Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Eiroparlamentārieši atbalsta Dombrovski, citi ar bažām raugās uz Latviju

Starptautiskā sabiedrība rēķinās, ka arī turpmāk Latvijas valdību vadīs Valdis Dombrovskis (JL), šodien paziņojuši trīs Latvijas eiroparlamentārieši Sandra Kalniete, Inese Vaidere un Krišjānis Kariņš.

Trešdien arī Eiropas Tautas partija izplatījusi preses paziņojumu, ka marta nogalē Briselē notiks šī ietekmīgākā Eiropas politiskā spēka sanāksme, kurā aicināts piedalīties V.Dombrovskis, Francijas prezidents Nikolā Sarkozī, Vācijas kancelere Angela Merkele un citi Eiropas valstu vadītāji, informē Eiropas Tautas partijas grupas Latvijas preses un komunikācijas padomnieks Ģirts Salmgriezis.

EP deputāte S.Kalniete (PS) uzsver, ka vairāki Eiropas politiķi viņai pēdējo dienu laikā pauduši bažas par situāciju Latvijā un valdības stabilitāti. Viņiem ir skaidrs, ka Tautas partija izvairās no grūtākajiem lēmumiem un grib izvairīties no savas atbildības par sastrādāto.

Savukārt K.Kariņš (JL) uzsver, ka Tautas partijas rīcība rada apdraudējumu mūsu valsts ekonomikas atlabšanai. Ārzemēs Latvijas stabilitāti vērtē pēc norisēm gan ekonomikā, gan politikā. "Mēs nevarēsim piesaistīt investīcijas, ja būsim politiski nestabila valsts", saka K.Kariņš.

EP deputāte I.Vaidere (PS) norāda, ka valdība V.Dombrovska vadībā, pateicoties konsekvencei un neuzkrītošam, bet rūpīgam darbam, ir iemantojusi autoritāti gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas