Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Gaidīs prezidenta galavārdu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
attīstība
a
bez tā nav iespējama
veido nu ko gribi
v
ja paliek ēnu ekonomika un neveic reformas, nekas labs nebūs
haralds
h
"zaļo" konformkomunis†u par†ijas valde lems!
Uuuuuuu
U
"Vienotības valde un frakcija plāno izvirzīt premjera amatam partijas līderi Solvitu Āboltiņu"-uuuUuuuuuuuuuuuuuuuuu!:)
Juha Kankunens
J
Solvita, turies! Es par tevi!
haralds
h
nabaga Aizvējonis! nevar takš re†ardē†ās grõšas Lēnumas vietā piedāvāt pa santīmam dienā krāt ie†eicēju un pensionāru ūjinā†āju, bet no 2 puses - Caurvējonis taču obizjānijs par†ijai, valdībai un Par†eigeno$$ēm!
K-K
K
... Neviena partija ar 5.5% atbalstu elktorata vairs nedrikst valdit, VP. Vejoni ! ... Alternativs ir ZZS, bet ar noteikumu, ka NA paliek koalicija ! ... Ir iespeja, gadijuma kad ZZS kandidatu nepienem, NA uzstada savu kandidatu ! ... Pedeja iespeja ir: NA + LRA apvieniba ar 26 (+ Kaimins) ) balsim, esot lielakai partijai Saeima, piedavat savu kandidatu ... ! Pedejas personigas aptaujas norada uz + -30% veletaju skaitu sai kombinacijai ... ! ... Nekada gadijuma nedriskt pienemt Piebalga (V) kanditaturu ... !
Jānis
J
Vienīgais kandidāts var būt tikai Zīle. Rādās, ka viņš nav gājējs. Tad atliek premjeru meklēt Briselē. Latvija ir tukša .... !
priekšlikums
p
...un kāpēc ne Laimdotu?
haralds
h
Lēnuma bremze! un jau bija.
  • 1
  • 0
Voland's
V
Vai tad mums ir prezidents?
lojālais
l
Ar nepacietību gaidu arī valsts apbalvojuma - PEDERASTA GODA ZĪME APSTIPRINĀŠANU UN ATBILSTOŠOS VALSTS SVĒTKUS - SVINAMO DIENU.
kika
k
Vai labāk neskan Latvijas goda pederasts ?
  • 4
  • 3
komunisti
k
draatejas pie treknaas siles,Uuuuuuuu!!!!
Jukums
J
!. Kučinskis nepārstāvītu ZZS, bet gan TP. Faktiski viņš ir no tās pašas rindas, kur Kalvītis, Veldre, Straume. 2. Dūklavs, protams, būtu labāks par Kučinski. 3. Par Dūklavu labāka būtu Reizniece. 4. Par Vienotības varaskāro Āboltiņu nav pat vērts runāt - viņu ietiepība jau paliek smieklīga. 5. Ļoti iespējams, ka vislabākā kandidatūra pašlaik ir Zīle.
Vidis
V
Ministru Prezidentam neder neviens no nosauktajiem. Kurās aprindās tas būtu jāmeklē es nezinu, bet šeit nav.
  • 7
  • 1
ljkfgjsj
l
-839tu4tjoi0w=-----__I9ejndjjkhs##@//knsdaq
  • 1
  • 3
ff
f
t.s. ministru prezidenta kandidāts MK sēžu laikā regulāri iesnaužas, tas ir liels sasniegums, tādam jādod vadīt valsti laikam tas, ka to bezjēdzīgo Bērz\iņu par prezidentu ZZS iecēla, visiem ir aizmirsies, cik apkaunota valsts bija 4 gadus
Pid-ral-lal-lā
P
Jā Bērziņš toreiz 13. janvārī un uzreiz pēcāk savu kangara-bezmugurkaulnieka lomu nospēlēja perfekti pilnībā sagraujot domājošo ļaužu cerības uz pozitīvām pārmaiņām. Aicināja sēdēt mājās un pirst dīvānā pie teļuka, nevis iet piketā pie Postpadomju Politiski Oligarhiskās Mafijas pārvaldītās Saeimas, 1. Novērsa apzagtās, postā iedzītās un izmirstošās tautas tiešu neapmierinātības izpausmi pie čūsku midzeņa Saeimas un vajadzību apspiežot to saglabāt siles izrīšanas režīmu. 2. Pretējā gadījumā lai "svēti" saglabātu čekistu-komūnistu siles izrīšanas režīmu un kangaru treknēšanu apsiežot tautu, pienāktos pielietot spēku ar masveida represijām. 3. Tas varētu nepareizi ietekmēt "svēto" Diblo.LV. izvēlni vienmēr pareizi balsot. 4. Lai cik vien būtu "neapmierināts" Bauris, bet ja viņu tādā situācijā varēs noturēt piržot dīvānā sēdēt pie TV, tad viņš vai nu garantēti pareizi nobalsos vai vispār nebalsojot arī turpmāk nekaitīgi pirdīs dīvānā. 5.Par Bauru garantēto balsošanas debīlismu čekistu kontrolētā 4. maija kliķe pilnībā pārliecinājās Latvijas Pseidoneatkarības sākumā, tāpēc pēc 13 janvāra vienkārši un demokrātiski sarīkoja ārkārtas vēlēšanas. 6. Rezultatā tā pati un tādi pati Saeima piedevām ar pilnīgām megazagšanas iespējām eksotikai pakaifojot par tautas ķērkšanu "Pietiek zagt". ------------------------------------------------------- Nākošos jau arī tai preža statusā tikai un vienīgi pec tādiem kritērijiem
  • 3
  • 5
Pid-ral-lal-lā
P
Teātris priekš debilizētajiem Latvijas Neatkarīgās Republikas auniem turpinās. Kad fiksi vajadzēja komsomol ParexK&K bratanu rīklēs miljardu iegrūst, tad galu gala galavārdu teica kopgalda Zapravila(s). Čekists GooMaans ar marsieti Repši pareizajos benķos ka no "debesīm" iekrita, ka nočaukstēja vien. Priekš tekošās zagšanas tā lieta nav tik steidzama. Tāpēc ruk-ruk siles danči maķenīt garāki un pie reizes Bauriem brīnišķā Ziemassvētku iespēja nogudrēties lidz apstulbumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas