Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

FOTO: Šlesers sarunas ar Dombrovski nosauc par cerīgām

Pēc premjera Valda Dombrovska (JL) un LPP/_LC _līdera Aināra Šlesera sarunām Rīgas mērs atzina, ka sarunas ir cerīgas un «šķiet, ka mēs ar Dombrovski vienosimies». Galīgo lēmumu par iesaistīšanos valdībā vai kādu citu sadarbības formu ar to LPP/_LC _paziņos 12.aprīlī. Līdz tam LPP/_LC _nodrošinās konstruktīvu atbalstu valdības lēmumiem, lai nepieļautu politisko nestabilitāti.

A.Šlesers pieļāva, ka sadarbības formas var būt dažādas un viens no variantiem var būt - LPP/LC ieiet valdībā tikai ar vienu vai diviem ministriem.

Uz jautājumu, vai premjers V.Dombrovskis pieļauj, ka valdībā var būt arī A.Šlesers, premjers atbildēja: «Ja esam uzrunājuši LPP/LC, būtu dīvaini noraidīt partijas priekšsēdētāju.» Premjers arī apsolīja nodrošināt regulāras konsultācijas ar LPP/LC, kuras pārstāvji nākamajā pirmdienā piedalīsies arī koalīcijas sadarbības padomes sēdē.

A.Šleseram ir svarīgu noskaidrot arī pārējo koalīcijas pārstāvju domas par partijas iespējamo iesaistīšanos valdībā un vai koalīcijas partneri ir gatavi atteikties no tās retorikas, kas ir skanējusi līdz šim. Jāatgādina, ka no Vienotības kongresa trībines vairāki runātāji izteicās par cīņu ar oligarhiem.

A.Šlesers tomēr uzsvēra, ka valdībai nav jābažījas, ka var notikt tāds balsojums, kas var radīt politisko nestabilitāti.

(papildināta ar foto)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas