Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +20 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

EP vēlēšanās pirmās nesakritības; Pļavnieku iecirknī ļauts balsot nepamatoti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to 2014.05.23 22:46
t
Reklama ir aizliegta,turi muti un pirkstus kabataa!
es
e
Vienotība sāk falsificēt vēlēšanas?
SC
S
to nedara ne?! Ko var te dirst!
  • 3
  • 0
jā gan
j
Gribat izgāzt vēlēšanas? Tad atcerieties pēc cindariešu principu: "Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) pagaidām apstiprina vienu šādu gadījumu, kā arī norāda – cilvēks, kura vietā kļūdas dēļ par nobalsošanu parakstījusies cita persona, balsot vairs nevar. "Par ko tiek sodīts nevainīgs cilvēks, bet ne vēlēšanu iecirkņa darbinieks?
Brāķis!
B
Kas izveido vēlēšanu komisijas? Vai arī tur tiek pieņemti "šoferu dēli"? Kāpēc netiek nodrošinātas to dalībnieku kvalitatīvas apmācības? Cimdara kungs jau nez cik gadus vada CVK, un nešaubos, ka šo gadu laikā ir bijis ne viens vien pārpratums un neizdarība - kāpēc par šādām iespējām vēlēšanu komisiju dalībnieki nav bijuši informēti un laikus brīdināti. Par iepriekšējo balsošanu - kāpēc 68 iecirkņi /!!!/ neziņoja par pirmās dienas kopsavilkumu? Aizmirst var viens, divi, bet ne jau šāds skaits atbildīgo. Tātad tas nav pietiekami skaidrots un atgādināts. Kā var atļaut parakstīties neatbilstošajam cilvēkam? Nekādas drūzmēšanās vēlēšanu iecirknī šodien nebija. Vēlēšanu ioznākumu var apšaubīt - vismaz sajā konkrētajā iecirknī.
UZMANĪBU!
U
Jābalso par REĢIONU ALIANSI - tie vienīgie, kam rūp lauki, jo tur - viņu sarakstā ir pārstāvji no pašvaldībām!! Tur ir Mārtiņš Šics, kurš palīdzēja ģimenēm uzzināt savus bojā gājušos tuviniekus (par ko viņu liberasti izmeta no darba) un dažas uz tradicionālām vērtībām orientētas Saeimas deputātes! Lai viņiem visiem veicas! Rīga nav vienīgā, kas balso un nosaka rezultātu!
  • 3
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas