Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Igaunijas Reklāmas aģentūras pārstāvis: Live Riga liktenīga kļūda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kuulaps
K
pameklē labāk. Times pētījumā par labākajiem Z-svētku tirdziņiem Tallina minēta, ar visu pirmo eglīti. Un, kā jau minēju, igauņi jau savu datumu nopubliskoja 1999. gadā, tā ka...
WALA
W
Man gan šķiet ka igauņu reklamistam ir pilnīga taisnība - šajā arvien šokējošāko reklāmu virpulī arvien mazāk tiek uzrunāts cilvēks, tikai radīts tāds kā šoka moments lai pievērstu uzmanību. Šāds "afekta" stāvoklis ir pārejošs, un pie reizes arī uztveri notrulinošs - agri vai vēļu nāksies atkal domāt citādus veidus kā cilvēkus uzrunāt, vai aŗī nonākism tik tālu ka uzmanība būs notrulināta līdz nemaņai, un tad būš apmēram tā kā man - man jautā tip vai esmu redzējis to vai citu reklāmu internetā vai televīzijā - padomāju un saku ka nē, bet tad kad iebaksta ar pirkstu - "nu šo reklāmu - si redzējis ? ", tad izrādās ka kā kaut kas tāds gar acīm ir zibējis, bet līdz smadzenēm nemaz nav aizgājis - tāds savdabīgs "SPAM" flltrs.
sakāmais
s
ja RD piešķirs nākamos 5 miljonus, uzzināsim LIVE stāstiņu par vasaras jaukumiem Rīgā. :-))
diskobumba
d
Un jā, nevaru apmierināties! Visi mani igauņu paziņas un kolēģi vareni smejas par mūsu meteorītu, tas ir baigais hits!!! Igauņiem, ja dziļāk papēta, ir vēl smagāks mazvērtības komplekss kā latviešiem, un viņi gavilē par katru mūsu neveiksmi! Latvijas krīze un aizņemšanās + meteorīts un igauņi čurā biksēs!
diskobumba
d
Kaut arī neatbalstu ideju par ziemassvētku eglītes tradīcijas dzimšanas vietu, bet kauns atdzīt, man tā interneta lapa ļoti patīk! Un Igaunijā (pēc vēsturnieku atdzinuma) arī eglīte nav radusies! Un nevajadzētu Igauņos klausīties! Pēc TV3 pētījuma, jo mazāka valsts, jo vairāk melo! Igauņi ir tādi mazās biznesa haizivis, vienalga kā, bet mēģinās pacelt sevi!!!
Kur Šlesers tur muļķība un
K
?
Mo
M
He he... igauņi tagad cepjas, ka latvieši pirmie pasteigušies pateikt to, kas īsti nav pierādāms...jo TRAĢISKA KĻŪDA !!!! šo pašu par Tallinu gribēja apgalvot igauņi...iegūglēju internetā, un Rīga kā Ziemassvētku egles dzimtā vieta minēta vairākos ārvalstu interneta avotos, kamēr Tallina gan nav minēta nekur:)
vecis ar bārdu
v
Domāju, ka pirmās egles tika degtas 'faterlandē
traductrice
t
Tas stāsts ar egli ir vienkārši komisks! 1-kārt, es nu patiešām stingri apšaubu, ka, izvēloties galamērķi, tūrista galvenais arguments būs fakts par pirmās egles iedegšanu! Lai šie reklāmistu faķīri paskatās, kā izskatās jebkura (liela vai maza) apdzīvota vieta Eiropā (par Krieviju nemācēšu teikt) ap Z-svētku laiku. Un salīdzināsim. Varbūt arī nav ļoti-ļoti krasa atšķirība, taču arī mums (vai igauņiem) par labu arī nekā īpaša nav. 2-kārt, vai par tūrismu mēs domājam tikai ap z-svētkiem? Un kādu stāstiņu tad mums piedāvās LIVE vasarā?
Antons
A
Esmu pārliecināts, ka šī kļūme nav bijusi Rīgas pilsētas vadītāju vēlme, bet gan traģiska kļūda, xxxx haha - traģiska kļūda..... nu gan igauņu bremzēm izpratne par traģisku kļūdu....
bumbulis
b
Slesers un Usakovs ir aptraipijusi Rigu un ne tikai Rigu, bet ipsai jau Latviju. RD pretigie menustrejosies smerdeli, kremla pakalpini.
Dzintra
D
Par to eglīti varētu tikai pasmaidīt, bet palasiet, kādas muļķības šajā LIVE RIGA sarakstītas par Rīgas Domu un Rīgas pili. Tas nu vispār ir kronis!
Grieta
G
hihihi!!! :)) a igauņi, ka saka, ka viņu egle ir pirmā - ir baigi cool, ja? tas ir baigais maarketinga triks...
jencene
j
Vai nav vienalga, kur tā pirmā egle bijusi? Rīga ir tumša un drūma - atšļkirībā no citām Eiropas pilsētām. Kāpēc gan lai tūristi brauktu uz šo rumšo pilsētu??? Paskatiesties, cik gaišas un mirdzošas Ziemassvētkos ir citas Eiropas galvaspilsētas!
jurka
j
ir izplatījusies vēl neapstiprinata ziņa, ka pirmais bērzs, kuram tecināja sulu, auga vēl 1553.gadā blakus Rīdzenes upes ietekai Daugavā. Vecā sulas raudzēšanas recepte ir saglabājusēs. To tagad ražos slavenais uzņēmums bio2you. Igauņi kož visos 20 pirkstos... prozit!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas