Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
Gobzems asi kritizēja Kaimiņu, norādot, ka viņu aiz "zināmas ķermeņa vietas" ciešā tvērienā esot sagrābis Rūdolfs Meroni

Gobzems sola likumīgā ceļā tikt pie varas valstī

Aldis Gobzems pēc KPV LV valdes lēmuma izslēgt viņu no partijas rindām paziņoja, ka šī situācija viņam "dod iespēju sagrupēt spēkus un likumīgā ceļā pārņemt varu valstī". "Viens pazaudēts kariņš nenozīmē pazaudēt visu karu kopumā," žurnālistiem klāstīja Gobzems, aicinot atbalstītājus nesašļukt un cīnīties par saviem ideāliem. Gobzems notikušajā saskatot iespēju "veidot jaunu veidojumu", taču neprecizēja, vai tā varētu būt partija vai biedrība.

Gobzems pārmeta gļēvulību savam kādreizējam domubiedram Artusam Kaimiņam, kuram Šveices advokāta Rūdolfa Meroni "ciešais tvērums kādai ķermeņa daļai liek rīkoties pretēji KPV LV mērķiem, ideāliem un vēlētājiem dotajiem solījumiem". Viņš Kaimiņam veltīja arī skarbus pārmetumus par, pēc Gobzema domām, pārlieku aizraušanos ar alkoholiskajiem dzērieniem.

Deputāts uzskata, ka ar lēmumu viņu izslēgt KPV LV piedzīvo beigu sākumu.

"Ar manu atnākšanu KPV LV piedzīvoja uzplaukumu, ar manu aiziešanu notiks pretējais," pārliecināts ir Gobzems, kurš gan turpināšot darbu KPV LV frakcijā. "Bez manis KPV LV nebūtu 16 deputātu šajā parlamentā. Ne bez manām zināšanām, manis paustajiem faktiem, bez manas priekšvēlēšanu kampaņas."

"Es veidošu jaunu veidojumu. Ir pilnīgi skaidrs, ka daļa no KPV LV izstāsies, tie būs ierindas biedri, kas ir mani atbalstītāji," par savu nākotni politikā spriež Gobzems. 

Viņš uzskata, ka lēmums par izslēgšanu ir izdevīgs visiem citiem, tikai ne KPV LV. Valdes lēmumu, kā to paredz statūti, var pārsūdzēt mēneša laikā, taču Gobzems to nedarīs. Viņš notikušo sauc par "atbrīvošanos no liekā", proti, viņa iespēju atbrīvoties no Artusa Kaimiņa un turpināt savu darbu politikā bez viņa.

Top komentāri

Visi
V
šie cilvēki ir marasmātiķi. Gobzems šobrīd ir redzamākais no viņiem. Tādus no valsts varas vajag turēt pa gabalu...
aha
a
no tādiem labāk tālāk...
ĀdolfsŠiklgrūbers
Ā
Salasījies manu grāmatu... .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas