Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Ēķis: daudzi no kustības "Par labu Latviju" dalībniekiem grasās paši iet politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SVF
S
Kas ir PLL/LPP blablabla tā saucamais līderis - mulķis vai nelietis? es domāju, gan viens, gan otrs, jautājums tikai, kādā secībā šīs abas kvalitātes pēdiņās atklājas. manuprāt, līdz šim viņā dominējis sīks nelietis, toties tagad atklājas arī MEGA MUĻĶIS. un tādi teksti kā šī publikācija tam tikai palīdz. :) kas drīzāk labi. laiks taču mazliet masveidīgāk saprast, Who is Who in Latvia.
SVF
S
ēķoloģikas pērles: "Mani nedaudz pārsteidza, ka aptauja vēl nav beigusies, taču daudzi piekrituši, ka būtu gatavi virzīties uz politikas pusi." - šim teikumam nav jēgas, jo, kā teiktu Ģertrūde Staina, tam nav jēgas. Kāpēc lai kāds brīnītos, ka cilvēki pauž savu jā vai nē kādai lietai, iekams izsludinātas kaut kādas "aptaujas beigas"? 2. "Vārdā nesaukšu, man pagaidām nav tādu autorizācijas tiesību," saka kustības vadītājs. - kāpēc lai viņš autorizētu kādu pieaugušu un tiesīb- un rīcībspējīgu cilvēku lēmumus? 3. Uz jautājumu, vai tas nozīmē, ka viņi ies vai tiks deleģēti Aināra Šlesera un Andra Šķēles apvienotajā sarakstā, LNT vadītājs atbild: "Apmēram tā." - ...un 3. pērle pat neprasa komentārus. es jau esmu tik bezgalīgi noguris no bezsakarīgā un liekvārdīgā Ēķa, ka labprāt palūgtu kādam n e a u t o r i z ē t viņa pērļu birdināšanu ik dienu kādā no medijiem, it kā naba elektorātam jau nebūtu ēķa pārslodzes ar viņa nesimpātisko LNT.
putna_piens
p
Tik murgaini uzrakstītu ziņu sen nebiju lasījusi. Tā turēt, Elizabete Rutule!
Maijaa
M
...kustībai savākti 300 000 latu... šodien LNT labestības diena (kur , protams, piezvanīju), bet ja tie labie cilvēki sev savakuši 300 000, tad nu gan labestības dienā varēja tos 33xxx noziedot, lai mūsu zvani palīdzētu nākošajiem. Labie cilvēki rakstīs deklarācijas un noslaucīs asariņas, sauklis turpinās "Klausieties uz maniem vārdiem, neskatieties uz darbiem"
!!!
!
Ēķi , Ēķi , palasi komentārus un tu sapratīsi , ka tauta IR pamodusies un redz cauri tev un tavai varzai 'Par labu Latviju SEV' .nebalsos par jums , NĒEEEEE.
^
^
Jau tādas tautas kustības izveidošana ir ieiešana politikā. Kas gan cits?
ZIID ZIRINOVSKI!
Z
TU,EEKI, GARAIS MARABUU,EJ GULEET GARAIS MARABUU,MARABUU,MARABUU.EJ GULEET MARABUU.
!!!
!
Nedomāju gan , ka šitai kustībai 'Par labu Latviju' ( uzņēmējiem) klājas tik slikti , ka jāiet politikā. Acīmredzot bankrots pie durvīm. Sabūvēja gaisa pilis , sataisīja parādus, cilvēkiem algas , nodokļus nemaksāja , īpašumus ieļīlāja un nu vienalga krahs. Ir traki Šķēlem , 70 miljoni kredītsaistības , kā lai atdod bankām? Vienīgā izeja - Valsts kase.Tauta , esiet uzmanīgi , bankrotējošie uzņēmēji raujas pie varas un taisās mūs pārkrievot kā redzams LNT KANĀLOS. Ne dienu bez krievu filmām , ne dienu bez Šķēles un Šlesera.
anglosaxis
a
A par ko tad Dzeris komentēs, ja visi raksti būs tikai pareizi no viņa skatpunkta?
m
m
gruti iedomaties kaa var but laba Latvija izlaupitaja Latvija, pie tiem pashiem laupitajiem ? Nekad nebalsosu par Ekja atbalstito ASH@2 projektu PLL
vls
v
šitas latviešu pārkrievotājs arī ies politikā?
lnt
l
Būtu par darbiniekiem nomaksājis sociālo nodokli, tad pēc Cinevilla bankrota (? nevar saprast, kas tas bija - visiem spieda parakstīt, ka darba attiecības pārtrauc savstarpēji vienojoties...) viņi varētu vismaz bezdarbnieka pabalstu saņemt. Pusgadu algu nemaksāja, tagad izrādās- pabalsts nepienākas, biznesmenis, fak. Aiz pautiem pakārt šito "Parlabo latvieti"
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: Privāttelevīzijas "lnt" valdes priekšsēdētājs A. Ēķis, kuram "uzrādīta apsūdzība" tā dēvētajā "digitalizācijas" lietā, esot "lūdzis LR Ģenerālprokuroru uzsākt kriminālprocesu par publiskotajām telefonsarunām" starp viņu un par smagu noziegumu organizēšanā un izdarīšanā apsūdzēto A. Lembergu (eks-PSKP, LunV / ZZS). Ēķis šādu lūgumu esot "izteicis arī tāpēc, ka, iespējams, viņa un Lemberga sarunu publiskošana varētu būt pielīdzināma valsts noslēpuma izpaušanai"... ------------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 11.08.2008., Nr.6. Kad baiļu sviedri smako spalvā ~ Var 'biedriem dikti sakāpt galvā', Kas 'apenēs' mēdz 'ietrāpīties': Šie sāk 'pa stulbo izpildīties'... ... Pie prokurora 'biedrs' "griežas": "Man atkal stresa sviedri spiežas, Uz visa (kaut)ķermeņa, sāļi ~ Mēs tikām "uzmesti", kā 'pāļi'! Ar Hūti 'saberzējām' "shēmu", Par šamā "intervijas" tēmu ~ Lai 'korišs' labāk runāt prastu. (Kad zombēs "vaukšķu" 'masu' prastu...) Pēc tam - tiek 'palaists' masmedijos, Kā es 'pa trubu' "izpildījos", Un - arī 'biedra' Hūtes teksti!!! (Kurš man var 'izrakstīt pa seksti'...) Es 'šokējos' - jau labu 'strēķi', Šai "valstī" smird kā 'polit-(ķ)ēķī', Bet - kad ar Hūti 'vārām putru' ~ Mūs 'paņēma uz... (kamasutru)'! Ir "pašsaprotams", ja mēs paši, Iekš TV 'laižam tautās', plaši, Ko pamanāmies noklausīties, Kad CITI riskē "izpildīties"... Bet - "pieņemami" nav, 'ne grama', Ja 'dajebkas' no MŪSU 'spama', 'Nāk' citiem 'masmēdekļiem nagos'!!! (Ar kuriem pasen 'esam ragos'...) ... Pauž "sašutumu" 'biedrs', lielu: Kāds esot "tenkām" 'devis vielu', Jo - Muļķu Zemei 'laidis' vēsti, Ko 'ļerzā čomi (neaptēsti)'... ================ oriģinālversija = "O.M.© blogā" u.c.
Ome
O
Šitam krāpniekam ticēt nevar!
bet
b
Vienas ziņas dēļ tā neuztvertu. bet nav normāli, ja katru otro dienu vismaz viens raksts/ziņa ir par aš, bet pagājušajā nedēļas nogalē no kādām 6 svarīgākajām ziņām 3-4 bija par tp Tad tā sāk izskatīties pēc bezmaksas priekšvēlēšanu aģitācijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas