Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Eksperti: Ja protokols tiešām viltots, tas ir nopietns noziegums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
en passant
e
Trūce ir sekas tam, ka sistēma sāk maitāties un kļūst neadekvāta, un tad arī līdz piečurātām biksēm vairs tālu nav, bet , ja novēlējums ir viena epizode, tad trūces gadījumā sekas var būt letālas, jo arī fizioloģiskais līmenis ne tuvu vairs nebūs tāds, kā kuces atnešanās gadījumā. Teiksiet , kāda morāle? Morāle viena - katra diena tuvāk lielajam finālam nes un, ja kādam ir kas dots, tad lielākā māksla ir to noturēt, nevis vējā izkaisīt , kā tas mēdz virtuāla sindroma gadījumā būt. P.S. Fizioloģijas līmeni parasti zvaigznītes noteic, savējā un no savējiem - vienotībā spēks!
Ministry of Truth
M
Acīmredzami - jums taisnība. Turklāt tie gaisa kulstītāji jau arī nekādu loģiku neparāda: "oranžās kuces mazdēlīns" no Vectētiņa liek domāt, spriežot pēc vecuma pazīmēm, ka viņa paša mātes, citas kuces, pīšļus jau sen arheologi sijā. Bet neliegsim to prieku i biksēs iečurāt, i personālijas pakomentēt. Tāds fizioloģisks līmenis. Vienotība! :D
Zatkers
Z
Jums taisnība, to vellatu ar īso dumjo pierīti un sariem līdzīgām krēpēm esmu ievērojis - cik vien Latvijā nolādēti un no nelabā apsēsti ļaudis parādās, tie visi Lemberga tuvumā nonāk, jo naudas kāre pazudina arī tos, kam vēl kāda saprāta dzirksts arī palikusi.
kultūras ragana
k
Zaļi zilam wārnas wanckaram - tev jau arī smadzenes sēžamvietas rajonā atrodas un apmēram turpat arī tava kultūra...
hehe
h
Lielais vairums saprot, ka vellata un ragana, neko citu nezin kā melot un blēdīties - saskaiti balsis pats! Tauta nemaz tik dumja nav.
...
.
tu aizmirsi piebilst - labi koptā ragana, kas pēc slepkavas izskatās...
zex
z
tiesiskā valstī,kur AT tiesnese blēdās vilto dokumentus,...sen jau būtu uz elektriskā krēsla izlaidusi garu, Bet Starptautiski sen atzītā korumpētā,beztiesiskā valstī kāda ir LR,...nezin kāpēc vēl auklējas ar šo Valsts noziedznieci !?!? Tevisā pilnībā atklājas,...TP biedru,kretīniskais,...zagļu blēžu,...patiesais raxturs
krūms
k
Ko nozīmē ja "tiešām viltots", kas tas par murgu, skaidrs ka viltots, ko te var vēl klabināties, ST sevi pierādījusi kā reaģēt nespējīga institūcija. Tas tikai liecina par "izpuvušo" vidu ne tikai pirmo instaņču tiesās, bet arī ST.
Trahtenbergs
T
kaa Juus domaajat, cik teepisti samaksaaja par izpestiišanu no miljona soda naudas paraada nomaksas???
Jaunietis
J
Nu ko sorozīdi, dabūjāt kloķi? Nu tad atceruieties, jūsu kliķes dienas ir skaitītas. Apsvaicu jaunievēlēto Tiesībsargu Juri Jansonu un vēlu veiksmi mūsu kopējā darbā.
!!!!!!
!
Kaut viena vārda izmaiņa protokolā ir sodāma!
antons
a
Zārks nevar palikt tukšs! Muižniece noriet, uzaust Iveta Grigule! pavērojiet...
Pavisam muļkis ???!???
P
Ar ko tām kundzīte atšķiras no pārējiem ???? Ar to, ka TEHNISKI iespēj norealizēt - izpildīt VISU ŽURKU KOPĪGO gribēšanu un pasūtījumu ????????????
edgars
e
Kā var neapzināti viltot protokolu? Vai Muižniece bija mēnessērdzīga?
zzww
z
Viszemākais kultūras līmenis ir Vienotības taurētājiem. Kā viņiem liekas, jo rupjāk, jo labāk. Smadzenes nav vajadzīgas, tik turpināt kliegt vadoņu norādītajā virzienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas