Laika ziņas
Šodien
Migla

Fliks valstij piedāvājis atpirkt airbaltic preču zīmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PETERIS OZOLINS
P
Esmu jau iepriekš rakstījis, ka AirBaltic daļu no SAS Fliks (BAS) nopirka par krievu biznesa naudu (Antonovs). Tas ir Flika projekts, kuru balstīja Sloseris, kurš nepārtraukti pumpēja budžeta naudu AirBalticā. Valsts kontrole to skaidri parādīja savos atzinumos. Man ir pilnīgi skaidrs, ka viss tiek darīts, lai beigās AirBaltic pilnībā pārietu krievu biznesa īpašumā. Arī Sloseris jau zaudējis lielo ietekmi mēgina to realizēt, jo tad par saviem nopelniem cer saņemt.. Domāju, ka viss jau tik tālu nonācis, ka vienīgais ceļš ir atbrīvoties no Flika, mainīt kompānijas zīmolu, atbrīvoties no piesūkušajām (apkalpojošajām) flika kompānijām veidojot savas... Galvenie vaininieki- zaglīgais vācietis un avantūrists atslēdznieks. Pēdējo vajadzētu tiesāt...
paldies
p
Tie Satiksmes ministrijas 52,6% bez preču zīmes ir 0-les vērtībā.Nu nav tas high-tech projekts,kārtējais lēts "uzmetiens" pa dārgo.Skaidrs,ka latvānija apmaksās kārtējo burvju stāstu.Jau vairs nav iespējams izsekot visiem "profesionālajiem" darījumiem...sākot ar burvju tiltiem,bibliotēkām,2 ebreju puisēnu glābšana,digital TV utt....
Lelle
L
Vai kāds te nevar iemest info, cik miljonus Ls valsts ir iepumpējusi airBaltic kopš tur šiverē Fiks ar Šļosaku?
Lelle
L
Labs joks! Ko es varētu valstij nozagt, lai pēc tam tai pārdotu nozagto atpakaļ?! Tas var notikt tikai tādā muļķu, zagļu un korumpantu valstī kā Latvija.
filozofs
f
Lielu afēristu priekšrocība ir tā, ka viņi labi zin, kurām atslēgas figūrām ar naudu var aizbāzt muti. Diemžēl, pie svarīgiem amatiem tikušie, varbūt godīgie, bet bieži vien mazspējīgie valsts pārstāvji gan negrib, gan nespēj tikt galā ar līdzīgām problēmām. Jo reti kad saprot, ka daudzi amati ir kā kara lauks, kurā maz ko var iegūt, bet var daudz zaudēt. Tādi mēs esam.... Kā cērpjamas aitas.
VIENTULAIS VILKS
V
AKUR TADA SOV ARMIJA?
Jānis
J
CIK ILGI FLIKS J-S MŪSU VALSTI, VAI TIEŠĀM ESAM NOLIKTI PAMUĻĶA LOMĀ. TĀDUS TŪKSTOŠUS MAKSĀJAM ALGĀS UN VĒL JĀATPĒRK ZĪMOLI, KAUT KAS PRĀTĀM NEAPTVERAMS. VIENS FLIKS AR MAZĀKUM AKCIJĀM NOSAKA TONI VISAI VALSTIJ.
Kuiļu Žanis
K
Šķiet, ka Fliks ir galīgi pliks, bet ar zīmoliem apsegties nevar...
viesis
v
Kas tas par murgu- vēl līdz šim nav skaidrs, cik BAS ir samaksājis pr preču zīmēm.... kā tad tā maksāšana notika? Fliks aiznesa uz SM čemodāniņu ar naudu, un tagad ar Auguli nevar vienoties, cik tur īsti bija iekšā???
bijusais pasazieris
b
Pat ja nebuutu apkaunojoso gadiijumu ar "pasazieriem izmeegjinaataajiem", taada Flika atrasanaas amataa jau pati par sevi atnjem jebkuru veeleesanos izmantot vinja vadiito kompaaniju. Valstij - kauns par nespeeju nolikt vietaa vienu afeeristu.
Ministry of Truth
M
Neesmu zīmolvedis, bet man šķiet, ka šim darījumam ir ne tikai nelaba smaka - valstij atpakaļ pārdod tai piederošu mantu, bet nav arī lielas jēgas no tāda zīmola - to kāds cits grib iegādāties par lielu naudu? Uztaisiet aptauju!
aha
a
incanti, vai fliks negrib piedāvāt atpirkt no viņa arī preču zīmi "Latvija"?
ВАНО
В
ПОЗДРАВЛЯЮ ВСЕХ С ДНЕМ СОВЕТСКОЙ АРМИИ!!!!!!!!!!!!!!!!
Che Che
C
nu patīk man lasīt šito sviestu; tikko uzņēmuma padomei izdotos kaut vai caur tiesu panākt, lai AirBaltic nomaina brendu uz alternatīvu (da vai jebkādu var izdomāt) un valsts sāk ieinvestēt šī brenda popularizēšanā, tā ne par kādiem 30 miljoniem vispār vairs nevar būt runas
iespējams
i
Visticamāk izskatās ka, tā, jau ir tāda kā shēma, jo to štrunta zīmolu vērtība 31 milj. latu ir stipri pārspīlēta. Tālākie notikumi parādīs kā plaņots shēmu realizēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas