Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Ēlerte: Mums nav vajadzīgi lieli satricinājumi, bet stabila attīstība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Islandes ķērpis
I
Zatleram ir jāatlaiž saeima!
GG
G
varbūt " dižā" redaktore-ministre nodarbosies ar savu darbu un neļaus ministrijai pūt?!
zābols
z
Ēlerte: Mums (Vienotībai) nav vajadzīgi lieli satricinājumi - esam pie siles un barojamies! Vilks taču teica: ja kādam nepatīk lai brauc prom.
loģiski
l
Izveidojiet ekonomiskās nišas mazajiem un gimenes uzņēmumiem (ap 20 000) un jūs tauta sāks slavēt. Turība atjaunosies valstī, ekonomiskie bēgļi atgriezīsies un jūs nodrosināsiet savu politisko nākotni, vai grūti to saprast?
par lietuSSargu revolūcijas f
p
S.Ēlerte iespējams vairāk un rafinētāk piedalījās lietuSSargu revolūcijas organizēšanā un finansēšanā no Sorosa fondiem. Tikai tā "svētule" nekad nav atklājusi patieso summu ar kādu regulēta "demokrātija" un īstenota kādam vēlamā politika Latvijā.
kāpēc
k
"valstij nav vajadzīgi lieli satricinājumi, bet gan stabila attīstība. Turklāt V.Zatlers pārstāv skaidru, Rietumu virzienā orientētu politiku." Abi argumenti nepārliecinoši. 1. Vai tad nu Latvijā visai simboliskās amatpersonas nomaiņa spējīga izraisīt kādu īpašu satricinājumu, īpaši jau ekonomikā? 2. Par to Rietumu virzienā orientēto politiku vispār nav saprotams. Vai tad ir aizdomas, ka Zatlera potenciālais pēctecis varētu nebūt rietumnieciski orientēts? Vai šī frāze liecina par kaut kādiem konkrētiem draudiem, kuri tiek noklusēti vai nemotivētām bailēm?Abi varianti neko labu par Ēlerti neliecina.
Mantrausis
M
Pirmā mani pārsteidza Lolita. Tagad - Sarmīte. Neredzēt to, ka līdzšinējais 20 gadu garais politikas trūkums, ko - protams - dažs sauc par politiku, var tikai šai politikas trūkumā esoši ļaudis. Es mazāk biju domājis par Sarmītes erudīciju, vairāk par ambīcijām kaut ko paveikt. Es ļoti šaubos, ka BEZ lielām un attīstošām pārmaiņām valsts sistēmā kāds radīs kādu stabilitāti. Kaut vai fakts: pirms 5 gadiem kaut viens kolēģis še būtu iedomājies situāciju - Lembergs spēlē, Sarmīte danco. 2011. gadā šāds priekšnesums it uz urrā teātrī Jēkaba ielā un filiālē Valdemāra ielā... Līksmi.
mala
m
cik var noprast,tuesi latviešu aristokrāts! ja tā,tad iesaku lasīt latviešu valodas gramatiku!
Oskars
O
Kamēr šī VECENE nepaliks bez DARBA manā Latvijā no attīstības TĀLU .
patriots
p
Iespejams, ka Elertei visus muzu ir galva satricinajums...? Genocidu var ari veikt bez sausanas un izsutisanas. Loti saubos ka Godmanis ir latvietis. Jo, nav iedomajams ja kads latvietis tik brutali, nezeligi iznicina savu tautu un izlaupitu savu valsti Latviju. Skeles izcelsme nak no Cangalienes, no turienes ir vina vecaki atvilkusie un Jelgavas rajon un tas tacu ir skidris, ka vini ir vai nu slavi vai kadi jaukteni ar latviesiem. Godmanis un Skele ir godam pelnijusi tiesu un karatavas.... Ir pienacis laiks atbrivot Latvijas valsti un Latvijas iedzivotajus no valsts izlaupitajiem un latviesu tautas iznicinatjiem, slepkavam.
Vilis
V
Ja varētu ieskatīties tās personas, kura slēpjas aiz segvārda "dzeris", deklarācijā, atklātos'dikti interesantas lietas ...
ha ha
h
Satricinājumi pašlaik nav vajadzīgi, jo tad pati lielākā satricinātāja Latvijas vēsturē zaudētu vietu pie siles. Satricinājumi bija vajadzīgi, un tieši Ēlerte tos organizēja, kad viņai bija jātiek pie siles. Un viņas šdienas domas par Zatleru ir vistīrākā iekulība
mala
m
tavs oponents,,dzeris,, klusē,laikam uzpildās! s.c. man bija sunītis ,,džeris,,.es viņu baroju un viņš rēja,kad man vajadzēja.
Kurmītis
K
+++Tās visas ir tavas fantāzijas+++ Fantāzijas ?? Par manu “fantāziju” realitāti ikviens var pārliecināties, ieejot VID mājas lapā un iemetot aci jenotības liekuļu un meļu amatperonu deklarācijas … Kur no vienas vietas ir kredīti, aizņēmumi, nekustamie īpašumi, akcijas, vērtspapīri … un šitiem mērkaķiem vēl pietiek nekaunības uz citiem ar pirkstu rādīt – ka tie citi esot to burbuli pūtuši …
Knābējs
K
Pirmkārt- ko nozīmē "Mums", kas ir tie "Mēs"? Attīstības patreiz nav, patreiz ir stagnācija un regress. Un, lai kaut ko mainītu, satricinājumi ir vajadzīgi. Šodienas Latvija atgādina Brežņeva laikus- stagnācija, pašslavināšana, saucieni " Esam uz pareizā ceļa!", bet braucam arvien dziļākās auzās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas