Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Ebreju kopiena neizpratnē, kāpēc VL-TB/LNNK nevēlas īpašumu atdošanu ebrejiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dīvaini gan...
D
Jā, žīdiem vajag tikai 270 īpašumus un Nacionāla apvienība brīnās. Tas tiešām izbrīna ebrejus...
balelins
b
Kapc 2003 gada tika izveidota Ebreju padome? Vini vispar parstav Latvijas ebereju intereses vai ta organizacija tika viedota ar vienu merki piesavinaties nekustamos ipasumus?
x
x
Privatizacija un ipasumu denacionalizacija ir beiggusies. Vilciens ir aizgajis. Kapec viena tauta ir ipasa? Kapec sai ipasajai tautai ebrejiem ir jadod tas ko nedod citam tautam? Logiski ka citas tautas ir pilniga neizpratne par zidu nekaunigajam prasibam.
zxdv
z
vai td latvija tagad ipasumtiesibas nosaka pec prasitaja nacinalitates, nebiju pamanijis ka civillikuma ir veiktas izmainas
Adatiņa
A
Kautkāds stulbums,mūsu Valstij naudas nav,ar ko sakārtot dažādas administratīvās ēkas, vai tad ebreju biedrības ir sliktākas par citām? Uzskatu ,ka kārtējo reizi iebraucam grāvī!
Beerzs
B
Ārā no Latvijas tos ēbrejus, lai tinas uz savu tuksnesi, vispār jau žēl, ka viens cilvēks līdz galam neizdarīja to, ko vēlējās visa pasaule....
WTF
W
NEIZPRATNE? VIŅI NO MĒNESS NOKRITUŠI? ŠITE EBREJI IR MĀKSLAS GABALI
pamela
p
Dārgie žīdiņi / tā jūs dēvēja 1918.gada Latvijā!/ Tagad to uzskatat par lamu vārdu,jo PSRS izdomāja - ebreji?!KAPĒC mums,kas paši esam vēl arvien cietēji no padomju okupācijas noziedzīgiem darījumiem,būtu jālabo šīs noziedzīg'\as varas briesmu darbi??? TAS IR ABSURDS!!!Tad kad krievija atdos MUMS nozagto,mēs neko neesam zaguši! ,tad varēs runāt arī par jūsu lietu.Kapēc jūs NEKO !!!neprasat no Krievijas,arī ne žīdu šāvējus kuru nebija maz un kuri ,atšķirībā no latviešu koloborantiem,nav sodīti!!Lielāku absurdu grūti iedomāties ,mums,kas cietuši paši,labot Latvijas okupantu noziedzīgos nodarījumus!11
>pamela
&
Trāpīts desmitniekā!
  • 2
  • 0
pamele,kāpēc to allaž MELO?
p
Komentārs
  • 0
  • 2
zanis
z
kapec ebreju kopiena nebrinas ka viens zids grib latvija ieviest oficialu krievu valodu, ko vel grib dabut no nabadzigas Latvijas. butu nedaudz nokaunejusies
J
Palestīna arī vēlas, lai Izraēla atdot tās zemes, bet Izraēla nedzird.
Arī kāds,ja nav skolā bijis,
A
tam vajadzētu zināt,ka Palestīna ir apgabals uz kura ebrēju valsts atrodas. Tik pat labi var Kurzeme gribēt,lai Latvija tai tās zemi atdod.
  • 0
  • 0
Buba
B
Nu nespēj reņģēdāji visas tās kompensācijas jūdiem "pacelt". Varbūt ar pārējiem lai padalās tie, kas jau saņēmuši: - Lavents, Kargins, Krasovickis?
Slikti ir,ja ir tāds tieslietu mini
S
kuram tik SKAIDRĀ LIETĀ ir atšķirīgs viedoklis,jo skaidra galva,godaprāts un cēla dvēsele izslēdz jebkādu disonansi valsts prestiža lietās. Un,kāda gan atšķirība - vai tas latvietim,jeb ebrējam pieder - Dieva priekšā visi vienādi esam, un visus mūs gaida TAISNA tiesa un atbildība. Arī Gaidi.
nu-nu
n
Bet kas ta par žīdieti Umanovska?Tā taču krievu urla.Krievi ar žīdu palīdzību grib atkal Latviju okupēt.41 gadā krievu židi(Molotovs,Bērija,Višinskis)un daudzi citi židi piedalījās Latvijas tautas iznīcināšanā.Gan izsūtija uz Sibīriju,lika cietumā un pa mežiem tvarstija meža brālus un šāva viņus. Bet kas tā par židu kopienu,kurā tikai krievu židi vien.Kur ir vietējie?Lai prasa savai visuvarenai Krievijai un USA.Lai izsniedz kompensāciju.Kāds sakars Latvijai ar žīdu mantu,te taču nav Izraela?
ir jābūt čekistu laupītājam
i
lai runātu par neatdošanu
jeb Jūrmalas bandīta miluša drugs
j
baķkas paliek baķkas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas