Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ja ārlietu ministrs būs no LPP/LC, premjers tajā redz Bērziņu vai Pētersoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Arlietu meitenes varētu pamēģināt mīļi sastrādātie arī ar Kastēnu,kādēļ viņš nepiesakās,vai nevar noturēt taisnu un pareizu kursu,lai paskaidro pats
Ija
I
Diezgan nožēlojams izskatās tas LPP/LC rezervistu soliņš. Gribētos gan valdībā redzēt jaunus , izglītotus cilvēkus, nevis tik novalkātus ģīmjus. Cik atceros, nesen Bērziņš no Saeimas tribīnes ar putām uz lūpām un izvalbītu seju mēģināja nomelnot savus pretiniekus. Ar kādām kvalitātēm izceļas Pētersone, nav nekas dižs manīts. Tiešām LPP/LC kvantitāte varbūt ir , bet ar kvalitāti švaki.
Ak vai!
A
Lapsa Alise un runcis Bazilio!
parandža
p
Ja Bērziņš prot runāt, tad Pētersones īdēšanā negibas klausīties!
krā, krā!
k
Iesaku abiem iespējamiem kandidātiem vērīgāk paskatīties spogulī, jo ārlietu ministram nepietiek tikai ar angļu valodas zināšanām!
Dina
D
Ārprāts!!!
ko nu tur čikājas
k
būtu uzreiz plineram iedevis, citādi būs jauna ministrija klāt atkal jātaisa - neba nu par velti bites tagad peršijie družbani :P
Jukums
J
Ja variet, lūdzu paskaidrojiet kā vispār salīdzinoši normāls cilvēks ar normāliem (+/-) uzskatiem var atrasties tadās partijās kā LC, Šlesera partijā, tā saucamā TP un citās "trekno kaķu" partijās. Kā var normāli naktīs gulēt un nedomāt par so partiju nodarīto postu, par korupciju visapkārt, par sociālo netaisnību, par bezdarbu, par ekonomiskajā emigrācija aizdzītajiem, par Godmaņa vadībā izpostīto rūpniecību, par greizo nodokļu sistēmu? Kā var mierīgi sēdēt saeimā un nepacelt nevienu pašu cilvēkiem svarīgu problēmu? Es to vienkārši nesaprotu un , visticamāk, nekad nesapratīšu.
traductrice
t
no comment. Mums tiešām nav profesionāļu, kas spēj ar godu pildīt valsts reputācijai svarīgas funkcijas? tiešām nav?
!
!
Bērziņš pārstāv LC. Ar to pietiek, lai nepieminētu pat pēdējos brīnumus (=mēslus), kas uzpeld Daimler korupcijas lietas sakarā. LC ir atbildīga vismaz par pusi no mēsliem, ko caur savu "pieredzi un zināšanām" ir savārījusi, sacūkojusi Latvijas politikā un ekonomikā. Nulles, pie tam kaitīgas un savtīgas nulles.
kociņš
k
Šito resno tusni! Un tas vīriņš aizmugurē būs padomnieks!
riņķī apkārt
r
...ir jānorej jebkurš, kura kandidatūra tiek nosaukta? +++Dabiska lielas daļas latviešu sabiedrības reakcija. Bērziņš un Pētersone diemžēl pārstāv LPP, kas savu kārt par savu visuzticamāko partneri Saemā ir izvēlējusies SC, kuras viens no līderiem Ušakovs kā Rīgas mērs ar pirmajām savas "valdīšanas" dienām veido "savu" no LR atšķirīgu - "Rīgas ārpolitiku", kuru savukārt RD LPP frakcija atbalsta bez ierunām.
Ducal
D
Nav taisniba, neesmu ne katolju priesteris, ne Birkava "draugs".
Domāt!
D
Izskatās, ka šajā diskusijā piedalās Latvijas spožākie ārlietu speciālisti... Tikai nesaprotu, kāpēc netiek piedāvātās citas, labākas kandidatūras. Varbūt tāpēc, ka saskaņā ar latviešu tradīcijām ir jānorej jebkurš, kura kandidatūra tiek nosaukta? Bērziņam un Pētersonei ir liela pieredze un zināšanas ārpolitikas jomā, labas angļu valodas zināšanas, māka publiski uzvesties un runāt. Ārvalstu politiķu un diplomātu vidū viņi ir labi zināmi un cienījami. Nav nemaz tik daudz tādu cilvēku, kuriem būtu visas šīs īpašības.
paklau
p
ducal,esmu dzirdējis,ka tu esot izvarotājs un pedofils.Vai tā ir taisnība ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas