Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Gailis: Šķēles personība derētu krīzes laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauku vecene
l
ko tu runā, zaķīt. teju vai visas 100 gaišās Jēkaba ielas galvas raujas vaiga sviedros priekš sevis. tautā jau sen mēļō, ka deputātiem pa diviem pa trim sastiķētās mazās HES un citi jaukumiņi, bet līdz Puķu Andra līmenīm neviens nava ticis, lai kā centušies :( viņš ir veiksminieks un kārtīgs rukātājs!
O, my darling Klementine
O
Jau jau priekš sevis, tad arī tu sasniegtu to pašu!
Klementīne
K
Skaidrs, ka Šķēle ir kārtīgs saimnieks! Paskatieties, ko viņš pats savām rokām dzīvē ir sasniedzis - īsta pils, ne māja skaistā vietā dabas lieguma zonā, milzīga politiskā ietekme Latvijā lielākajā partijā un visā politikā! Arī citās jomās viņš ir īsts veiksminieks: 28 miljoni viņam bija jau tad, kad pārējie Saeimas kundziņi kā tādi plukatas vēl tikai plēsās ap 3 miljoniem... Viņa biznesi zeļ un plaukst! Gan atkritumu bizness, un dievs dos - arī Krievijas gāzes projekts izdosies. Tas tik ir vīrs! Protams, nelabvēļi vilks veco dziesmu, pārmetīs ka Gailis pats ir šāds un tāds, varbūt pat esot bijis iesaistīts neglītos darījumos gan privatizācijas jomā, gan BB afērā, caur Mildiņu ēdis no Lemberga roķeles un savulaik aizmucis no Latvijas lai izvairītos no taisnās tiesas - bet uz to nav ko klausīties! Badīgie skauģi jau allaž atceras ko neglītu nelaikā un nevietā. Es domāju, ka visiem latviešiem vajadzētu atkal sanākt kopā, piemēram Daugavmalā, kā senāk. Un kopā palūgties, lai Šķēle nāk atpakaļ. Vai vēl labāk - noturēt tautas aizlūgumu par šo tēmu.
Klementīne
K
Skaidrs, ka Šķēle ir kārtīgs saimnieks! Paskatieties, ko viņš pats savām rokām dzīvē ir sasniedzis - īsta pils, ne māja skaistā vietā dabas lieguma zonā, milzīga politiskā ietekme Latvijā lielākajā partijā un visā politikā! Arī citās jomās viņš ir īsts veiksminieks: 28 miljoni viņam bija jau tad, kad pārējie Saeimas kundziņi kā tādi plukatas vēl tikai plēsās ap 3 miljoniem... Viņa aiznesi žēl un plaukst! Tas tik ir vīrs! Protams, nelabvēļi vilks veco dziesmu, pārmetīs, ka Gailis pats ir šāds un tāds, varbūt esot bijis iesaistīts neglītos darījumos gan privatizācijas jomā, gan BB afērā, caur Mildiņu ēdis no Lemberga roķeles un savulaik aizmucis no Latvijas lai izvairītos no taisnās tiesas - bet uz to nav ko klausīties. Badīgie skauģi jau allaž atceras ko neglītu nelaikā un nevietā. Es domāju, ka visiem latviešiem vajadzētu sanākt kopā, piemēram Daugavmalā, kā senāk. Un kopā palūgties, lai Šķēle nāk atpakaļ. Vai vēl labāk - noturēt tautas aizlūgumu par šo tēmu.
pik
p
Jukums » lauku vecis 08:34 Varu piekrist tikai daļēji - pārāk lēni un negribīgi notiek pārmaiņas, bet katra diena nes zaudējumus. ----------------------------------------------- -------------------------------- Tiesa - lēni un negribīgi notiek pārmaiņas, bet tur jau nav vainīgs premjers. Viņam tak visu laiku met sprunguļus riteņos. Klasisks piemērs - NĪ nodokļa spēlīte no TP puses. Un Saeimā, protams, spēku samērs ir tāds, kā ir , un arī tas traucē darboties konsekventi un tieši.
Jukums
J
Varu piekrist tikai daļēji - pārāk lēni un negribīgi notiek pārmaiņas, bet katra diena nes zaudējumus. Nodokļu sistēma joprojām nav mainīta, vainīgos joprojām netiesā, attīstības plānu neredzu, arvien vairāk cilvēku paliek bez darba un iztikas līdzekļiem (runas par zemo dzimstību ir tukšas - ko gan cilvēki šeit iesāks), arvien vairāk aizbrauc...
DD1
D
Dotu Tev 10 zvaigznes, ja vareetu, jo piekriitu, ka beidzot mums ir premjers, kurš ne vien izskatās pēc veselas, normālas personības, bet arī atbilstoši rīkojas - bez teātra, bet ar reāliem darbiem.
lauku vecis
l
Beidzot mums ir premjers, kurš ne vien izskatās pēc veselas, normālas personības, bet arī atbilstoši rīkojas - bez teātra, bet ar reāliem darbiem. Un Jūs laikam domajat, ka premjera uzdevums ir izskatīties, nevis būt. Lai savaldītu rozentālveidīgasbūtnes, normāla, vesela cilvēka spēki ir ar vājiem, to var tikai ar elektrisko ganu. Jau kuro mēnesi guļu mieŗigi, un tas ir tādēl, ka manu valsti vada jēdzīgs vecis, uz kuru var paļauties. Godmanis un Sakteris viņam atdeva varu, kad bija jāsak strēbt putra , ko abi bija ievaŗijuši - ar solījumiem donoriem. Dombrovskis to paņēma - bez histērijam - un izdaŗija darbus, kuriem tiem abiem bija par īsu.
filozofs
f
viņa galvenais ir politbizness, bez taa viņam nebuutu ne centa , lai nostiprinaatu sau neaiskaramiibu nodibinaaja sia tautas partija , ar visu to Lembergs viņam kabinaaja , kuram bija ne tikai kabatas partija trubas zaļie , bet algoja lielu daļu saeimas lai ieguutu veelamo rezultaatu, kameer šiem ļautiņiem ir ietekme un teikšana par to kas notiek valstii , šos nenotiesaas.
XXX
X
Kādā biznesā Šķēle darbojas? Kādi uzņēmumi viņam pieder? Kā viņš ir vairojis un attītījis to kapacitāti? Vai kāds to zina? Kad 100. pantā līdzīgus jautājumus uzdeva Māris Zanders, sekoja gluma Muižnieces atbilde - mēs neesam jautājuši Šķēles kungam par to, mūs tas neinteresē. Vai cilvēku ar tik tumšu un aizplīvurotu darbošanos vispār drīkst laist politikā??? Ar kādiem paņēmieniem tad viņš ir vairojis savu bagātību???
Rūtainā saulīte
R
Interesanti, kad šie abi tiks vienā kamerā, kurš no abiem būs gailis?
Vilis Skuja
V
Rīt DIENĀ parādīsies Andra Šķēles tāda pati slavas dziesma Mārim Gailim.
anna
a
Pareizi! Es arī domāju, ka vienīgi Šķēle ir pietiekoši spilgta un izcila personība, jo vienmēr pēc Repšes mēslu vārīšanas, izvelk valsti. Bet lasot komentārus, jāsaka "'Kāda tauta-tāda valdība"....diemžēl!
lauķe
l
Kā nav kauna šim blēdīgajam šļupstīgajam sīkaļam mēģināt ieskapēt vēl lielāku blēdi par Latvijas "glābēju"!
vista
v
sen neviens mazos cilvēkus nav pamācijis, ka zobus jātīra un bikses jābuktē - gaiļprāt, tā runā īsts premjieris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas