu "VISU LATVIJAI" deputātiem, visus bonusus, visu, ka tik var vēl dabūt.
Ku-Kū
K
Varbūt deputāta kungs varētu painteresēties kur pazūd miljoni,nevis skaitīt santīmus.Saeimā vajadzētu nodarboties ar nopietnākām lietām un ar mazsvarīgu sadzīvisku problēmu risināšanu nekļūt par izsmieklu.
Milda
M
piekrītu Raivim.
kretiniem
k
Ka pasam jamaksaa taa tikai 7ls, kaa no valsts japrasa taa 400 par benzinu!
loms
l
Lētāk kā ar taksi izbraukāja tāpat plusā palika. :) Nomas mašīnas cena reiz desmit. Būtu adekvāta mācība vairs nebraukt ar darba auto "mīļākajai pēc puķēm" :) Smieklīgi tie valdības cilvēki nav pieredzes. :)
VL klauniem
V
Un kad jūsu frakcija samaksās par Grīnblata vizināšanos ar saeimas automašīnu? Vai arī jūs tikai cita acī skabargu redzat,bet paši savā baļķi neredzat?
pamela
p
Ja tu par to tēlu tā cepies ,tad paņem arhīvā vakardienas TV-5 interviju Mamikina ar Urbanoviču.Bez visa pārejā ārprāta ko tas neofašists samuldēja,viens zvanītājs Joņam pasūtīja tikt galā ar latviešu fašistiem un rusofobiem.Joņc nepalaboja,ka tādu Saeimā ,nav / Slucis tik drausmīgi krievus nelamāja un nezākāja !!,bet KĀDS tracis!/, BET solīja ar tiem tikt galā tikai jātiekot pie varas!Jūsu Urbis aicināja krievus iziet ielās ar protestiem pret jūsu parakstu vākšanu par skolām,jo tad šiem būs iemesls celt traci Saeimā un jau martā- aprilī gāzt / SVAĻIT !/ Dombrovska valdību.Būšot visur krievu val. un nepilsoņiem"O "variants. Tad nu lūk Raivi,ja esat tādi LATVIEŠU aiozstāvji-- pacel to interviju un tad runā par Saeimas prestīžu!
Maiga
M
Kāds valstij tēls? Negribat uzsaukt bezmaksas dziesmas svētkus ar iespēju bez maksas aizbraukt uz tiem un tad paskatīties kāda tad tā valsts izskatās? Būsiet tur augšā ļoti pārsteigti. Uz bezmaksas braucējiem no bolderājas, pļavniekiem, zoļik 2 es centrā jau esmu atskatījusies pateicoties Ušakovam, vajag plašāk ņemt...
! ! !
!
Parādnieka ētiku divsievībā?
Aramess
A
Saeimas tēlam visvairāk kaitē jūsu brandžas idiotiskās izdarības. Valsts pārdzīvo ekonomiskās grūtības, bet jums vienīgais veids, kā spodrināt spalvas, ir nacionālā kašķa veicināšana. Pajolīšu bars!
T
T
ko t` viņam pakārties, vai? labāk parādnieka ētiku izskatiest
>Atis Lejins
&
policijas izolatora butu drizuma jabut visai kremla dzemdetajai meligimafiozajai 4. maija rezhima gangrenai,kas 20 gadus nelietigi vazajusi demokratijas un LV vardu....okupantiem protams jaizvacas. DDD
Atis Lejins
A
Interesanti, vai neonacists un antisemits Mindaugs Murza vel aizvien ir gaidits viesis pie sava drauga Raivja? Agrak Dzintars ar Murzu biezi rikoja kopigas "akcijas". Dzintara draugs pat kadu laiku pavadija Latvijas policijas izolatora.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas