Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Egle pati vēlējusies pamest darbu Valsts prezidenta kancelejā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marlon
M
Marian, You ROCK! Thanks for giving your 2 cents worth. Cuz quiet fraklny, I'm sick of seeing all the expert stuff I subscribe & unsubscribe to so many freebies. Of course, if I want more of what they've got, I just go re-subscribe, get my fix, and unsubscribe again. (yea, for those peeps watching their email sign-ups I'm in & out so fast, you may be wondering what you're doing wrong! It's not usually you, I just like to get my freebie, but don't like my email filling up.)Plus, I'm an organizer and I believe in eliminating, eliminating, eliminating. I even try to get my subscribers to unsubscribe from my stuff, lol. I feel bad about filling up their email box! They just don't take me up on it. Maybe they have a hard time letting go. Or maybe my shit is just entertaining or possibly good. Who knows?I like your quirks Marian! And I LOVE your new tagline. But can you do me a favor? Don't EVER stop being you.
Chukwunweike
C
onkulis, jāpiekrīt teiktajam, taču Latvijā šis pmkulpojaas vēl nav kļuvis populārs, lai gan ir viens no tipiskiem Web 2.0 paraugiem. Jācer, ka izmantošana tikai pieaugs.
LL
L
..."un viens no otra gaidījām to, ko nevarējām sniegt," savas attiecības ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu raksturoja Egle..."; "Mēs abi vēlamies šķirties, tik domājām, kad un kā labāk to izdarīt," sacīja Egle, "... vai nu viņa ir slima, vai arī izcila ironizētāja - kas būtu pozitīvs jaunums..
Es
E
Mūsdienās par blondīnēm vairs nesmejas...
trimda
t
problemas rada pats kungs Berzinhs....un Krapane...jo nav Harisma.nepietiek tikai ar to,ka savilka Savejos.....kanceleja. darba specifika un ipasha darbinieku atlase..... pats fakts,ka prezidents tika izraudzits......tas nozime daudz ko.Luk ta!....tas sekas mes redzam...kas jums tur kanceleja notiek. Berzinam jau nav nekadas izglitibas...ka vieniga es teiskhu...padomju laika komunistu elites Virtene....pa slidosho grafiku....shodien tu komjaunieshu sekretars sava ciemata,rit jau CK sekretars patijas maja.. Urbanovicha Janis no SC piemers..berzina kungam kaut kas lidzigs. Nu sagribejas klut par prezidentu.....nu 5 deputatu-cilveku grupina izdvesa ideju...tautsaimnieks. Kapec mums tas ir janes uz saviem pleciem,johaidi. Zurnalistu prieksha prezidents goras un knosas un mekle vardus,ta vinam likas,ka mashina uzbrauks virsu...tads nemierigs....kauns par visu gimi. Kartejais students-prezidenta kresla......lai izbauda sho iespeju-"kas es esmu?"
Maijaa
M
....domstarpības ar prezidenta preses sekretāri Līgu Krapāni..... Nu, kas šai visiemesošajai preses sekretārei iebildīs, ilgi nestrādās.
Baiba
B
Visa vaina ir paaudžu maiņā! Vecajiem negribas laist jaunos pie teikšanas! Eglei enerģijas diezgan, izveseļosies un strādās. Lai veicas!
Ss
S
Kapec neviena attaisnojosha vārda par nelikumibm kuras shi kundze tiek apvainota?
Trahtenbergs
T
biidiija lembes sasheemoto vilcienu iegaadi , kad specdienesti un šesķorkas atkklaaja , taa ar kaaju pa dīr*u...
sia SVIESTS
s
Bet ja taa padomaa- kada vina vareja buut uzņēmējdarbības un nodarbinātības padomniece?! Ok, LDDK varbut veiksmigi darija to ko lika lielie konfederacijas uznemeji. Bet kadus padomus sii persona var dot valsts pirmajai persoinai, ja pasai nav nekadas uznemejdarbibas pieredzes? protams, ka tikai kaa rupors atskanot konfederecijaa dzirdeeto. Tur jau pasam Berzinam bij jadomaa, ko tada metene var pirmai personai ieteikt.
:)
:
Eglei prātā ir jau tik daudz fotosesijas, ka pat nezin ar ko sākt, tik sāp tā mugura :)
stasti manim Daugavina!
s
Man si meitene tik glupa nelikaas. Nu, ja. Kaa tad. Kur ta siis skries? No Prezidenta pils stradaat uz kaadu SIA? Smiekligi. No tadiem amatiem pasi neatsakaas. Vareja jau elegantak aiziet,nevis tagad barstit nepardomatus preses zinojumus.
tiko
t
vel sita pie krūts un apgalvoja ka neko nezin:)
Izbijusī politiķe
I
Es gan vairāk tici Eglei !
experc
e
interesanti, kads sakars Prezidenta preses sekretarei ar to, vajag vai nevajag aktivizet Strategiskas analizes komisijas darbibu?..
bite
b
Krapāne ne ar vienu vien sakašķējusies!
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas