Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Fliks vēl joprojām uzskata, ka nav valsts amatpersona

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šlosers
š
jānosaka diena un ja šajā dienā Air Baltic vadība neiesniedz deklarācijas, katram pa kādiem 20 000 ls sods!, ja atkāroti neiesniedz krimināls! un kārtība būs!
ezis
e
Sen jau vajadzēja to Fliku izraidīt. Tās viņa ķē'mošanās un Airbaltic "dižā" mārketinga dēļ citās Eiropas lidostās reģistrējoties lidojumam visi par mums smejas! Fliks te tikai spriedelē, bet viss nesmukums tiek pierakstīts Latvijai. Turpmāk visiem, kas, man dzirdot, tā darīs, teikšu, ka esam noalgojuši vienu vācieti, bet kurš, diemžēl, savu lietu nepieprot. Ja te ir tik riebīgi, lai kāpj lidmašīnā un brauc uz Fāterlandi. Tur, droši vien, par tādu ņemšanos jau katru mēnesi būtu pusi algas soda naudās maksājis!
tantukam
t
Pareizi Fliks dara, ka neklausa JL politiskajiem tiesnešiem admin. tiesā. Tagad lieta aizies uz parasto tiesu, kur tiesneši skatīs lietu pēc būtības nevis kā to prasa JL.
Lasītājs
L
Es tikpat labi varu atzīt, ka esmu nodokļu nemaksātājs un nodokļus nemaksāt. Ja kas, tikpat labi varu deklarēt, ka esmu autobuss. Kuru daļu no likuma Jūs nesaprotat, Flika kungs? Un vai Jūsu dzimtajā Vācijā arī ļaudis var tā vienkārši pasludināt, ka likums uz viņiem neattiecas?
jautajums
j
Ja jau Fliks neatklaja savu algu, tad vai vins vispar maksaja nodoklus????
Andrejs
A
Visi vācieši uzskata, ka Vācija ir Eiropas naba un ka viņi ir tie noteicēji kas un kā ir pareizi.
Aivars
A
Es nesaprotu, kuram stulbenim ir tik maz ko darīt un piesieties vienam cilvēkam, kurš kaut ko dara un deklarē savus ieņēmumus godīgi vēl par tiem maksājot nodokļus. Visi skauģi t.sk. žurnālisti, kuriem šis ir vienīgais temats par ko runāt vajadzētu paskatīties uz sevi un sākt darīt kaut ko ašiem un tad vajadzētu padomāt kurš ko kā deklarētu un cik gatavs būtu kko deklarēt.
tantuks-@
t
Domaju,ka valsts amatpersona vins nav noteikti,ka tiesnesi ir slikti izglitoti.bet to, ka visi prezidenti lido ar si kunga firmas airbaltic lidmasinam liecina ,ka firma strada labi un vaditajam ir galva uz pleciem un nav domata tikai frizuras nesasanai. Lai veicas darba!
Zanzibars
Z
Kaut kā jau dīvaini sanāk. Vai tiešām tie ārzemju investoru pārstāvji - ārvalstu pilsoņi, uzņēmumu ar daļēju valsts kapitālu valdēs, sevi uzskata par Latvijas valsts amatpersonām un iesniedz Latvijas VIDā deklarācijas?
RAF
R
deutsche Schweine auf
?
?
No kurienes tāds ĶĒMS uzradies? Vai kāds ir papētījis viņa CV?
daunitis
d
Vēl viens Zīgerists.... Starp citu, par Zīgerista kungu vairs neko nedzird.
smīniņš
s
Cik man zināms, šajā "privātajā" uzņēmumā nepārtraukti tiek ieguldīta Latvijas valsts -tātad mūsu visu- nauda! Izskatās ,ka Flikam visur dubultojas, gan privātajā dzīvē gan uzņēmumā.
Arturs M
A
Ja Fliks būtu kārtīgs Eiropas pilsonis ,vārda tiešākajā nozīmē, viņš tiesas lēmumu neapstrīdētu un iesniegtu deklarāciju! Punkts. Acīm redzot japaspēj paslēpt gali!
Es
E
Nabadziņš vēl tiesu apstrīd.... Eh nabadziņš.... :))) Tagad mēs visi redzēsim kas un kā.... :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas