Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Dzintars: VL-TB/LNNK cer tikt pie varas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trollis
T
Tikai par VL!
Aivars
A
Izvēlamies:Vai balsosim par sociālā budžeta konsolidēšanas turpināšanu,1991.gada iztikas minimuma saglabāšanu vēl gadus piecdesmit? Par PVN palielināšanu siltumam,zālēm un zīdaiņu pārtikai,viendzimuma personu partnerattiecību reģistrāciju? Vai tomēr par progresīvo ienākuma nodokli,ministriju apvienošanu un nemainītiem ielu nosaukumiem Latvijā tikai latviešu valodā? Par "Visu Latvijai!
Vēlētājs
V
Palīdzēsim nacionālajai apvienībai savu deputātu skaitu Saeimā trīskāršot!
Par "Visu Latvijai"!
P
Par deputātu kandidātiem bez neviena bijušā VDK ziņotāja,kompartijas un komjaunatnes sekretāra! Par progresīvo ienākuma nodokli-ienākuma nodokli pēc maksātspējas principa un ministriju apvienošanu!
007
0
Kā gan Tu Štirlic to vari zināt,ja tevis minētās organizācijas aģenti ir gadu gadiem ir bijuši un varbut arī ir iefiltrēti gan CIP gan Britu izlūkdienestā gan vēl daudzu citu valstu dienestos. Un Latvijas "unikālajā" pamuļķīšu grupējumā NĒ ??? Tas jau nav tikai naivums,bet jau sākas mietpilsoņa hroniskais debīlums.
  • 0
  • 0
Visiem Visiem Visiem
V
Vēlēšanas un vēlēšanu iecirkņi ir nopietna lieta un vieta priekš pilosoņa pienākuma izpildīšanas,nevis priekš šova,saprātīgas domāšanas,boikotēšanas,slapināšanā biksēs vai citādiem jokiem.Taupības nolūkos turpat parakstu vākšanu par 11.saeimas atlaisšanu. Latvijas vēlētāja "Svētais" manifests. Es (vārds uzvārds) garā vājš(a),nebūdams(a) pie pilna saprāta,bet gadu gadiem atrazdamies bezdievju boļševiku iedzītajā ārprātā un ar pilnīgi sagrautu izpratni par morāles pamatvērtībām ignorējot jebkādu vesalo saprātu esmu vienmēr balsojis(usi) un balsošu,kā sirsniņa vai kā nelietīga materiāla ieintresētība liks,par tiem pašiem vai tādiem pašiem jebkuru nacionalitāšu un politiski bandītisko nokrāsu liekuļiem,neliešiem,okupantiem,svoločiem,kangariem,izrijējiem vai tamlīdzīgiem morālajiem kropļiem un man līdzīgiem pamuļķīšiem neatkarīgi no tā kādā un ar kādu nosaukumu grupējumā (partija) tie būtu,jo jumts jau tāpat tiem visiem viens. Ņemiet bērniņi par labu un uzdziedāsim; Jauns(a) un traks(a) es esmu bijis(usi) Vecs(a) jo glups(a) nu palicis(kusi). Tral-lal-lā-Tral-lal lā Suns iekrita pagrabā. Datums.......................... Paraksts............................. Saglabāt priekš mazbērniem un mazmazbērniem notāra apstiprnātu un atvērt Latvijas un latviešu nācijas pilnīgas izzusšanas brīdī.Vēlams klāt psihiatra izziņu. Pirms pilsoņa pienākuma izpildīšanas šo tekstu izplatīt starp radiem,draugiem,paziņām un lai Dievs svētī Latviju.
Dido
D
Par Jums.
Daniels
D
Tātad - arī par mums! Par mums visiem! Par latvisku Latviju!
  • 3
  • 0
Apdullis Musļimovs
A
beslans krūmiņos
Maiga
M
Arī mana ģimene šajās vēlēšanās balsos par NA !
UZMANĪGI!!!
U
Tam NA escēisti var pierakstīt klāt trūkstošo tā lai sanāk sulīgs krievu virziena apzīmējums!
  • 0
  • 0
567
5
Kāda koalīcija V+VL+ZRP, "zatleriešu" potenciālais fin. ministrs tak konkrēti pateicis. ka ar VL nekas kopā nevar sanākt,'jo SC ir svarīgāks!! Dzintara k-gs vajag lasīt publikācijas.
Janka
J
vārds,tīru latvieti,ģenētiski,dabūt nav iespējams,pārāk daudzi ir gājuši pāri,bet kas par to? mums vajadzētu galvenokārt izvēlētis tos,kas ir par LATVISKU LATVIJU!!!!! manās acīs gēniem nav nozīnes!!!!!
zinu
z
Domāju, ka viņiem ies ļoti labi. Visi man zināmie cilvēki balsos par VL, jo ir apnikuši vecie vēži jaunā kulītē. Tikai Parādnieku strīposim un TB LNNK pārvtāvjus arī. Lai veicas!
Vārds
V
Parādnieka vienīgā vaina ir ka viņš ir drusku par dedzīgu pat priekš latvieša!
  • 5
  • 0
cerība
c
Cerība ir muļķu mierinājums, es jau ar 20 gadus ceru labāk dzīvot.
Kaspars
K
Nacionālajai apvienībai sava sastāva dubultošana nav nekāda lielā ambīcija- izskatās, ka tas viņiem ir reāli izdarāms!! Es par!!!
Kārlis
K
Es par Visu Latvijai.
Viens Vecis
V
Iepriekš biju nolēmis balsot par VL/TB-LNNK, taču tagad VL aģitācijas plakātā uz ielas ieraudzīju nobarotu mūli - Dāvi Staltu... Žēl, ka VL savās rindās uzņem savtīgus pašlabuma meklētājus - pa partijām staigātājus :(
aboRIGENSIS
a
Meliem īsas kājas ! Dāvis Stalts mūžā ir bijis tikai vienā partijā un tā ir Pilsoniskā Savienība, bet viņa un domu biedru dibinātā biedrība "Demokrātiskie patrioti" ir saglabājuši ticību tam labajam, kas tika ierakstīts Pilsoniskās savienības sākuma memorandā ! Un šīs biedrības deleģētie pārstāvji tagad pievienojās 8.sarakstam, lai kopā ar VL/TBLNNK cīnītos pret Latvijas nīdējiem un atmaskotu tās klajos naidniekus, vienlaikus domājot par to, kā atgūt tādas Latvijas pozīcijas, kādas tai bija pirms padomju okupācijas noziedzīgā režīma - daudzās tautsaimniecības nozarēs, ieņemot Pirmās vietas Eiropas līmenī !
  • 7
  • 0
Vārds
V
Paskaties viņa bio, kā tekalē no partijas uz partiju cerībā tikt pie siles :) Savā vecumā 3 partijas. Enerģiski :)
  • 1
  • 1
pretīgi
p
Tā ir aida runa, beidz tā runāt.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas