Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Iekšlietu darbinieku arodbiedrība: Pencis nav tiesīgs virzīt VUGD priekšnieka kandidātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Interesanti
t
Pencis jau labprāt ieteiks savējo, lai svešais netiek klāt tai slepenai informācijai par visāda veida nelikumībām, kas valda glābēju kantorī. Papildus tiek dota iespēja līdz 1.04. savest kārtībā visas lietas, lai gadījumā kādu citu iebīda, nevarētu atklāt tik ātri.
Vai korupcija?
V
Bīdot amatā savu labu draugu, radinieku vai kādu, kas saistīts ar tam nelikumībām VUGD, kuras latenta veidā pastāv, bet vēl nav atklātas, liecina par augsta mēroga korupciju ne tikai VUGD, bet IeM. Kāpēc nevar izsludināt konkursu? Kāpēc nevar aptaujāt VUGD un citos dienestos strādājošus? Vai Linda Mūrniece atkal un atkal neiecels amata līdzīgu kā tas notika ar ARTURU HERCOGU, kuru pēc pāris nedēļām izmeta, jo izrādījās nekompetents un ar interešu konfliktu.
Interesanti,
I
kāpēc Sūna ir vienmēr pirmais protestētājs, kur kaut kas notiek pareizi? Kurš gan labāk par Penci pārzina savus kadrus un var novērtēt, kas būs jēdzīgs priekšnieks. Tā vien izskatās, ka Sunam pašam dikti gribas tikt lielā amatā, bet neviens neņem.
Atbaltu- Elvīra
A
Arodbiedrība vienīgā pamanija bīstamas tendences, ko cenšas ievazāt Linda Mūrniece, noliedzot demokratiskās valsts veidošanu Latvijā. Tas ir bīstams pretendents un to vajag kritizēt un pieprasīt Lindas Mūrnieces paskaidrojumus un pat atkāpšanos no amata. Izskaās, ka Dombrovskis drīz nespēs savaldīt savus ministrus, kuri paliek nekaunīgi!
Advokāts
A
Izskatās, ka augstāk minētā "poliču"komentārs, kurā tiek pārmests arodbiedrībai par policistu aizstāvēšanu, ir neziņā, ka arodbiedrības pienākums aizstāvēt savus biedrus. To nosaka Satversme un likumi. Ja Linda Mūrniece pa visu pasauli izbazunē meļus un meļus, tad nevajag tos atkārtot. Tos policistus, kurus aizstāvēja arodbiedrība, dienestā ayjaunoja TIESA, un Lindai Mūrniecei bija iespējas tiesas spriedumu pārsūdzēt. Bet tas netika izdarīts, jo izrādījās, ka tie darboņi no ministrijas ir analfabeti un nekompetenti, līdzīgi Lindas Mūrnieces padomniekam Arturam Hercogam, kuru Linda padzina no darba pēc tam, kad tas atklāja TV, ka saņem algu 350 Ls, bet neko nedara.
poliču
p
arodbiedrības nevis sekmē policijas funkciju izpildi, bet jauc prātus poličiem un aizstāv savus "biedrus", kā bija ar Jēkabpili
Andris
A
50.000 kā kompensācija + pensija, medicīna ir OK. Varētu būt arī 100.000 utt. Tomēr tas jārisina likumdošanas ceļā. Un esošā likumdošana nosaka, ka tiesas lēmums jāpilda. Sākumā par Penča pienākumu izvēlēties pēcteci neko īpaši nedomāju, jo man šķiet, ka Penča galvenā kļūda bija tieši viņa uzstāšanās saturs. Ja ir pamats domāt, ka Pencis ir lielāks shēmotājs nekā būtu kāds cits, kas izvēlētos pēcteci... Nu, tik un tā neredzu atšķirību. Apstiprinās tie paši abos variantos.
nu ko
n
Nezinu,kura tā ir no daudzajām arodbiedrībām,bet šoreiz tai piekrītu. Piekristu pat tad,ja to būtu teicis man personīgi pretīgais Sūna.
Hmm
H
Raksts dikti smird pēc S...(cenzēts).
Glabejs.
G
Gribu atgādināt arodbiedrībai, ka glābšanas dienests nav tik civīla iestāde, kā vini iedomājas. Tā ir zināma mērā militāra iestāde, un tur vadību izraugās ne pēc civīlo konkursa sistēmas. Pirms runāt vajadzētu ar šiem jautājumiem iepazīties.
kas mīl, tas negrēko
k
Kad jau tiek pieminētas arodbiedrības, skaidrs, ka sāksies melu, demagoģijas, zaimu un lamu straumes.Un būtu brīnums, ja netiktu bļauts (nelabā balsī) pēc Mūrnieces kundzes demisijas. Jau labu laiku jūtams, ka ir kādi 20-30 tipi (un kādas 4-5 netikles)valstī, kas ar šo domu ceļas un guļas, un kuriem vairs lāga paēst laika nav.
nasca
n
Cerams, ka nav "kādi policisti, tāda arodbiedrība" , jo, pat nejuristam vajadzētu būt skaidram, ka izvirzīšana ir pavisam cits jēdziens nekā iecelšana. Kādā sakarā šie skaļie vārdi par totalitārismu? Vai policija sajauc arī, piemēram, aizturēšanu ar apcietināšanu? Godīgi sakot, vairāk atbalstu Penci, nekā nosodu viņa izteikumus, jo valsts noteikti jau maksā rīcībnespējīga cilvēka uzturēšanai, tad kādam nolūkam vēl tie 100 000? Nu labi - 10 000, 20 000! Piedodiet, bet rīcbnespēja nozīmē tādu prāta vājumu, kad cilvēks nespēj pieņemt atbildīgus lēmumus. Ko viņam palīdzēs liela nauda? Pencis kā godavīrs rūpējās par savas nozares pastāvēšanu, atšķirībā no daudziem citiem, kuri, pat nebūdami nodokļu maksātāji, vieglprātīgi mētājas ar valsts naudu.
i.g.
i
Bet šo bērnu vecāki, labi redzot pārpildīto grozu, ar vārītēm grūda tur savu bērnu iekšā ! Neviens viņus nespieda ! Un neatmaksājamus kredītus arī paši brīvprātīgi ņem, bankas ar vārītēm nespiež !
Mantrausis
M
Dīvaini. Vai atkal latviski? Līdz šim par VUGD dzirdētas lielākoties labas atsauksmes, arī ģenerālis Pencis nav nedz apriets, nedz kur pieķerts... Tagad pēkšņi attapās arodbiedrība... Ha! Varbūt ir vērts paprasīt pašam Ģenerālim, ko viņš juta un kāpēc tik emocionāli skarbi. Man ir doma, kālab tā, bet es vismaz 1997. gadā biju jau saprātīgā vecumā, lai 14 gadus daudzmaz zinātu, kas un kā notiek. Pie tam - domāju, katra cilvēka viedoklis ir viņa viedoklis, kuru var vai nevar pieņemt, bet to vismaz vajag analizēt nevis uzreiz bļaut par cienīgumu vai nē. Katrā ziņā izmeklēšana un tiesa 14 gadu garumā... Cik VUGD vadītāju un ministru ir nomainījies?
ēna
ē
Tagad arodbierība cenšas spodrināt savu mundieri, bet kāpēc neko nedzirdam par Jēkabpils traģēdiju, tur klusējam.Nekādas darbinieku tiesības netiek lāgā aizstāvētas. PENČA LIETĀ TAS IR FARSS. KĀPĒC VIŅAM VĒL JĀGLĀBJ PLŪDI?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas