Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

EM rosinās atjaunot valsts uzņēmumu padomes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gastons
G
Viena lieta ir izlaupīšana, kad tie čļeni - svolači saņem nenormāli lielo atalgojumu, patura sev "sāpju naudu" kādu vai kādus simtiņus un pārējo atdod tam, kurš iecēla čļena činā, bet tas trakākais jau ir tas, ka šiem svolačiem nenormāli lielas pensijas būs uz to cilvēku rēķina, kuri pensijas tik tiešām nopelnījuši. Vēl var turpināt izlaupīšanu, nopērkot slimības lapu, saņemot dekrēta naudu, kaut kādu mistisku kompensāciju, kad viena čļena vietā ieliek citu čļenu un vēl citas mahinācijas.
garāmejot
g
Vienotībai pieleca, ka branga naudiņa partijai iet garām. Un nu pilnu muti stāstīs, ka balts ir melns un melns ir balts. Kā tas vienmēr bijis. Kad kaut ko dara "nesavējie", ķērc kā aizkautas cūkas, bet paši pie iespējas dara precīzi tāpat, pat vairs īpaši nepapūloties sacerēt kaut nedaudz ticamu argumentāciju.
nu, jaaa ....
n
- ta būsi Tu vienreiz no tiem jēlajiem proflatviešu maisulaikiem pieēdusies vai vēl tā kā par maz ???
vecās vagās
v
- jaunupmodra partejiskā dēla klasesbiedri ne tos diplomus sev sagādājuši ......... darba nava, a padumes ar PROFESIJU LATVIETIS ........ - ukakacca da chago kāpostu var sašķīt - i sevim, i sievasmātei, i parķejai ...
izzagšanaturpinās
i
Padomes - savējo korumpantu barotavas. "Padomnieki" neko nesaprot, neko nelemj, bet labi apmaksāti par paklausīgu balsošanu. Murgs turpinās.
Lelle
L
Man sen viss tāpat skaidrs. Skaidrs ka lettiņi ir paglupa tautiņa, tāpēc joprojām braucam vēl dziļākā purvā... Diemžēl Tava atbilde veltīta manam pielūdzējam - klonam.
Lelle
L
Atkal te mans klons ganījies...lohs tāds!
Sniper'sEye
S
He-he-he... Vienotība sāk gatavot sabiedrību atpakaļgaitas ieslēgšanai. Laikam he-he dzirdētajā folklorā sava taisnības daļa, un Vienotības partijas melnajā kasē ne tikai parādi reklāmtaisītājiem par vēlēšanu kampaņu, bet arī piekrāpto sponsoru radīts tukšums. To tukšumu nu vajadzētu glābt ar padomēm, jo deputātiem pietrūkst palīgu, kas ziedotu vairāk neklā noeplna! Vienotības valdība tā savdabīgi mētājas. Iesākumā, Dombrovska pirmās valdības laikā īpaši -- tik lecīgi, tik vareni: visiem visu griezām, visiem pienākums griešanu ciest, vienīgi Repše pa kluso finansu ministrijai klusi pacēla algas, lai pēc brīža tikpat skaļi grieztu, bet uz atvadām no amata klusi pacēla vēlreiz: nuja, tie jau savējie, finansisti -- visgudrākie, cienījamākie... :) Griez, grieza, kamēr Dombrovski telefonsarunā uzslavēja Obama, pa plecu klātienē uzsita Merkele, Dombrovskim izdevās ievilkt Vienotibu Saeimā, uzpūtība un iedomība bez gala, par spīti bezdarbam virs 160 000 cilvēkiem utt. Vienotības valdoņi sākuši lūgties! Dombrovskis lūdzas darbdevējus necelt, pat iesaldēt algas. Lūdz tas pats Dombrovskis, kurš ar citu uzklausīšanu valdīšanas laikā nekad nav izcēlies. Vilks arī turējās tik ciets, tik ciets, un arī Vilks sāks lūgties?! Vilks lūgsies kaimiņus tāpat kā Dombrovskis pašmājniekus. Varbūt mums pašiem parunāties katram ar saviem kaiminiem, izmantot jebkurus sakarus un lai kaimiņi pasūta Vilku, bet Dombrovski pasūtīsim paši?
nekā personiska...
n
..tas ir VIENOTĪBAS ..triumfs!!!!!!!!! :))))
Lelle
L
Pietrūka visiem vietas pie siles...
Uzņēmēja
U
Tā būtu laba ideja, ja no paša sākuma pareizi atrunātu kārtību un kompetences. Savādāk virkne politisko ielikteņu tāpat tiek ielikti amatos un tas ir valdēs, līdz ar to strādāt ir kļuvis traģiski grūti. Jau tā labu laiku Latvijā ir tendence uzņēmumos salikt vājus cilvēkus ( ar to domāju pieredzes un izglītības jomu) . Ja atjaunotu padomes tad tiktu noņemta spriedze valdēs un uzņēmumu biznesa darbība būtu efektīvāka.
Ku-Kū
K
Atkal atgriežamies pie principa,visu varu padomēm?Nekādas padomes,ieceļam direktoru kurš izvēlas savu komandu un vada uzņēmumu.Gadu pabeidzi ar nelielu peļņu vai zaudējumiem,no darba ārā ar visu komandu un bez tiesībām ieņemt vadošus amatus.Padomes,vadītāji,konsultanti,kolektīva vadība un sākas bezatbildība.
He he...
H
Nu vai nav forši.... he he.... Vienotības triumfs.... hi hi... _________________________ Ella, 25.04.2011 10:58 Tādi ekonomikas dižgari un vadības guru kā Kampars, Pūce, Olšteins, Jaunups ved gan Vienotību, gan Latvijas ekonomiku pa skuju taku. Idiotu unikālais elektrības tarifs vēja kvotas Vienotības sponsoriem, padomju atjaunošana, šofera dēli Grava un Lokenbahs valsts uzņēmumu un regulatoru valdēs, utt. utpjpr. Super!! tā turpināt.
Ieva
I
NEAIZMIRSTIET IELIKT PADOMĒS ZĀLĪTES DĒLU.--LIELO SPECIĀLISTU DRIPES DĒLU PETERA DĒLU UN TĀ TĀLĀK......
islandes ķērpis
i
Kampars - no vārda "kampt"!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas