Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Emocijas ņem virsroku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Atkal viens treknulis iesmirdinājis te savu "ģenialitati"... "...67% DnB Nord Latvijas barometra respondentu domā, ka vajadzētu atbalstīt uzņēmējus, .." Cik ilgi var smirdēt par vienu un to pašu, bet reāli uzņēmēji joprojām tiek gremdēti ar milzīgajiem nodokļiem, ar uzrēķinu šaušelīgajiem % par nenomaksātajiem nodokļiem, ar lētu kredītu nepieejamību, ar kadru trūkumu( jēdzīgākie jau ir aizmukuši), ar VID neprofesionalitāti un valsts pārvaldes ķēdessuņu varzu, kuri katru dienu jāj uzņēmējus, lai attaisnotu savas darba vietas un neprofesionālo stilu. Visas tās inspekcijas sen bija jālikvidē un jāļauj cilvēkiem attīstīt uzņēmējdarbība.
pmlks
p
Dānijā ir gāze un nafta Ziemeļjūrā + 1000 gadīga pieredze dzīvot pašu karaļvalstī + tikpat sena kultūras vēsture, daudzi izcilākie pasaules zinātnieki utt. utm. Bet pats galvenais - Dānijas iedzīvotāju galvas NAV SAČAKARĒJIS 50 GADU ILGS KOMUNISMA KOLEKTĪVĀS BEZATBILDĪBAS periods. dāņu pensionārs visu mūžu ir domājis par uzkrājumiem vecumdienām un pienākot pensijas gadiem pārdod savu māju un pārvācas uz lētāku mitekli.
janka
j
Dānijā arī nav dabas resursu. Nejau resursos viss bet cilvēkos. BET LATVIJĀ NAV VAJADZĪGI CILVĒKI tikai viņu nodokļi.Par darbu ārzemē nu nav te skaidrs ķīseļu upes ar putukrējuma krastiem bet dzīvot var un nebad vise laba prāta pēc izbrauc.Tākā Latvijā drāž nu salīdzinot UK ir ok ja nestrādā lauksaimniecībā tur ir nāve.Bet fabrikā nav nemaz sūdīgi ja ir līgums.
Aivars
A
Pilnigi pareizi,vel sliktak ir tikai Afrika.
pmlks
p
ar sērkociņu zilonim di..su neaizbāzīsi, ap smuku PR apkures tarifus nesamazināsi. tas protams neizslēdz to, ka mums tiešām lielākā problēma ir galvās. mūsu trūcīgie tādi ir ne jau tāpēc, ka valdība sūdīga, vai visi deputāti zagļi (šie iemesli ir varbūt 5% vērti), bet gan tāpēc, ka mēs patiešām dzīvojam trūcīgā valstī, kuras vienīgais dabas resurss ir meži, mērens klimats un laime vai nelaime atrasties kaimiņos Krievijai. mūsu ļaudis grib dzīvot kā rietumos, bet strādāt kā krievu laikos - rezultātā īsti neštimē. turklāt visi iedomājas, ka vienlīdzība nozīmē, ka visiem jādzīvo vienādi labi, tas ir, kā cilvēkiem no seriāla "Bagātie arī raud". piemēram, pensionārs dzīvo 3-istabu krievu laika paneļbūrī un raud, ka nevar samaksāt astronomiskos rēķinus par komunālajiem. loģiski, ka nevar un nekad arī nevarēs, jo dzīvot šādās ēkās ir izšķērdība. savas problēmas jārisina, jāmeklē ekonomiskāki mitekļi, jāmetas kopā ar citiem tādiem pašiem pensionāriem, jāsaprot, ka ir lietas, ko var mainīt un kas ir jāmaina ne ar vaimanāšanu, bet aktīvu rīcību. no otras pusesvar tikai pabrīnīties par to kā svešumā izmainās lielākās daļas vietējo gaudotāju dzīves uztvere, tur viņinstrādā nekurnot vissūdīgākos darbus, garas stundas, dzīvo pa 5 vienā šaurā istabiņā un ir laimīgi, jo īrs, anglis vai zviedrs, kurš šos drāž ir tomēr kaut kā savādāks, pārķs un tāpēc šī drāšana nav tik nepatīkama, kā ja to dara bijušais kaimiņš dzimtenē
Nav svarigi
N
Un, protams, ratni jaturpina maksat kreditus skandinavu bankam, ko neviena sapratiga valsts saviem iedzivotajiem nenodaritu.
Nav svarigi
N
Bla, bla, bla - sabiedriba tagad pati zina, kas jadara - jamacas vacu valoda un javacas, ja kaut kas nepatik.
Ieva
I
Vispār jau arī galvās, jo, ja cilvim nau naudiņas, lai nodrošinātu pietiekami daudz pilnvērtīgu olbaltumvielu, polinepiesātināto taukskābju, vitamīnu, minerālvielu, tad smadzenēm klājas grūti.....Tā kā Strautiņam nevis pārmest vajadzētu, bet piemēram, sarīkot lielu bufetes galdu ar dažādos veidos svaigu lasi, siļķi, avokādo utt. Tad vismaz kaut ko derīgu būs paveicis.
andris
a
Ja jau ir secināts ka problēma emocijās, tad kāpēc kārtējā valdība kārtējo reizi pilnīgi ignorē PR? Vismaz skaidrojumu par to ko dara. Nevis ministra Vilka aizvainoto ģīmi ka stulbā tauta ģēnijus nesaprot. Cik valdību jau kritis iedomības dēļ, bet mācības nekādas!
Atkal
A
doma par to, ka nabadzība ir...mūsu galvās...Tā nav, jo tā skaļi brēc mūsu makos! Kādas idejas var risināt, ja cauru dienu domā, kā paēst, kā samaksāt to "nolādētos" maksājumus un nenokļūt uz ielas, kā ārstēties vai pirkt zāles u.t.t. Ja par šīm lietām spriež tie, kas nekad paši to nav izbaudījuši, tad...Liekas, ka vistuvākie līdzīgie laiki tomēr bija pēc kara. Tagad KĀ valdība un vara kopumā, ieskaitot bankas, domā IZKĻŪT no situācijas? Ne jau murgojumos par eiro, kas noteikti ievērojami pasliktinās kopējo situāciju, jo cenas celsies, bet ienākumi kritīsies? Varbūt KĀDS var piedāvāt reālu risinājumu kaut pirmajiem 100 cilvēkiem - bezdarbniekiem, nevis vāvuļot, ka vajadzīgi viesstrādnieki? Varbūt lidostā pirmajiem 100 aizbraucējiem piedāvāt alternatīvu? Jeb darīt, kā iesaka Vilks: LAI BRAUC PROM ? Bet visdrausmīgākais ir tas, ka NEVIENS pasaulē par tādu Latviju ne zin, ne runā, ne domā, ka vajadzētu ko izdarīt, izmainīt! Esam lemti pazušanai fiziski, nerunājot par citiem aspektiem... Ja kādam ES pilsonim piedāvātu tādu summu kā te, VISI būtu uz ielām mēnešiem un gadiem, visa pasaule to zinātu, visi risinātu jautājumus, bet Latvijā neviens nezin ko darīt, ar katru dienu apcērp neiedomājamā veidā KATRU un tālāk murgo par 270 miljonu apcirpšanu...Prātiņ, nāc taču mājās!
x to memory
x
visi nekad nevarēs sasniegt minēto 20%(vai pat 5%) dzīves līmeni- tā ka receptē ir problēmiņa:):)
Memory
M
Par ko dusmoties? Pirms 20 gadiem tak' solīja - ''mēs'' dzīvosim Rietumtipa labklājības valstī - un ''mēs'' (ap 20% pilsoņu) arī labi dzīvojam! Viss pareizi, tā kā dusmoties, ka reālās demokrātijas un brīvā tirgus apstākļos lielākā sabiedrības daļa mocās, ka ir depopulācija, emigrācija, bezdarbs,nabadzība, parādi un korupcija ir veltīga laika nosišana! Vajag darboties, vajag mācīties no kampējiem-rungaiņiem-strautiņiem-vilkiem u.c. ''vienlīdzīgajiem dzīvniekiem'' (Dž.Orvels). Pastāvēs, kas pielāgosies šodiena globalizācijas 'meinstrīnam'.
Imants
I
Par to uzlabojumu stāstiet tiem, kas gadu nevar atrast darbu, tiem, kam alga nodzīta līdz minimālajai algai, tiem kam alga samazinās kamēr palielinās nodokļi un cenas. Kāds tur optimisms. Sītie eksperti, kam alga ir 10x lielāka nekā vidējā valsti tik muļķīgi brīziem izsakās. Elite atradušies. Paši nezin, ko dara un ar to dzen citus nabadzībā un ārzemēs verdzībā.
Ieva
I
Ja te kāds kaut ko novērstu....Turklāt runāt arī vajag nevis tikai ar mīklainiem mājieniem, bet konkrēti, turklāt sniedzot konkrētas atbildes arī, piemēram, uz profesionālo asociāciju izteikumiem. Citādi man, piemēram, rodas aizdomas, ka Strautiņa izteikums, ka neviens neko labāku par valsts organizētu veselības aprūpi nav izdomājis, ir tulkojams tā, ka valsts vislabāk var visu atņemt. Nevis panākt, lai nauda tērējas efektīvi, turklāt veselības aprūpei.
dusmīgs
d
Ko atkal vāvuļojam! Pa 20 gdiem visu iznīcināja ( tai skaitā arī ticību ilgtspējīgai attīstībai). Tagad, kad lielākajai daļai nav pat iztikas līdzekļu, piedāvā domāt gaišas domas un ,pārkvalificējoties dažu mēnešu laikā, strādāt pie mūsu uzņēmējiem, kuri nemaksā algas, jo viņiem ir grūti laiki un cilvēkiem tas, redziet, ir jāsaprot ( samaksās, kad būs bagatāks). Jūs nedzīvojat šajā valstī, vai? Vai jūs maz zināt, ka tie mūsu uzņēmēji, kuri sūdzas, ka neviens pie viņiem negrib strādāt ( slinki,tobiš) maksā tikai tik daudz, lai ir par ko līdz darbam tikt un vēl ar kavēšanu? Tāpēc jau ir tā panika, ka daudziem pat aizbraukt nav par ko

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas