Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Februārī pieaugusi ZZS popularitāte, to saista ar pozīciju novadu reformas jautājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
w
w
jums ir izbrīns par to, kas vēl ir ar mieru balsot par šiem? Visa LV birokrātiskā mašīna, kas ir ļoti lielā skaitā- nobalsos par tiem pašiem- baidoties no "jaunām slotām".Visa nomenklatūra un apkalpojošais personāls, apkopējas ieskaitot.Jo zina- ka šis uzpūstais ierēdniecības briesmonis ir dzīvs tikai pateicoties šādiem.Oligarhu partijas ir radījušas paklausīgu, padevīgu cilvēku masu- kuri tās aldziņas dēl baidās no jebkurām izmainām ik dienas kafijas dzeršanas rituālos.Un to garantē to pašu palikšana pie varas. Pašsaglābāšanās instinkts.
w
w
Saldus komunistu vadonis ar savu fotogrāfu
KLM
K
vēl jautrāk būs kad šo piespiedīs valkāt strīpainu micīti - guļot uz augšējās lāviņas kopkamerā....
ieva
i
... jautrākais ,ka Lembergs arī strīpainu ancuku sācis valkāt... : )
:):):)
:
ja tiešām par šo partiju balso zemnieki,tad viņi tiešām ir pelnījuši plikņu fotogrāfu par zemkopības ministru,kad viņi ir bijuši ZZS,cik stūlbiem jābūt un kad viņi ir domājuši par lauku attīstību-Lembergs,lai aiziet uz Rēzekni un tur nobruģē ielas un paceļ labklājību,tad es ticēšu-īsts saimnieks,bet lai neplātās ar savām ostu.....ja tiešām tā ir,nu tad totāls idiotu bars....
Atjēdzieties!
A
Jā, redz cik daudz nozīmē pareizi pakampts partijas nosaukums. Tak daudziem vecīšiem tā vēl joprojām ir Kārļa Ulmaņa partija. Bet faktiski viņi nav ne zaļi, ne arī zemnieki. Nevar nosaukt nevienu lauksaimniecības nozari, kura būtu pacēlusies. Vēl vairāk - cukura rūpniecība iznīcināta, zvejniecība arī, kā pa celmiem iet piensaimniekiem... Es jau nemaz nerunāju par lielo blēdi, kas ir partijas seja. Labi, ka Ulmanis to neredz... Tagad pat - ZZS gatavi atbalstīt vairāk nekā 70 koku izciršanu kāpu zonā Šlesera jaunās mājas vajadzībām /pie tam kādi 30 no tiem ir 100-250 gadus veci!/. Dabas postītāji nevis zaļie zemnieki!
Dīvaini...
D
Kur tu t3e redzi Zīli?
nebalsot par ZZS
n
Ja lauku cilveki balsos par ZZS, tad vini ir vislielakie idioti!
nebalsto par ZZS
n
Brigmana nodeveja gimis tur regojas. Sito prodaznuju un korumpeto cuku vairs nekad negribu redzet pat tuvu valdibas majai! Tik tas nosaukums "zemnieki", bet pasi neko nesajedz no zemes! Brigmanis roku laiza TP un balso TP iztapot, jo dabu uz kepas!
phil
p
Sveiks, Janka! Dombrovskis izlaupīšanu apturēt nevar. Likums visu varu nodevis Prokuratūrai. Gļēvais Maizītis varā padalījies ar organizēto noziedzību.
ieva
i
Zīles feiss , domāju ,ir daudziem ļoti netīkams ... man tai skaitā....
JD
J
Kur ir pilnā statistika kā parasti tā tiek uzrādīta?
LETA
L
Viens no Latvijas Zemnieku savienības (LZS) uzdevumiem ir uzvarēt Saeimas vēlēšanās, sestdien LZS kongresā uzsvēra LZS un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis. Brigmanis kongresa delegātiem uzsvēra, ka partija līdz šim ir aktīvi un rezultatīvi strādājusi, ne tikai kritizējusi citus, un kā rīcības partija uzņēmusies atbildību par tautu un valsti. Jaunajā programmā LZS par savu galveno uzdevumu uzskata "sekmēt tautsaimniecības ilgspējīgu attīstību un tādā veidā panākt visu valsts iedzīvotāju dzīves līmeņa celšanos". LZS turpmāk ņemšot vērā principus, ka visiem bērniem jāmācās, maznodrošinātajiem bērniem jāsaņem brīvpusdienas, bet skolēniem - piens, kā arī pakāpeniski jāpāriet uz apgādi ar mācību grāmatām par velti. LZS jaunajā programmā noteiks, ka LZS atbalsta jaunas celulozes rūpnīcas būvniecību, "izmantojot nacionālo kapitālu, pielietojot ekoloģiski pieņemamu tehnoloģiju un izvēloties tādu atrašanās vietu, kur tas neapdraud vidi un iedzīvotājus". Tāpat LZS programmā paredzēta cīņa pret terorismu un izvirzīts mērķis - apturēt Latvijas darbaspēka aizplūšanu.
iz "O.M.© arChīva"
i
*Ir sacīts: "Domā līdzi!!!..."* ( _iz "O.M.© arChīva"_ ) *Viena lieta ir* - varas siles bradātāju vēlme nozombēt sabiedrības vientiesīgāko daļu uz "likumpaklausīgu pilsonisko apzinīgumu". Galvenokārt - pierunājot dažādu "pozitīvisma" kampaņu apstulbinātos "reņģēdājus" piedalīties kārtējā "vēlēšanu" farsā un paklausīgi balsot par "mazāko ļaunumu": lai pašreizējie "siles biedri" varētu kārtējo reizi sabāzt pa "goda" fraku kabatām "atsvaidzinātus" mandātus, kārtējo reiz varētu publiski plātīties ar "tautas dāvāto uzticību", par kuru "šaurākā siles biedru lokā" kārtējo reiz varētu trekni paņirgt. Un, sekojoši - lai kā "baltās lapas" varētu turpināt līdzšinējo šīs kretīniskās Muļķu Zemes siles "valsts" un pašreizējās "deRmokrātiskās" SISTĒMAS parazītisko eksistenci uz "pūļa vaukšķu" rēķina. Tajā skaitā, arī - lai varētu uzkraut kārtējos papildus nodokļus uz 'katra viena' "vaukšķa" kakla un "apgriezt" visus iespējamos ienākumus "glupajam reņģēdāju pūlim". Vienlaikus - līdz minimumam samazinot vai praktiski likvidējot jau tā nožēlojamo sociālo infrastruktūru un atsakoties pildīt jebkuras citas valsts funkcijas un saistības pret saviem iedzīvotājiem. ... *Savukārt, pavisam cita lieta ir* - atrast tādus muļķus, kuri vēl joprojām gribētu ļaut uz sava rēķina parazitēt līdzšinējai "siles lopu" / "lielāko kretīnu" liekēžu sugai un kuri arī turpmāk vēlēsies paklausīgi pildīt *2 (tikai divas!) funkcijas, kuras tiek no "tautas masām" kategoriski pieprasītas, jo - bez tām nevar pastāvēt neviena valsts, kurā parazitē varas turētāju "elites" interesēs izveidota un ekspluatēta pseido "demokrātiska" valsts pārvaldes un varas realizācijas SISTĒMA*: *1.* vēlēsies arī turpmāk uzturēt šo pašreizējo kretīnisko Muļķu Zemes siles "valsti", līdzšinējā "labticīgā" vientiesībā un "pozitīvisma" kampaņu iezombētā trulā "patrEJotismā" maksājot tai - gan "valstiskajās" barotnēs, gan pašvaldoņu dzimtmuižās parazitējošajiem siles "kasieriem" - *JEBKĀDUS* nodokļus; *2.* vēlēsies arī turpmāk kā nozombēti bezsmadzeņu radījumi piedalīties *JEBKUROS* "vēlēšanu" farsos (un, aizpildot "tukšos" intervālus starp "urnu talkām" - arī regulāri saorganizētās knapāka kalibra "pozitīvisma kampaņās": "diž-forumos", "diž-skrējienos", "diž-talkās", "diž-protestos" un taml. šīs siles "valsts" varas turētāju angažēto polittehnologu iniciētajos un menedžētajos "de*R*mokrātiskajos procesos ar plašu sabiedrības masu iesaistīšanu") - šādi ļaujot regulāri "optimizēt" SISTĒMU: "pārstartēt" tās "shēmojumu" un "kosmētiski atsvaidzināt" šīs "valsts" varas turētāju pirms nepilniem 20 gadiem priXvatizētās "likumīgās" tiesības uz "glupā pūļa" totālu izčakarēšanu un aplaupīšanu, ko katrs kārtējais "vēlēšanu" farss (ar kārtējiem "pareizi saskaitītajiem" un par "likumīgiem" pasludinātajiem "visas tautas nobalsošanas" rezultātiem) garantē pašreizējās varas un siles SISTĒMAS figurantiem / lielkretīniem uz kārtējiem turpmākajiem 4 gadiem. Ir sacīts: "*Domā līdzi!!!*"... ;) oriģinālversija "O.M.© blogā": u.c.
J.Biotops
J
Varam jau te cēli sašust par atbaidoši zaļo homunkulu, bet reitingi ta aug! Varbūt vērts padomāt, kas mēs esam par tautu, ja regulāri par tādiem balsojam? Un ne jau šie vienīgi – savu vietu pie siles dabūs i oranžie, i jaunizceptie kreisie populisti, kam šodien saiets, i buldozeru stūmēji. Pēc vēlēšanām vispirms brīnīsimies, tad brēksim, ka tauta stulba, jo nenobalsoja tā, kā es. A es, kā parasti – par tautu un taisnību, (par caurkritušu uzņēmēju ar labi piekārtu mēli, par žurnālistiem ar kūpošiem pakaušiem, par aktrisi, kam pat smadzenes esot, par zaļiem zagļiem, u..t.t.) Kāpēc?! A varbūt tāpēc, ka labākus sen esam atradinājuši no domas „iet politikā”? Sen jau ieviesām, ka pietiekoši gudram un darbīgam cilvēkam ir skaidrs, ka ar politiku smērēties nedrīkst, uzreiz paliksi par nīstamu bandītu. Kāpēc lai pēc tā censtos ļaudis, kuri māk nopelnīt pienācīgu iztiku godīgā darbā? Rezultātā uz politiku bariem metas tie, kam darbs par grūtu un godīgi pelnīta alga par mazu. Citus esam atbaidījuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Partiju reitingi februārī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas