Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +26 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

FM sumina savējos ar ziediem un operas solista dziesmām par valsts naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latviete
l
Cik mulkigi
AD
A
Cilvēki ir labi strādājuši, viņiem par to pasaka paldies. Un es, kā nodokļu maksātājs, gribu lai viņiem pasaka paldies. ............................................. Bet Tev taču neviens to neliedz. Taisi SAVU maku vaļā un saki!
latviete
l
Kamer mes stridesimies par pukem, tikmer musu kaimini parnems visu darzu. Atvainojos, bet citu analogiju sobrid es nespeju atrast.
^
^
Es topu bēdīga, lasot tādas latvietiskas (laikam jau) domas. Runa nav par lielu vai mazu zagšanu, bet par ētiku un morāli. Tavuprāt, ja tas smalkais pakampj 1 latu tad tas ir viņam, kam pirdiens smaržo pēc vijolītēm, piedodami un saucas tas nevainīgi par sīku paņemšanu , vai kļūdiņu, bet ja tādu pašu, vai tieši to pašu no tā smalkā paņems tas prastais, tad gan tā ir zagšana.
latviete
l
Un kamer mes " izkidajam" sikumus citi aiziet pa plaso celu mums garam:) Kauns lasit par musu " saura tunela" domasanu!
Troja
T
vienreiz jābeidz šitā nabadzības slavināšana. Cilvēki ir labi strādājuši, viņiem par to pasaka paldies. Un es, kā nodokļu maksātājs, gribu lai viņiem pasaka paldies. Kā vispār var ienākt prātā absurda ideja taisīt par to "atmaskojošu" sižetu. Būtu labāk parādījuši, kuri FM darbinieki ir labi strādājuši,kuri par to uzteikti. Te būtu pozitīvais stāsts nevis ķengas... Noriebušies. Ko var apķengāt visu un visus. kas par tekstu - uz galda sagūlišas rozes... nu, unja būtu vizbuļu no grāvmalām, tad būtu labāk? Kalpu ideoloģija... ka tik kādam uz galda kaut kas nav aizķēries...
jautājums
j
No kurienes Tev par kapiem tik laba zināšana?
Ak vai! - CIO
A
Ja kas, kapi ir pilni ar neaizvietojamiem cilvēkiem! Tas tā! Klausies, ja nozog 5 latus, tad tas tāds nieks vien ir, tā Tu domā??? Man gan šķiet, ka zaglis ir zaglis, ja viņš nozadzis arī 5 santīmus! Ar morāli Tev švaki!
Vija
V
Liela nauda jau tā nav, bet arī santīms ir nauda! Mūsu visu nauda! Mums ar to morāli ir kā ir!
AD
A
Taisnība tomēr ir Lellei un "Kā tad!". Arī santīms nav bezīpašnieka, bet nodokļu maksātāju nauda. Vismaz es svešu naudu neaiztiktu. Ja "CIO 13:17" uzskata, ka "čaļiem Vidā" ir jāsamaksā Ls 400 par puķēm, tad lūdzu - taisi maku vaļā un maksā no SAVAS naudas, bet neaicini to darīt no SVEŠAS naudas! Valsts nauda NAV bezīpašnieka nauda.
Jā,
J
De facto ķer blusas valdības lauciņā, jau sen sāku manīt...
Tā gan
T
Man liekas, ka nupat jau sākam pārspīlēt. Nedrīkst vairs kolektīvos ne kopā sanākt, ne kādu apsveikt. Nu net''erēja jau miljonus...
:):):)
:
ja te daži uzskata,ka400ls nav nauda,tad jau bičevskis varēja no savas algas uzsaukt,jo jau tā prēmijās mūsu dižie finansisti,latus ir pietiekoši saņēmuši un tik daudz labu padomu devuši,ka pat no ārzemēm pārtikas pakas sāk vest,lai izdzīvotu.....par to ne tikai ziedus,operu-pieminekļus celt...
@
@
Arī miljonā ir 400 latu. 2500 reižu nav tik daudz, lai miljons nesalasītos tieši no šādiem it kā sīkiem tēriņiem. Piekrītu viedoklim par dzīru turpināšanos slēptā formā.
....
.
Tad atnāx noobi no skolām un tad jūs iegūsiet tādu valsts pārvaldi kādu esat pelnījuši - zaļu, nekompetentu, strādājošu 8h, kā paredžets kontraktā! ------------------------- Visus šos gadus tāda VP arī ir bijusi. Sākot ar TM un beidzot ar ZM, jo par tādu atalgojumu, kāds bija VP iestādēs līdz 2006.gadam, profesionāļus un erudītus nebija iespējams noturēt. Strādāja maģistratūras studenti vai tādi, kas citur darbu atrast nevarēja. No tās pašas FM ir aizgājuši ļoti daudzi zinoši speciālisti (atalgojuma un stagnācijas dēļ), personāla mainība - līdz pat 60% gadā (2005., 2006.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas