Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

Gobzems: Latvija attīstās policejiskas valsts virzienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Haha
H
Seviskji sharmu shiem gobzemja papljeksteejumiem pieskjir shaa pasha advokaatelja citi tekstinji < gobzemiitis jums aizbaaziis mutes par viedoklja paushanu, a triis dienas veelaak breeks par policejisku valsti. Izskataas ka shis nefilmee ko pats sarunaa. Nee nu, advokaatinsh jau paardodas katram, kas samaksaa un meetaa dupsi uz to pusi, uz kuru veejsh papuush, tachu shiten shis buus ne to papiiru no mapiites izvilcis publiskajaam deklaaraacijaam presei. :D
Dārznieks
D
... jo uzņēmuma darbības izmaksas ir pārāk lielas... Tad, kad redzu Daugavpils maizi Liepājas veikalā un Valmieras pienu Jēkabpilī blakus Rokišku pienam rodas šaubas par jebkādu vēlmi samazināt bezjēdzīgos izdevumus valsts mērogā.
radi
r
Žēl, ka mūsu zemē tik daudz skauģu, tukšu komentāru rakstītāju. Sasniedziet saviem spēkiem cienījamie mūsu bāleliņi paši kaut mazdrusciņ . Neskaudiet, meklējiet utis savā kažokā. Aldim ir jauki vecāki un pats inteleģents cilvēks.Lai jauka diena un visiem veicas! Turpiniet rakstīt uz nebēdu "jēriņi vilka ādā"! Droši!
Ēriks
Ē
Nekādas vērtības Gobzemja vārdiem, zinot, kādas, t.sk., krimināla rakstura un ēnu ekonomikas veicinošas shēmas šis ambiciozais interešu aizstāvis bīda un realizē. Kas i - sirdsapziņa sākusi vārgi kunkstēt vai tikai kārtējais PR raksts spalvu gludināšanai?
komentārs
k
Līdz klasiskai policejiskai valstij mums tomēr vēl gabaliņš būtu jānoiet. Taču par to, ka cīnīšanās ar sekām, nerisinot cēloni, ir diezgan bezjēdzīga, piekrītu. Klāt uzņēmējdarbības vides sakārtošanai, der atcerēties arī par vides/kultūras īpatnībām, kas aŗ norādītu uz to, ka nodokļu palielināšana diez vai dos gribēto efektu. Mums diezgan izteikti ir nostāja, ka, ja šādi ar mani rīkojas valsts, tad nevar man pārmest, ka kļūstu nepaklausīgs. Ar to es gribēju pateikt, ka sevi attaisnojam un sabiedrības nosodījums ar neseko. Kādā citā valstī iespējams daudz mazāks procents šādi rīkotos (vismaz atklāti par to nerunātu), drīzāk ciestu, jo likums ir likums un cīnītos ar streiku palīdzību, sniegtu priekšlikumus, rīcības plānus. Nesaku, ka mums šādu aktīvu cilvēku nav, taču domāju par maz. Viegli pārkliedzami. Ņemot vērā to, ka diezgan viegli pieņemam ēnu ekonomiku, kā normu, vajadzēs mums to policejisko pieeju vēl kādu laiku. Kādreiz taču mājās žagarus ar turēja redzamā vietā.:)
asisteema
a
un tikai
Mantrausis
M
Diemžēl atkal jāsecina, ka daudzi skatās uz Gobzema tēlu un pagātni, nedzirdot vai nevēloties dzirdēt viņa vārdus... Ir daudz patiesības. Redz, ja kāds [es nezinu, kas...] uzklausītu visas labās Lembja, Krištopana, Šlesera, Kargina... utt idejas, kuras nudien ir gana daudz, elementāri daudz kas mainītos. ELE-mentāri. Patlaban traģiskākais ir fakts, ka kaut kur "gaisā" virmo x gadus nerealizētas strukturālas reformas un visi, kurus tās varētu skart, saspringst un metas kaujā. Ir ļoti daudz neadekvātu un dīvainu rīcību, bet nav pamatotas un saprātīgas darbības. Ko tālāk?
Populists
P
Ja Latviju grib izpārdot un latviešus iznīdēt, tad valdība visu dara pareizi ! ! ! Latvieši paši jau to grib .... paši vēlēja to smerdeļu Valdību..... Bizantijas impērija finišēja ar impērijas sabrukšanu un oligarhiem ar nocirstām galvām ... vēsture nepārtraukti atkārtojās un diez vai 2x2 kādreiz būs 5 !
fr
f
traģiski jau tas ir, ka, piemēram, Francijā degvielas tirgotāja uzcenojums uz 1 litru ir 1,5 eiro centi!!! bet pie mums 5-7 santīmi.....
ttt
t
Mēs te parēķinājām ar vienas Rīgas mikrorajonā esošas konditorejas-beķērejas saimnieku, ka, ja viņam būtu jāsamaksā valstij VISI nodokļi- algas, PVN, jāsit čeki, jāiepērk preces ar pavadzīmēm utt utjpr, viņam bulciņu un tml preču pārdošanas cena, kas jau tā nav dārga, nekādā veidā nenosegtu visa pasākuma pašizmaksu- sava neliela ražošana, lētas telpas un daži darbinieki..... Viņam jau tagad vajadzētu klapēt to bodi ciet!!! Peļņa ir tikai uz aplokšņu algu izmaksu, čeku neizsišanu un PVN apiešanu........ skumji, bet faksts..... Vajag kāpināt ražošanas efektivitāti? Konsolidēt izmaksas?....... lai to droši dara, piemēram, zāļu lieltirgotāji vai statoili uc, bet tas nav šajā gadījumā iespējams.....
janis
j
Gobzems ir ļoti interesanta personība, man prieks, ka palicis aktīvāks arī publiskajā telpā. Latvija no tā tika iiegūs.
hvz
h
Policejiska valsts mums jau ir. Diemžēl. Likumdošanas līmenī visu tikai aizliegt.
Memory
M
Pasaules līmeņa loģiķis, zinātnieks A.Zinovjevs pirms 10 gadiem izdotajā darbā (anti-utopija) izteica prognozi par Rietumvalstu neizbēgamo virzīšanos uz jaunu attīstības līmeni, lai policejiskām metodēm nodrošināt sabiedrībā kārtību. Integrācija un multikulturālisma laiki ir beigušies, tagad sāks &#039;&#039;piegriezt&#039;&#039; skrūves - un imigrantu pūļi no Z-Āfrikas to procesu neizbēgami paātrinās. Kārtībai jābūt! Papildus informācija pārdomām - ieguglējot - АЛЕКСАНДР ЗИНОВЬЕВ НА ПУТИ К СВЕРХОБЩЕСТВУ
juris
j
Sekls raksts. Vājš speciālists.
x
x
vel viens jauc kriminalas darbibas ar visai nevainigu enu ekonomiku?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas