Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Endziņš: Saeima nostrādājusi kā darbā iekārtošanas birojs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
draugu būšana
d
Patiesā koalīcija šo lietu sarunāja pa katkiem savu ilggadējo tradīciju garā : Saskaņas centrs (Urbanovičs)atbalstīja Muižnieci, par to prasot atbalstu grozījumiem kredītiestāzu likumā (Kargina - Krasovicka likumā), Brigmanis Lemberga uzdevumā savējiem lika balsot par Muižnieci, jo TP bija "iemaksājusi" ZZS avansu Maizīša izgāšanā. TB/LNNK kā galerts pa vidu kūļājās. Draugu būšana paliek draugu būšana, Brigmanis to labi pieprot.
beļģis
b
Žēl, ka Endziņa kungs vairs neatceras dažus argumentus, ar kuriem savulaik viņš atbildēja uz pārmetumiem par to, ka ST sastāvā ir divi bijušie deputāti un viena bijusī parlamentārā sekretāre... Argumenti jaunākajā redakcijā atrodami < Beļģijas Konstitucionālajā tiesā vismaz ceturtdaļai tiesnešu jābūt ar ne mazāk kā ar piecu gadu parlamentārieša praksi! Starp citu, pirmajā ST lietā advokāts Radziņš esot pieteicis noraidījumus Endziņam un Apsītim kā bijušajiem parlamentāriešiem, bet Čepānei kā tālaika Saeimas priekšsēdētāja dzīvesbiedrei. Tikai pēc tam likumā parādījās norma, ka pieteikt noraidījumu nevar. Vēlāk nedz Endziņa, nedz Apsīša iepriekšējā piederība LC nav traucējusi uzskatīt Satversmes tiesu par neatkarīgu . Endziņa kungs! Kā Satversmes tiesas priekšsēdētāju Jūs uzskatīja par godīgu, taisnīgu, nosvērtu un pāri partiju ķildām stāvošu personību. Nepārdodiet šīs īpašības par "Vienotības" lišķu saldajiem vaŗdiem!
ieva
i
labi teikts !!!
XXX
X
Piekrītu!
suits
s
Endziņa kungā vēl joprojām redzu Latvijas Prezidentu. Par Muižnieces ievēlēšanu, labāk pateikt nevar neviens. Noņemu cepuri šī kunga priekšā.
vai vienotība atkal melo?
v
Saeimas priekšsēdētāja paziņojums Daru zināmu, ka Saeima šā gada 17.oktobra sēdē apstiprinājusi Romānu Apsīti, Ilmu Čepāni un Aivaru Endziņu par Satversmes tiesas tiesnešiem. Rīgā 1996.gada 17.oktobrī Saeimas priekšsēdētājs A.Čepānis Latvijas Republikas 6.Saeimas deputāti Aivars Endziņš Frakcija "Latvijas ceļš" (no. 07.11.95. līdz 04.12.96.) Juridiskā komisija(no. 16.11.95. līdz 04.12.96.) - priekšsēdētāja biedrs Pieprasījumu komisija(no. 16.11.95. līdz 04.12.96.)
Nasing spešal!
N
Es ieliku plusiņu par to, ka spēja norādīt uz kompleksaina un zema pašvērtējuma cilvēka untumiem.
vai vienotība atkal melo?
v
Ties, kas te aizstāv Latvijas Republikas okupācijas noliedzēju, tā arī pat ar pušplēstu vārdu nav iebilduši tam, ka viņu pašu ievēlēja no Saeimas ST tiesneša amatā. Tas atkal kārtējo reizi lieliski raksturoja Jedinstvas atbalstītāju izteikto dubultmorāli.
Ai
A
Ta kāda starpība, kurš pasaka taisnību - ka šī persona nav piemērota matam, jo ir viena no TP demagoģijas dzinējām, kas nekautrējas melot un bīdīt TP intereses. Man vienādi riebjas kā TP/LPPLC zagļi tā Vienotības jefiņi un ja cilvēks ir "lielākais kretīns", tad ir. Bet tādā augstā matā vispirms jābūt cilvēkam ar labu izglītību, adekvātu pieredzi, nevis melīgam politikānim.
Pravietis
P
Es nemaksāju nodokļus! Es izcirtu priedes kāpās! Es maksāju algas aploksnēs! Es neapmaksāju virsstundas! Es nepiešķiru darbiniekiem atvaļinājumu! Es piekukuļoju pašvaldību! Es uzturu pāris deputātus! Es peļņu pārskaitu uz ofšoru! Es vienmēr vinnēju valsts un pašvaldību konkursos! Es pazīstu daudzus ietekmīgus politiķus! Es fenderēju no slimiem bērniem! Es vienmēr zinu, kas ir lielākie kretīni! Es izvairījos no kriminālatbildības! Mums pieder nākotne Par labu Latviju!!!
Zuze
Z
Izskatās, ka pats sev pēc pauzītes ieliki? nabadziņš. Kaut kā švaki ar argumentiem Vienotības stutēm šodien, bet kas par smadzeņu skalošanas kampaņu šodien izvērsta. Malacīši. Bet tautas deputāti ai kā nepatīk, tik partijniekus vajag (dažādu sugu un nokrāsu, jo tā - rietumu demokrātija), lai tauta tikai maksā par partijnieku jociņiem. Skaisti.
lno
l
Nu nesteidzies tā likt sev plusiņu, ietur kaut mazu pauzīti:)
M. Bārda
M
Ideāla atklāsme. Kad tad bijis citādāk? Kādu taču tai nabaga Saeimai, saskaņā ar likumu bija jāievēl. Un ja tā būtu bijusi Endziņonkulim simpātiskāka persona, viss jau laikam būtu bijis štokos...
ooo
o
Kuram?
Reo
R
Pilnīga taisnība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas