Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Endziņš piedāvājuma gadījumā nevēloties uzņemties tieslietu ministra pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Caca
C
Es neko citu nezinu, tikai sexu saprotu.Esmu šīs valsts ierēdne.
un
u
Tu kljudijies ar to "jo...gais", tas nozime jocigais, ja ne, tad ta ir tava mate, kuru mineji sava komenta, Ducal, apsveicu, ka piemini savu mati.
monitors
m
A ko citu, lai AE saka, ja neviens no valdības nav zvanījis? Un kāpēc cilvēkam aiziet no normālas darbavietas, lai pēc vēlēšanām paliktu bezdarbnieka statusā? Bez tam man liekas, ka Endziņa kungam pilnīgi pietika ar viņam sarūpēto dubļu vannu kūri, viņam balotējoties uz Valsts prezidenta amatu. Normālam cilvēkam vajadzētu izstrādāties stiprai imunitātei pret darbošanos politikā.
Ducal
D
Jo*****nais okupacijas noliedzejs! Saistibas tadiem kolaboracionstiem ar FSB gan ir.
XXX
X
"Man ir pietiekami daudz saistību ar saviem doktorantiem un maģistrantiem, lai es uz šo īso brīdi ietu par ministru," viņš pastāstīja. ======= Tur jau tā lieta. Bet žēl, ka tā. Arī es uzskatu Endziņu par cienījamu un godprātīgu cilvēku.
populis
p
Endziņš kā Satversmes tiesas priekšsēdētājs bija daudz godīgāks par tagadējo un nedzenāja politiku.
latvietis
l
Nu protams,sim kungam varetu deret tikai prezidenta kresls,un ne mazak.
hmmm
h
pareizs lēmums. Nav vērts kandidēt, ja nav drošas garantijas, ka ievēlēs. Ir nepieklājīgi prasīt no Endziņa, lai viņš vēlreiz nes to krustu - kandidē uz amatu, zinot, ka neievēlēs.
labais
l
Domāju, ar nacionalitāti tam nav sakara, drīzāk ar redzesloku un spēju domāt. Arī latviešiem, un pat šodien, ir daudz gaišu un progresīvu cilvēku. Un tas, ka ir tūkstoši,kas sajūsmā no lembja, atvainojiet, čurā biksēs, ir nožēlojami, bet tā nav viņu vaina - tie ir 50 pagājušie gadi, kas laupīja saprātu, un 20 esošie gadi, kas laupīja cerību. Ja cilvēks neko citu, kā smagu darbu, nabadzību un savu miestu nav redzējis, grūti pateikt vietējam karalim, ka viņš ir noziedznieks. Tam vajadzīga pieredze un "ņuhs" vai pašsaglabāšanās instinkts. Atceros, kad tālajā 95-ā man pirmo reizi bija jāspiež roka lembim un viņa Aināram Platacim, man visas spalvas uz muguras sacēlās stāvus un iekšējā balss teica: no šiem zēniem jāturas pa gabalu! Pa LIELU gabalu. Lai gan toreiz vēl neko tā nerunāla, visas lietas tikai uzņēma apgriezienus, varēja gan attāli nojaust, ka lietas nav tīras. Bet bija tādi, kas iesaistījās, kam patika. Te nu mēs esam.
nu, tp jeb grūtups 'paņ
n
vienu banku, uz otru uzrāvās. Zagt jau viņi prot.
VISIEM BAIL NO PIEKTĀ STĀVA
V
APSARDZI ENDZIŅAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!20 VĪRUS.
Zolveiga
Z
Ja sams zina,ka kopa ar jeelisiem viendiek kluus smiekliigs.
dzeris
d
ļoti žēl, šķēles pakalpiņš Segliņš, patiešām visas labas idejas likumdošanas jomā pilnībā izkropļojis, faktiski nodarbojoties ar ekonomisko noziedznieku aizsardzību. Nu, varbūt tad Endziņam būtu vieta cilvēktiesību birojā, ko āpsītis arī pārvērtis par parodiju?
izbijis valsts patriots
i
Tikai kurš Latvijā kaut ko tamlīdzīgu mēģinās izdarīt.Mums te piemēru būtu daudz ,bet mēs taču esam Latvieši vai ne tā.
labais
l
īstenībā, vajadzētu gan. Kaut kā censties apvienot, sadalīt, atlikt, galu galā - noteikt prioritātes. Segliņa kontā ir vairāku labu ideju izkropļošana, likumu labojumu degradācija, bremzēšana un azināta nomuļļāšana. Segliņš bija pret noziedznieku sadarbību ar prokuratūru informācijas izpaušanā par īpaši "neaizskaramajiem" apmaiņā pret soda mīkstināšanu pašam. Viņš to kariķēja, sauca par stukaču likumu, lai gan labi zināja, ka stukači bija tikai komunistu pakalpiņi, politisko pretinieku un vnk citādi domājošo uzrādītāji! Šim likumam nebija nekāda sakara ar politiskajiem uzskatiem, bet gan ar ekonomisko noziedznieku iespējām dažādi slēpt informāciju par saviem nodarījumiem - no ārzonu shēmām līdz liecinieku slepkavībām. Tas bija PRETMAFIJAS, PRETOLIGARHU likums. Ja tāds tiktu pieņemts, visi mūsu sasmērējušies kundziņi sen jau sēdētu, nebūtu ne Parexa mahināciju, ne zelta tilta zādzību - iesaistītie mierīgi varētu savus līdzzinātājus atmaskot. vai zināt, ka mēneša laikā, kopš Vācija paziņoja par nodokļu nemaksātāju CD pirkšanu, labprātīgi pieteikušies jau vairāk kā 10 000 nemaksātāju, kuriem apsolīja neuzlikt sodu, ja paši sevi uzrādīs un samaksās noblēdīto, valsts saņēmusi atpakaļ jau 3 miljardus EUR!!! Tagad šī informācija ir sadalīta pa zemēm un nodokļu inspektori čakli apciemo krāpniekus mājās, nosaucot precīzus viņu kontu atlikumus un sējot paniku tajos, kuri domāja izsprukt sveikā - tie tagad saņems pēc pilnas programmas. Tā rīkojas vecās demokrātijas, kuras mēs saucam par paraugu! Un var jau diskutēt, ka pirkt zagtus CD ar slepenu banku info ir slikti, bet jāmēģina tomēr skatīties plašāk - ja cilvēki masveidā apzog savu valsti slēpjot ienākumus, ja valstis nespēj vienoties par informācijas apmaiņu par nerezidentu noguldījumiem, ja bankas truli pastāv uz VISAS informācijas slepenību, tad ir jārada precedents, kas a) liek godīgi maksāt nodokļus, b) mudina valstis un bankas sadarboties info apmaiņā par ārvalstniekiem. Un tas ir pats svaīgākais! Ja Latvija spētu atklāt kaut 1/2 savu ekonomisko noziegumu, mēs atmaksātu SVF miljardus S M I E D A M I E S !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas