Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Fliks vairs nebūs "airBaltic" valdes loceklis, bet tikai prezidents un izpilddirektors

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
traductrice
t
Flik, iecel labāk sevi par apkopēju un nosaki sev algu minimālās mēnešalgas apmērā. Varbūt, tas līdzēs!
Ērglis
Ē
Sakarīgi uzņēmēji ar nepārdomātiem līgumiem saviem uzņēmumien nerada -27 milijonus gadā. Just saytin.
Teodora
T
Tiešām. Starp citu, visu 100% par šo nekaunīgo tipu (skat. ilutsrāciju šim rakstam) nemaz neesmu lasījusi. Kāpēc viņu nedrīkst tiesāt un izraidīt no LV???
skuķis
s
Tikai Latvijā blēži var izvērsties. Nemaz neceriet, ka no šī te japiņa vaļā tiksim, viņu savā zemē neviens negaida, viņš tur ir nulle.
Fakts
F
Pretīgais sekstūrists!
...
.
PIEČAKARĒJA UN APJĀJA LATVIJU :D
lokhs
l
varbūt labāk Jezdakovai pieņemt Fliku darbā VID un izdzenāt baru nevarīgo "speciālistu".
drakons
d
Fliks ir accountable manager. Smieklīgi.
aviofans
a
Lidostu no drupām izveidoja Dzintars Pomers ar komandu, bet airBaltic strādā ar miljoniem zaudējumos, noslēgts ļoti neizdevīgs degvielas piegādes līgums un piloti ir noformēti kā ārzemēs strādājoši, lai izvairītos no nodokļiem. Un par to šis jampampiņš Fliks saņem vairākus desmitus tūkst. mēnesī? Smieklīgi. Viņš izteicās, ka citur viņa alga būtu lielāka - varbūt viņam laiks iet citur? Pirms tam pasēžot LV cietumā.
Berta
B
Flik, iesniedz par pagājušajiem gadiem deklarācijas, samaksā nodokļus, soda naudas, uzrēķinus, un TAD vari atlaist valdi vai sēsties ķurķī, - mums viss vienalga. Un beidz te vienreiz shēmot, kā apzagt valsti, - ka neietupina Tevi uz 6 gadiem! Tiesībsargājošām institūcijām, tajā skaitā Eiropolam silti iesaku painteresēties par Flika agrāko dzīvi Vācijā - tas noderēs.
chechens
c
Būšu Romas ķēniņ!Ko gribu to daru!Bet cik man atmiņa neviļ kontrolpakete pieder valstij un vai nevajadzētu izsludināt konkursu uz prezidenta un izpilddirektora vietu, Fliks jau izrīkojas ar kompāniju kā ar savu kabatas lukturīti gribu ieslēgšu,gribu neieslēgšu.Viņš ir tikai mazākuma akcijas īpašnieks,tā ka Gerharda kungs jums ir iespēja atdarīt par Liepiņa izteikumiem NRA.kur Veidemanes kundze nevienu sakarīgu jautājumu neuzdeva,tikai atstrādāja samaksāto honorāru par priekšvēlēšanas rakstiņu,cik LPP/LC ir labiņi un rīcībspējīgi,piedodiet,bet tie ir vislielākie zagļi -izsaimniekotāji 20% saņemēji no vsiem pasūtījumiem,kas iet caur viņu rokām.
Memory
M
'' Fliks vairs nebūs "airBaltic" valdes loceklis, bet tikai prezidents un izpilddirektors '' - VĒSTURE atkārtojas, pirmoreiz.....otreiz - kā farss. Staļins arī ilgu laiku bija tikai kaut kāda ģenerālsekretāra amatā - bet reāli bija galvenais Saimnieks.
Nu
N
Fliks no augšas laiž uz mums visiem...Viņam viss šeit po!
Karamba
K
Un kur mums palika ideja par 0 deklarāciju? Kādus gadus 15 jau nupat, nupat būšot :)
XXL
X
Uzņēmumu vada valdes priekšsēdētājs -vienalga kā viņam labpatīk sevi dēvēt. Riebīgi būtu noskatīties kā visi cerībā no šīs lietas atkratīties pāris gadu vaļās to kā karstu kartupeli no viena pie otra tikai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas