Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gobzems pieļauj, ka KPV LV pēc svētkiem varētu atgriezties pie valdības veidošanas jautājumiem

Partija KPV LV, visticamāk, tikai pēc svētkiem varētu atgriezties pie lemšanas par valdības veidošanas jautājumiem, aģentūrai LETA sacīja Aldis Gobzems, paužot savu personīgo viedokli.

Frakcijas sanāksmju sasaukšana ir tās vadītāja Ata Zakatistova pārziņā, reizē jāņem vērā, ka vairāki deputāti jau ir devušies uz saviem novadiem ārpus Rīgas, skaidroja Gobzems.

Taujāts par to, vai KPV LV atbalstītu to, ja Jaunās Vienotības politiķis Krišjānis Kariņš turpinātu mēģinājumus izveidot valdību kā savas partijas premjera amata kandidāts, vai arī KPV LV redz citu premjera amata kandidātu, Gobzems norādīja, ka par to arī būs jāspriež frakcijai.

Vaicāts par iespēju mainīt lēmumu, ka Gobzems pats ir izvirzīts kā kandidāts iekšlietu ministra amatam, politiķis atgādināja frakcijas lemto, ka partijas ministru amata kandidāti netiek mainīti.

Kā ziņots, Valsts prezidents Raimonds Vējonis šodien vēl nav nominējis nākamo Ministru prezidenta amata kandidātu, dodot partijām laiku vēl mēģināt rast kopsaucējus.

Kā pēc tikšanās ar partiju apvienības "Jaunā vienotība" politiķi Krišjāni Kariņu žurnālistiem norādīja Vējonis, iepriekšējās nedēļās viņš ticies ar politiskajiem spēkiem. Sarunu laikā partijas bija izteikušas gatavību mēģināt vienoties par vienu kandidātu, izskanot Kariņa vārdam.

"Līdz galam tas gan vēl nav izdevies," secināja Vējonis, norādot, ka tāpēc partijām būtu jāturpina savstarpējās sarunas, mēģinot rast kopsaucējus, tam izmantojot Ziemassvētku laiku. Vējonis akcentēja, ka ar partijām viņš plāno tikties pēc Ziemassvētkiem, tikšanās laikā apspriežot politisko spēku savstarpējās sarunās panākto progresu.

Top komentāri

Džina
D
KPV- Gobzem-nepadodies.Kā viņi čakarēja Tevi-tagad atspēlē to pašu atpakaļ.Ne soli neatkāpties no iekšlietu ministra vietas.Lai visas vecās žurkas nosprāgst. Gobzem-turies.
Tālis
T
Gobzems aizmirsis ko pats teicis - Atbilstoši Satversmei prex\zidents niminē premjeru un premjers izvēkās ministrus. Tagad pašam gribas citādi. Atmiņas zudums nenāk viens.
Pēc svētkiem,
P
cerams, ka šis mēsls būs jau nojūdzies pavisam.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas