Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Ēlerte: budžetu teātriem nesamazinās; tas saglabāsies 4,248 miljonu latu apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris Pančiks
J
KM beidzot vajadzētu pašai noformulēt - kam īsti domāta teātriem piešķiramā dotācija. Tagad teātri, saņēmuši kārtējo finansu injekciju - naudu netaupot, ražo izrādes-viendienītes un faktiski izkaisa latu tūkstošus vējā. Katru gadu LV teātri kopā piedāvā tuvu pie 80 jauniestudējumiem, bet nozīmīgi un publikas apmeklēti izrādās tikai kādi 20. Tas labi atspoguļojas Spēlmaņu Nakts nominācijās, kur - ja izrāde patiešām izdevusies, tā pretendē uz vairākām nominācijām, bet 4/5 no "saražotā" neinteresē ne kritiku, ne skatītājus. Tāpēc, iesaku - dotējot izrādes, sākumā iedot avansu un otru pusi tikai tad, ja izrāde sanākusi līmenī, tas ir - skatītāji (nevis - kritiķi) to vēlas redzēt, kas uzskatāmi atspoguļotos kases ieņēmumos. Līdz ar to teātru vadības būs spiestas padomāt, pirms akceptēt kārtējās režisoru ambīciju kaskādes.
ieinteresetais
i
Vai Elertes kundze beidzot sekmes EF naudas plusmu kulturai,kuru tik vieglpratigi palaida veja Dalderis? Ar to tad vajadzetu pietikt vairakiem projektiem,lai beidzot kaut kas izkustas no sasaluma punkta. Tos ierednus,kuri nespej izdarit savu darbu pietiekosi atri un profesionali,deretu uz vietas atlaist. Cik ilgi var mullaties un nepanemt to ko dod? Tad pietiktu gan teatriem,gan operai,gan koncertzalem,gan parbuvem un piebuvem un daudz kam citam. Bet musu ierednieciba ir par stulbu un ministrijas ir bezatbildigas. Vajadzetu ar savu amatu atbildet par neizpiditu darbu.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Kurbads 14:04 Lielākā daļa bagāto Latvijā, starp kuriem laikam palaimējies nokļūt arī Jums, ir kļuvuši par tādiem ne jau ar lielu darbu un milzīgām pūlēm, bet ar prihvatizājas un kampšanas palīdzību! _____________________ Tu laikam domāji to pateikt par to miļonārīti patreizējo kultmiņistrīti? Jā tā, tad viedi vārdi...
Kurbads
K
Jūs esat parasts pašapmierināts muļķis. Lielākā daļa bagāto Latvijā, starp kuriem laikam palaimējies nokļūt arī Jums, ir kļuvuši par tādiem ne jau ar lielu darbu un milzīgām pūlēm, bet ar prihvatizājas un kampšanas palīdzību! Kaut Jūs paliktu vēl lepnaķs un augstprātīgāks!
o jāāā
o
Rubenis varēs turpināt zagt, tikai Līnis notinās.Gan atradīs citu korišu.
ciba
c
vismaz viena laba ziņa šajā bēdu ielejā, kur tik griež un griež...
Vienotības Klibā zos(e)
V
Nu ja, kungi turpina braukt ar meršiem un audzikiem, kā arī apēst 5000 Ls mēnesī ( kā to dara Pilī), bet tautiņai stāsta lielu sasniegumu , ka garoziņas gan redz patereiz vēl nenoņemšot... LABDARĪŠI ...gatavie...
peisakz
p
vaikul ab,tajau joprojam pie darbe neliks.
gip
g
Jā jā Ēlerte, tad kad grieza būdžetu pagājušoreiz tu kā partizāns klusēji un neiebildi ne vārda
bekhems
b
šis budžets ir totāla Padomju komunisma paraugstunda... par sociālo taisnīgumu nevar nosaukt naudas atņemšanu bagātam ārstam vai deputātam - lai pabarotu kādu daudzbērnu bomzīšu ģimeni. nu Robini Hudi gatavie. Tas bagātais taču ir daudz strādājis un maksājis lielus nodokļus, kamēr bomzītis tik pa kaktiem dzēries. Zatlers jau Dombrovski brīdināja, ka alkaši un bomži ir pietiekami labi aprūpēti - lai labāk domā kā palīdzēt vidusslānim.
par Dienu
p
Vēlreiz secinājumi no iepriekšējām diskusijām: I. Neviens sabiedrībā nav pret to, kā katrs mīlējas, ja nepārkāpj likumu un nedara to atklāti. II. Vairums Latvijas sabiedrībā ir pret geju reklamēšanos, geju laulībām un to gājieniem. Taču GEJISMU savā laikā atbalstīja Diena un tās cienījamā redaktore Vai viņa nezināja, ka 1) Geji nav gluži tas pats, kas homoseksuālisti. 2) Homoseksuālisms ir iedzimta (mazticams) vai iegūta (parasti) deviācija, kas var izsaukt tikai žēlumu pret cilvēku, kuru tā skārusi. 3) Gejisms ir agresīva šīs deviācijas propaganda un ideoloģija ar mērķi šo novirzi padarīt par normu. ?? III. Vairums sabiedrībā nav pret homoseksuālistiem kā pret cilvēkiem, bet gan pret viņu dzīves stilu, kas ir neauglīgs un bīstamas sabiedrībai, ja tas izplatās un pārņem jaunatni. VI. Visvairāk pedofīlu (procentuāli) nāk no gejiem - tas ir pierādīts fakts. V. Ja nebūs normālo laulību, kuras tik ļoti necieš geji, tad jau nedzims bērni, un ko tad tie paši geji mīlēs? Tātad homosekss ir pašpretrunīgs absurds. VI. Tas, ka Hitlers Vācijā vajāja gejus, vēl nav arguments, lai šodien viņus apjūsmotu (Vācijā vajāja arī zagļus un izvarotājus, taču tādēļ šīs sociālās deviācijas par normu nav kļuvušas) VII. Ja atļaus gejiem adoptēt bērnus, tad būs apslēptā pedofilija, jo tad būs grūtāk noteikt garīgo vai fizisko seksuālo izmantošanu. Tāpēc geju laulības nav legalizējamas un tāpat bērnu adopcija, ņemot vērā, ka mūsu sabiedrībā geju vidū visvairāk ir biseksuālu – tātad izvirtuļu, kuriem vienalga ar ko gulēt. VIII Biseksuālisms pierāda, ka cilvēki var veidot arī normālas seksuālas attiecības, taču izvēlas pamēģināt nenormālas, proti – pederastiju un pedofiliju. Tieši biseksuāļi ir viskvēlākie gejisma reklamētāji. Biseksuālisms ir skaidrs pieradījums tam, ka gejisms savā dziļākajā būtībā tomēr ir izvirtība. Padomāsim kā arī kultūrā varētu risināt šo sabiedrībā sasāpjušos jautājumu: perversiju propagandas nepieļaušanas politiku! SARGĀSIM BĒRNUS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas