Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ievēlēts viss 13. Saeimas prezidijs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oik
o
Ja jau vecie blē / V+ZZS+NA / eži pierādīja, ka viņi reāli sadarbojas ar Saskaņu / kopīgi ''izkastrējot'' kaimiņu/ , tad jau tauta arī piedotu, ka jaunās,progresīvi domājošās 32 balsis paņemtu savā kompānijā Saskaņu, ja viņi parakstās, ka nevazāsies pa LV ar lozungiem' 'nost ar sobačju valodu''
Normunds.
N
Ir tikai divas partijas, kas ir ar tautu un veiks pārmaiņas, tās ir Gobzema un Bordāna. Vecie, jūs variet kaut pārsprāgt, bet bez viņiem jūs apd.... Būs jauni spēki.
Bija sagaidāms.
B
Jau pirmajā dienā atklājās meļu īstās sejas. Kur palika pret Saskaņu vilktās sarkanās līnijas NA,Par,JV ???!!! Par ZZS nav, ko runāt, viņi bija un būs ar Saskaņu. Vislielākie nodevēji ir Dzintara partija, glumi un melīgi lupatas. Ar mutēm bļauj un ārdās, ka krievs nāk, bet aizmugurē savējiem iedur dunci ribās. Dzintara un Mūrnieces nodevīgās acis izsaka visu. Jau pirmajā dienā notika Saskaņas prāts !!! Kur ir jaunie, vai JV un Par ? Mūļķības, visi vecie sametušies un centīsies ietekmēt varas darbu, lai nebūtu jāatbild par nodarītu un, lai vecais, sakaltušais karalis no Puzes varētu valdīt arī turpmāk, lai nav jāsēž cietumā. Redziet, cik skaisti pirms vēlēšanām nozombēja jūsu prātus - Pabriks, Pauļuks, Ašen-ašen un jantarčiki. Nebūs vecā vara, mūrniekzeli.
mīļā Kika
m
Jūsu koments neliecina ka Jūs esat kopā ar savu valsti un tautu. Tas drīzāk liecina ka esat kopā ar savu kabatu............
Kika
K
Cik PRASTI un PRIMITĪVI KPV fanu komentări! Tikpat prasti kă Kaimiņş un Gobzems.
to Bārdainais antons
t
Āboltiņa neko nediskutējo. Uz aptrakušo veceņu ķērkšanu, kliegšanu un aurēšanu viņa visai pieklājīgi šim trako baram atbildējā garā - KĀ MĒŽĀ SAUC, TĀ ATSAUCĀS. Vai tad Panorāmas oligarhu auka Marada Cīlīte nesagatavoja šo reportāžu PRIEKŠZĪMĪGI (kā visas pārējās Āboltiņas noriešanas reportāžas)?
  • 8
  • 0
Tikka>Kika
T
Ļoti šaurs, sautīgs skatījums: Saeimas prezidijam vispār oficiāli nav lielas teikšanas. Tad vietā jautājums: Ko tā cīnās par tām vietām Prezidijā? Tak ne jau dažu simtu dēļ pie algas..Lietā tāda, ka Prezidija locekļiem ir tieša piekļuve pie valsts augstākām amatpersonām un iespēja visu sarunāt kā vajag, pluss vēl iespēja sarunāt ar Prezidija locekļiem un frakciju vadītājiem to ko ''vajag''... Šādos apstākļos prastumam vai smalkumam no valstiskā viedokļa nav izškiroša nozīme.
  • 3
  • 6
Bārdainais Andris
B
Cik smalki un izjusti vecoligarhu troļļi lamā visus par okupantiem un lumpeņiem. Tik pat smalki un inteliģenti,kā savulaik Āboltiņa diskutēja ar pensionāriem. ŪŪŪŪŪŪ!
  • 7
  • 12
Edvīns
E
LNNK atkal atbalstija Saskaņa!!! Perfekti Latvijas Komunistu Neatkarības Kustiba!!! Laiks mainīt no LNNK uz LKNK.
a ko ta nu?
a
Ļoti labi! Klaunu Kaimiņu un demagogu Gobzemu apmuļķoja kā pienākas. Par to prieks. Abi nu varēs ieraut kādu šļuku un uzkost kotletīti, līdz brīdim, kamēr šos abus neieliks vietā, kur saulīte rūtaina.
Edvīns
E
Ko priecajies? Piedraza arī tevi. tur nav nekāda sakara ar diviem cilvekiem.
  • 13
  • 14
Anna
A
Un kas tad ta murniece ir pa pastalu ,valsti izzog pa pilnu programmu ,laabi stradajusi 12 saeima ,miljardi pazudusi ,nav naudas ne izglitibai ,ne medicinai ,ne pensijam ,prieks kam tada valsts ar tik pretigu zirga gimi ,saeimas spikere,kura i ari kabatina ieslid nozagtie miljardi ,skaisti ,var jau tada zidiene pasmieties par Latvijas tautu,vejonis nav prezidents ar staju ,bet tads ists jampampins ,vina nu neka nav kadam jabut istam prezidentam ,NA vismazak balsis ,un tauta nevelas to varnu par spikeri ,ir janotiek atkartotam velesanam ,cita cela nav .
Tajā Saeimā
T
Pilns ar bijušajiem, kas vienādi vai otrādi jau paspējuši iepriekš sasmērēties...un tie ir tie līderi....Tiem dažiem jaunajiem tur teikšanas visticamāk nebūs...
Leons
L
Si pretiga bada dzeguze Murniece, kura nespej pat to ka aizstavet latviesu valode saeima kad atseviski kretini no NA, V, JKP uzbazas ar latgalu dialektu un parkapj Latvijas Satversmi, turpinas apkaunot Latvijas valsti.
Cik nu tur tā tauta?
C
Kā viena blozga ievēlēta, tā tauta VAINĪGA.
  • 15
  • 3
Miks>Leons
M
Viss tiesa, bet Mūrnieci tauta ievēlēja...
  • 8
  • 20
Jaunie, uzmanieties.
J
Ļoti bīstami vienmēr ir bijuši dzintarieši, īstākie nodevēji, viņi darīs visu, lai sariebtu jaunajiem un piepalīdzētu vecajiem šakāļiem. Viņi visi ir glumi divkošo, kuri runā vienu, bet aizmugurē iedur dunci. Dzintars un Mūrniece ir pussprāguši miroņi, šodienas balsojums to pierādīja.
Paldies par kūkām!
P
Man par to nemaksā, nosauc pats!
  • 7
  • 1
jaunais>jaunie....
j
Kurš tur lūdzu ir jaunais??????Sauciet vārdus.
  • 9
  • 9
fuksis
f
13.Saiema darbu sāk ar pašas pieņemtā likuma pārkāpumu. Deputāta zvērests , sakaņā ar likumu, ir jānodod oficiālajā valsts valodā. Tāda mums ir latviešu valoda. Tāpēc ja pat deputāti rupji pārkāpj likumu, es turpmāk uzspļauju visiem jūsu esošajiem un topošajiem "likumiem".
>fuksis
&
Tā īsti nebūs: Tā lībiešu valodas runātāja pēc savas lībiešu valodas zvēresta runas to pašu atkārtoja latviski...Par latgaliešiem nezinu...Likumiem jau Jūs varat uzspļaut, bet jāpilda tie būs tik pat...
  • 14
  • 7
varona
v
Briļļaina zebiekste ar ātkārušos zokļi.
Un kraukļiem arī nē.
U
Tas, KAS atkarājas.
  • 4
  • 0
krauklis
k
Tas, kas tev atkarājas godu nedara ne sievietei, ne vīrietim.
  • 15
  • 9
Mūrnieks.
M
Mūrniecei grūti nav trāpījusi, lai jau kāds prieciņš tiek.
KPV ???
K
Kauns ! Gaidām jaunas vēlēšanas, lai šos atkritumus no iepriekšējās mafijas izmestu pavisam. Tagad atklājas viņu īstās sejas, ne Pavļuka, ne Pabrika partijas nedomā ko mainīt, viņi grib turpināt vecās mafijas gājienus, uzdzīvot pa vecam un kalpot oligarhu naudas makiem. Vēlētāji naivi iekrita noticot viņu melu mutēm !!! Viss ir KPV rokās, lai šo cūcību nepieļautu, lai liliputa un komunistu varu iznīcinātu.
redz>KPV???
r
Tagad atklājās????? Nu, ko lai saka??? Ir aitas-būs ar cirpēji....Kas tad vainīgs, ka pats tu neticēji tam ko te rakstīja pirms vēlēšanām par viņiem, bet ticēji viņiem no PAR? Pats vien esi vainīgs.....pats ar atbildi par savu darbu sekām...
  • 16
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas