Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Freimanis: attiecībā uz ministriju skaitu varētu būt "interesantas" spēlītes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Игорь
И
Здравствуйте. Я бы хотел обратиться к Aigars Freimanis. Может быть он мой родственник??? Мой дедушка Ян Фрейманн (Фрейманис). Ответьте, пожалуйста. Спасибо. - Игорь -
JENOTS
J
FREIMANI ! TU IZBEIDZ SAVU DEMAGOGIJU ,,,,, CILDINOT ŠKELI,,,,, TU ZINI KAS NAK PEC MULDEŠANAS AIZVER MUTI
šuriks
š
Kura tad bija šķērsām? Vai par to, ka TP aizies no valdības? Tepat Dienā, Freimanis par to ļurināja jau pirms trim nedēļām. Vecis zin drēbi.
ērce
ē
Freimanis piehaltūrē TP, pēdējā laikā dažas Freimaņa prognozes ir sanākušas visai šķērsas
Šampēteris
Š
Sociologs izskatās labs psihologs.
x
x
Tiktal Skele ir pareizi izdomajis, ja Vienotiba saglabas ministriju skaitu un pasi iesedisies treknajas vietas tad lomas var mainities, tauta vislaik lamaja TP bet tada gadijuma Vienotibu zakas.. un TP balta zirga iejas nakosa Saeima..
Kaspars Gasūns
K
Par to plānu džeks gan nolaida garām - "neesmu iedziļinājies". Ko tad ļurina?! Ja kādam ir slinkums pašam lasīt (un vērtīga lasāmviela tā patiešām nav), tad var Zandera komentārus SWH paklausīties vai vēl labāk Vjačeslava Dombrovska ekonomikas blogu (angliski) politika.lv. Ļoti acīmredzami, ka ar šo "plānu" TP nekādus aizdevējus iepazīstināt netaisās. Tas ir vistīrākais populisma bleķis, kur lietderīgi, reālistiski un oriģināli (valdības plānā vēl neiekļauti) priekšlikumi veido ne vairāk par 25%. Un nekā radikāla un valsti diennakts laikā uzceļoša starp tiem nav.
Eksperts
E
Šis ir tas eksperts kurš uz aizpagājušajiem Ziemassvētkiem kopā ar tautsaimniecības guru K. Leiškalnu kopā lidoja un atpūtās Tenerifē. Naudiņa jāatstrādā.
nnnn22
n
Tad kāda šķirba, kurš kuru atbalsta - mērķi ta kopēji!
Clash
C
Tas ir SC tiks atbalstīts, nejau TP. Tās ir divas dažādas lietas.
Arturs M
A
Atkal būs ziepes. Pagājušajā gadā valstij piederošās "Parex bankas" procentu ieņēmumi ievērojami samazinājušies, bet procentu izdevumi par depozītiem pieauguši , un, ja arī šogad turpināsies līdzīgas tendences, drīz "Parex" ar kredītu procentu ieņēmumiem vairs nespēs segt depozītu procentus, tajā skaitā par valsts noguldījumiem, par kuriem 2009. gadā banka kopumā samaksāja 40,9 miljonus latu, ceturtdien ziņo laikraksts "Dienas Bizness".
nnnn22
n
Draudziņ, viss tieši otrādi - ja līdz šim TP kautrējās tieši atbalstīt SC priekšlikumus, tad tagad SC tiks atbalstīts plaši un atklāti.
Clash
C
Tu tā ceri ka SC tagad skries atbalstīt TP priekšlikumus, neceri ( ja nu vienīgi 0 variantu pilsonības iegūšanai, un macīšanos krievu valodā ). Varu garantēt, ka SC gandrīz vienmēr vienkārši nepiedalīsies balojumos, kā saka ne atbalstam ne neatbalstām - nav vidokļa, mums ir vēlētaji.
Lelle
L
Kas tā par rupjību! Uz ko liksi stavkas, dzerīt? Nobijies? Paskat, tagad jaunupītim arī jāiet serenādes dziedāt zem šloša logiem , lai LPP glābj JL. Vispār obloms.
Clash
C
Šorīt klausoties LR1 ilgi domāju vai runā "sociologs" Freimanis, vai tomēr Šķēle :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas