Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

"Jaunlatvijas" dibināšanas kongresā visvairāk aplausus izpelnās Ulmanis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nulle
n
Kas ir Gunta Ulmana ipasa dotibas??? Viss uz ko vins balstas ir ka vina vards ir lidzigs vienam loti iecienitam Latvietim. Citadi, vins ir nulle
pamela
p
Ko gvelza šodien 100.p. D.Šmits no Jaunlatvijas.Tas IR ĀRPRĀTS !!Te pat Munters nobāl.Šmitam latviešu vārdu krājumos nevar atrast epitetu,jo tautas nodevējs ir kā uzslava šim maitam un viņa partijai.Kaut ko līdzīgu esmu dzirdējusi Urbanoviču,Buzajevu murgojam.Kura māte / latviete / var dzemdēt tādu MANKURTU?Ceri nu uz jauno paaudzi,kurai vispār dzimtene ir $$ paka.
hmm
h
:)))))))) Vjačeslavs Dombrovskis ir viens no labākajiem ekonomistiem valstī, te vienai komentētājai acīredzot ir ļoti pieticīgas zināšanas, ja iedomājies, ka viņš ir uzvārda dēļ kaut kur aicināts, turklāt viņš nemaz nav partijas biedrs. Komentāri apliecina, ka ar steigu nepieciešami jauni cilvēki un jauna attieksme, kas neuzvestos tik neinteliģenti un rupji, ka lielākā daļa komentētāju.
meitene
m
Ir cilvēki, tādi kā Ulmanis un viņa apkārtējie, kas jauc divas lietas - amatu, ko apstākļu sakritības dēļ var ieņemt jebkurš (īpaši Latvijā) un patiešām Cilvēku kā personību... _____________________________________________ ________________________ Piekrītu. Ja šajā "grupējumā" parādīsies/izpaudīsies Cilvēks - personība, kurš spēs aizraut sev līdz lielāko šīs partijas potenciālā elektorāta daļu, tad partijai varētu būt diezgan stabila nākotne, labs atbalsts. Bet.... ir tikai divi jautājumi: 1) vai viņam to atļaus darīt t.i- vai tas ietilpst jaundibinātā pasākuma plānā :) 2) vai tāds (Cilvēks- personība) tur VISPĀR ir? To jau redzēs pēc kāda laika. Ja izrādīsies, ka partija ir nodibināta tikai lai uztaisītu "politisko apgreidu" bijušo bērniem, viņu skolasbiedriem un studiju biedriem, tad šamējie nebūs labāki par viņējiem. From time to time shit happens - mūsu zemītē gana regulāri .Mēs tak laikam esam īpašie :D:D:D
upe
u
dibina tik kārtējās rīkļurāvēju partijas, bet krievi vienojas un rezultātā tik un tā iegūs vairākumu - es arī šo visu vērojot, laikam principa pēc balsošu par to niknāko no krievu partiju , ja nu vienīgi jaunais laiks līdz tam sevi galīgi nebūs sašmucējis, tad vel par JL
Jurate
J
Ulmani,kā nu tā ?Mēs Tevi uzturēsim no saviem nodokļiem,bet Tu par mūsu naudiņu atbalstīsi veco čekistu partiju.Tad,draudziņ,iztiec no savas pirtnieka pensijas un pabalsti ko gribi.Neapēd badā mirstošo bērnu maizīti.
Jurate
J
Vai šī būs sorosiešu partija ?
Ausma
A
Šīs partija ir kā mimikrija, kad PRASTA MUŠA UZCĒRTAS PAR RAIBU LAPSENI. Partija "Jaunlatvija" tēlo skaistu ārpusi (Ulmanis, Drāmas teātris, it kā jaunas sejas), bet vidus tukšs (bezsatura runas un veci solījumi bez reāliem darbiem, veco vēžu grūtgalvji dēliņi un sanāksme uz parāda Drāmas teātrim).
albrehts
a
Nedomāju gan, ka šim veidojumam ir nākotne, jo atkal tiek veidota kārtējā oligarhu partija (Strautiņš, Sausnītis, varbūt arī Lielais Andris kaut kur aizkrāsnē). Tā āža kāja ir labāk jāmaskē, lai pretendētu uz plaši atbalstītu partiju. Ja jau šiem veiklajiem zeļļiem ir naudiņa partijas dibināšanai, labāk gan būtu piemaksājuši zemniekiem par pienu, lai nav zobi vadzī jāliek.
letiņš
l
Ddina,tu esi pretīga cenzore!
Hanss
H
Ļoti labi, ka visi šitie onkuļi izgaismojas un savācas vienā čupā (par kuru runāja Ulmanis). Vismaz nejauks gaisu normālām latviešu partijām no iekšienes.
letiņš
l
Toties Ulmanisir atgriezies bērnībā.Nabaga cilvēks domā ,ka ir liels un pieredzējis politiķs................................................... ............................................................ ............
Aģents
A
Didzis ir ļoti jauks, bet izskatās ka šoreiz nonācis nu pavisam nepareizajās rokās. Kas attiecas uz skaisto runāšanu - tikai ne no tribīnes. Kāds nu tur no viņa orators.
Marija
M
Didzis Šmits gada laikā ir taisījis tādu uzskatu kūleni, kas retajam izdevies. Vēl pirms gada viņam bija skaidrs skatījums uz Latvijas Rietumu izvēli. Tad nāca šprotes un apskaidrība, ka Latvijai īstā laime ir Austrumos - tur līgumi, tur atkarīga neatkarība. Savulaik Latvijas politikā darbojās LC un Kluba-21 dibinātājs Jānis Krūmiņs. Tad sekoja vēl vairāku partiju dibināšana. Ar katru nākamo partiju Krūmiņš kļuva par odiozu personāžu, par tādu cilvēku "politikas tuvumā", bet bez īstas ietekmes. Arī Didzim draud briesmas kļūt par nākamo Jāni Krūmiņi. Viņš māk skaisti runāt, daudz sliktāk iet ar darbiem, bet visvairāk viņam trūkst politikā visbūtiskākā - pacietības. Politikā viss notiek lēni un ik brīdi parādās negaidīti apstākļi, kas izjauc iepriekš uzbūvēto un liek pieņemt jaunus lēmumus. Didzim Šmitam ir aizkavējusies bērnība. Tas būs viņa galvenais trūkums.
cony to Marina
c
es nejuutu,ka komentu rakstiitaajiem ir homofobijas,vai aprieshanas kaare,bet juusu koments jau liecina kaadu grupas biedru liimeniiti paarstaaviet,man kauns par Marinu.Jaa,diskusijaas ir asas praatu ciinjas,lai graudus no pelavaam atshkirtu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas