Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Elles hronikas – Čečenijā pastrādāto noziegumu dokumenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
Jā, tik tiešām, uzvar nelieši TĀPĒC, ka normālie NOTIC , jo nestādas priekšā, ka TĀ vispār, ko tādu kāds spēj. Tas ļoti iespaido apstākļus Latvijā PATLABAN. Normāli ļaudis jautā -par ko vēlēt, kam ticēt. Arī šeit, patiesībā, tiek, pastāvīgi izdarīti MORĀLIE noziegumi. UN PĒC TAM- mantiskie, fiziskie. Jā, ir bijusi laba skola kur 50 gadus mācīties.
manuprāt
m
noskatoties šīs satriecosās fotogrāfijas,mums jābūt modriem arī attiecībā pret mūsu zemi. Tas ir jāuztver kā nopietns bridinājums par to, kas atrodās mums blakus. Tas ir atgādinājus, ka taustēkļi ir ietiekušies arī mūsu teritorijā un tik tiek gaidīts mūsu vājuma brīdis.
narkologs
n
Notika. Par PSRS deportācijām ir pietiekami daudz atmiņu un liecību.
narkologs
n
Pirmkārt, amerikāņi neuzskata Irāku par savu teritoriju. Otrkārt, Irākā teroristi uzbrūk saviem tautiešiem irākiešiem (daļa teroristu ir importēti, bet to vienkāršības dēļ izlaidīsim) tikai neviens padomju miera balodis neredz. Treškārt, aizbēgt no tēmas par Čečeniju tomēr neizdosies.
D.Dauka
D
izlasi! Bille » es, fb xc 22.05.2009 16:19 par āmrikāņu armijnieku rīcību mēs pulka zinām no pašu āmrikāņu publikācijām gan par Irāku un Afganistānu gan redzēti video par apiešanos ar ieslodzītajiem bet tagad pēc tavas modes ar pretjautājumu -vai Kremļa punduri ir kaut ko teikuši par savējām zvērībām? tikai nesaki ka tādu nav ...
Dārznieks
D
Tas, ka Latvijā PSRS laikos atradās ļoti liels armijas un ar miliciju un VDK saistīts iedzīvotāju skaits, kļuva par noteicošo tam, ka līdzīgas šausmas šeit nenotika. Vienkārši cits inteliģences līmenis un citas reliģijas. Paldies, par to arī Arturam. Pakļaut un pazemot tautu var arī savādāk. Un Arturs to lieliski saprot... Bet tas jau nemazina irākiešu, vjetnamiešu un čečenu ciešanas. Šoreiz runa ir par tām.
skumjā
s
Visu cieņu raksta autoram!
Ainārs
A
Vai Jūs, dārgie gadījumā neesat skolojušies kādā "čekas" vai kompartijas skolā? Nezināju, ka noziegums paliek mazāks tikai tāpēc, ka līdzīgi noziedzies vēl kāds cits! Ja dažs labs piepūlētu smadzenes un mēģinātu saprast atšķirību starp agresoru-Krieviju(PSRS mantinieci) no vienas puses un dažādu laikmetu agresorēm-Vāciju, Japānu, ASV, tad saprastu, ka Vācija savu vainu pilnībā atzinusi un arī norēķinājusies par izdarīto, arī ASV lielākā vai mazākā mērā ir atzinusi savas kļūdas, vienīgi Krievija mums ir "balta un pūkaina"- nav bijušas okupācijas, nav bijušas deportācijas, nav bijušas masveidīgas plānveida cilvēku apšaušanas, nav bijuši Mengeles cienīgi eksperimenti ar cilvēkiem, nav bijusi veselu tautu mērdēšana badā, nav bijušas Čečenijas un Gruzijas, nav ne mazums Latvijas iedzīvotāju, kuriem latvieši ir "gansi, fašisti", kuriem latviešu valoda ir "sobačij jazik", kuri latviešus"jeb..i i budut jeb.ķ" utt.... Tās visas ir sapuvušo kapitālistu provokācijas, pasūtījumi un izdomājumi?! Vajadzētu tiem "varonīgajiem punduriem" un viņu līdzskrējējiem piespiedu kārtā likt skatīties visas 11 tūkstoš fotogrāfijas un vēl daudzas citas, kurās redzami briesmu darbi, par kuriem viņi tieši atbildīgi! Ir tomēr maz cerību, ka viņiem rādīsies naktsmurgi un vēl mazāk cerību, ka pamodīsies sirdsapziņa(tā guļ dziļā narkozē vai jau vispār mirusi).....
filologs
f
Kas tas ir par murgu, ko Tu atkal centies pateikt? Starp citu, tieši tādu pašu tekstu Tu ar segvārdu "Veste" ierakstīji pie raksta par Grantiņu, kur arī viens cilvēks savā komentārā lietoja vārdu "baiss". Kāds "vidzemnieku žargons-dialekts"?!.. Tu vispār zini, kas ir žargons un kas ir dialekts??.. Un vai tiešām Tu nekad neesi dzirdējis/dzirdējusi vārdu "baiss"?.. Tas ir normāls, neitrāls literārās valodas vārds, sinonīms vārdam "baigs"!
zoo-kkk
z
šajos,traģiskajos kreevu kara notikumos,...iespraucas arī viens vidzemnieks,ar savu žargonu-dialektu, BAISS-maiss !?!
lela
l
uzraksti savu īstenību! Kā tie visi bērniņi mira un kā tika sakropļoti? Tam ir kaut kāds attainojums tavās acīs?
Vilis
V
Diemzheel, zhurnaalistu valodas izjuuta kljuust arvien vaajaaka. Sheit no konteksta izriet, ka buutu jaasaka nevis AIZMUKUSHAIS, bet gan no PSRS IZBEEGUSHAIS..... Ceru, ka redaktors aizraadiis visraksta autoram, jo taada valodas neizpratne dskreditee Juusu laikrakstu.
eisis-arturam
e
Tātad- šie notikumi ir izdomāti?
arturs
a
ja esat sapraatiigi cilveeki, uzdodiet sev tikai vienu jautaajumu. kaapeec shis taisniibas ciiniitaajs nav atvedis izstaadi par amerikas armijas riiciibaam iraakaa. atbilde peld tepat virpusee, taapeec ka shis ir politisks pasuutiijums pret krieviju. taapat arii shis raksts ir politisks pasuutiijums lai aizmaaleetu jums acis.
pionieris
p
Pa Rīgu demonstratīvi vizinās daudzi tādi, kas pie pirmās izdevības un Putina aicinājuma to pašu darītu šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

 

Izstādes "Elles hronikas" galeriju skatieties šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas