Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Jaunā vēstniece Krievijā: Nepilsoņu jautājumā Latvija darījusi visu, ko varēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dakteris
d
Šī sieviete ir burvīga! Apsveicu jaunajā amatā un vēlu veiksmi! Sveicieni no Bērnu slimnīcas.
politiķis
p
Nepilsoņi, nepilsoņi! Katru dienu viens un tas pats. Mums visiem ir jānospļaujas par viņiem, tad arī radīsies "";abvēlīga" ausgne sākt mācīties latviešu valodu. Pretējā gadījumā, man ir jāuzskata,ka tiem 200-300 000 Latvijā dzīvojošo, kuri 50-60 gados nav varējuši iemācīties vienu valodu---man jāsāk domāt par ģenētisku atpalicību! Tātad, valstij drīzāk jau būtu jāsāk domāt par jauna veselības centra izveidi šiem cilvēkiem.
ty
t
Malacis Astra Kurme ! Beidzot viens kartigs viedoklis. Un ta ari ir jaruna ar krieviem, nevis visulaiku jaattaisnojas. Jasaka lietas tadas, kadas tas ir.
arī
a
šī sieviete runās tikai to, ko Russia atļaus. Totalitārajai valstij nospļauties par iznīdētajiem latviešiem, kā arī par citām bijušās impērijas nācijām. Vajag tikai nopirkt attiecīgas struktūras un personas . Ir viegli manipulēt ar svešām rokām totalitārismam.
simpatizēju vēstniecei, bet . . .
s
Ilgtermiņā Latvijai NAV izdevīgi attīstīt ekonomiskās attiecības ar Krieviju, jo šī zeme ir pārāk neprognozējama. Krievijai politika un ekonomika ir vienā ļurā. Šodien Lietuva un Ukraina, bet rīt Latvija vai Igaunija. Mums no visa padomiskā (krieviskā) ir jakratās vaļā, tas mūsu valsti bremzē.
?
?
Bet kur ir padomiska krievija,tada zeme nomira,Jauna paaudze ir rossijani,kuri doma daudz savadak ka padomijas vecie penzionari,jaa ir viens otrs no jaunajiem,tachu tie ir pak--zhi galvenajam komunistam ,aizmirsu vina uzvardu,jo ganities dome ir labi ,labi maksa ,tadel mes esam atpalikusi no dzives uz kadiem 15 vai vairak gadiem
  • 0
  • 0
Ja
J
.....Nepilsoņu jautājumā Latvija darījusi visu, ko varēja ...... Lai tikai lielo lojalo Latvijas iedzivotāju skaitu apčakaret. Tas jums nēies pa labu
Vilnis
V
It kā jau nepilsoņu bērniem mēs pilsonību dodam automātiski, bet tā vienalga ir jāprasa. Bet šie bērni ir piedzimuši Latvijā un kāda starpība kas ir viņu vecāki. Būtu tikai normāli ja visi bērni kas dzimst Latvijā būtu tikai Latvijas pilsoņi un mūsu uzdevums ir panākt lai tie izaug kā lojāli Latvijas pilsoņi. Vai mēs varam atļauties šķirot? Vai ir kāda valsts kas tā dara? Vai mēs esam tik vāji, ka baidamies no šiem nepilsoņu bērniem?
politiķis
p
Tā ir laba vīna atšķaidīšana ar ūdeni! tas nav normāli, ka liela daļa Latvijas pilsoņu, nejēdz runāt, veidojot pareizas galotnes darbības vārdiem, tikai dēļ automātiskās pieejas, ka viņš šeit ir dzimis. Vienā raidījuma šie diraki pat lielījās, ka viņa dzimta jau 3 gadsimtus dzīvojot šeit , nu un kas?..kādā valodā, raidījuma laikā runāja? krievu, es saku, sami tupoi narod vmire! lielākus pamuļķus vispār grūti atrast. Ikviens uz šīs zemes, bez savas valodas, vēl ko prot, vienīgie analfabēti nāk no Amerikas, kur katrs 4.iedzīvotājs uzskata Obamu par kongresmeni(duraki) un no Krievijas, kurā, piemēram 1920.gadā bija 80-90% lasītnepratēju, kamēr Vidzemē 95% - pratēju. Tīri vēsturiski, viņiem ir ielikts asinīs uzspļaut uz kaut ko kulturālu, sevišķi, ja iet runa par citām nācijām.
  • 0
  • 0
Vārds
V
Pat ja vecāki grib bērnam Krievijas pilsonību, ar varu uzspiest savu viedokli, Vilni?
  • 2
  • 2
Dr.xy
D
Latvijas Valsts nepilsonu,koreti ir okupantu,jautajuma NAV izpildijusi ES likumus par Valsts nodevibu,un Starptautiskos likumus par okupacijas seku likvidesanu,ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem.
Dundukovs
D
Varēja jau pa vēstnieku pie moskaliem iecelt ušakovu-viņam ļoti patīk ganīties pa Maskavas plašajām ārēm!
Fakts
F
Latvija ir izdarījusi daudz par daudz, lai "integrētu" naidīgos okupantus!
Vārds
V
Padomju okupanti, pirmkārt, neintegrēsies un otrkārt, tos civilizācijas mēslu neviens arī netaisās integrēt. Kam vajadzīgi tik nekaunīgi un stulbi radījumi?
  • 2
  • 0
ivars graudums
i
Simpaatiska un domaaju, gudra sieviete. Lai vinjai veicaas!
Alka
A
Malacis Astra, kas to butu domajis, ka sis maza, skaista sieviete ir ar mugurkalulu, atskieriba no Latviajs tizlajiem, divkosigajiem, palanpratigajie vireisiem, kuri sevi sauc par diplomatiem. Lai Astrai vecias ekanomisko jautajumu attistisana un nelaut Krievijas nekaunam santazet Latvija svalsti politiski. Pilniba piekritu, ka Latvijas un Krievijas valstis sava starpa ir tikai ekanomiskie attioecibu jautajumi jarisina un nekas cits Krievijai nav jajaucas Latviajs ieksejas lieta, bet tie krievi u zidi kuri katru dienu trauce latvieus tautai dzivot irjaeksporet u zkrieviju, uz etnisko dzimteni vai tevu dzimteni. Loti labi, ka Astara Krume ir apjegusi, ka diplomatu galvenais uzdevums ir ekanomisko interesu attistiba un to dara visi rietumvalstu diplomati, atskirib ano Latvijas pajoliniem vesturniekiem, kuri ir kluvusi par diplomatiem.
Vārds
V
Nepalielīji, jo lielīt un lamāties reizē nekad neiznāk.
  • 2
  • 1
un
u
Un ciitus nomušītos un nošautos. Vēstniece par to ne vārda nepateica. Kas viņa ir?
tieshi ta
t
kapec vestniece kurina naidu un apgalvo ka nepilsoniem ir problemas,,,kas viniem rada problemas?vienigie kam ir problemas ar patalogisko situaciju,ka Latvija ir kolonizeta ar naidigiem LV valstsnepiederigajiem ir latvieshu tautai,ne ta??? ddd
  • 6
  • 2
dore
d
nē,ne visu.vēl ir jāpasludina naturalizācijas beigu termiņš.20 gadi ir pietiekoši ilgs laiks bijis.Pārējiem iedot kaut kādus papīrus un lai taisās par pilsoņiem,kur sirdij tuvāks.
x
x
Kāpēc Latvijai vajadzīga vēstniecība krievijā, pietiktu ar kosulātu vai kādu kantori vīzu izsniegšanai!
yes ruksi
y
patiesiba pietiktu ar repartiacijas centru,nav ko cukot naudu DDD
  • 2
  • 0
ruksis
r
Latviaji nevajag krievu konsulātus visās malās, un mums nevajag arī konsulātus Pleskavā, Ļeņingradā, utt. Pietiktu ar vienu Maskačā.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas