Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Jaunups bažīgs par situāciju, kāda var rasties ap prezidenta ievēlēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūsmīgais
J
Edgar, varbūt labāk pastāsti par Margaritu, par uzdzīvi, kā arī par tiem kas maksāja un kāpēc maksāja? ..Mēs rokam, mēs rokam , mēs drīz jau uzraksim....:))))
Un Pūce arī.
U
Jaunpups ir viens iemesls kāpēc es nebalsotu par JL. Kārtējā tukšā muca.
pievienojies
p
nestreso apaļaci
Kronšteins
K
Bažīgs un norūpējies mazais politikas embrions !!!
Jūlis
J
Daudze kā prezidents gan būtu tautas piesmiešana. Neredzēti nesimpātisks subjekts. Arī Daudzes izglītība nav atbilstoša prezidenta amatam. Pietiek, ka mūs iznesa cauri ar Zatleru. Labāk būtu, ja Zatlera vietā būtu kāds cits, piemērotāks pēc izglītības.
anna
a
Ja jau viņu aicina uz interviju, jautā,pārpublicē un komentē, tad jau kādu interesē..
hmmm
h
Kandidāts ir Lembergs. Daudze - dūmu aizsegs.
mazepa
m
Jaunups kā piemēru piemin Maizīša ievēlēšanu, taču aizmirst , ka ne jau ZZS uzmeta ! Toreiz ZZS godīgi pateica - ka nebalsos par Maizīti ! Lai Jaunups pameklē citu piemēru, kur zaļzemnieki būtu uzmetuši vai gāzuši valdību ? Nav uzticamāka partnera par ZZS ! Kamēr Jaunups cenšas šiem piešūt TP,PP,LC grēkus ...
Tatjana
T
Jaunup,negaidi nekādas dāvanas no dabas.Sasauc kopā savu komandu:Fromaņu Baibu,Jacīno,Strīpaino un sākat kampaņu pret Hūti,kamēr vēl nav par vēlu.Vienkārši norotējiet viņu uz cietumu,nav ko te gaidīt tiesu,nav tak Vilnītis,kur jāmokās ar visādām komisijām! Un visas problēmas atrisināsies pašas no sevis.Aizmirsu vēl piebilst,Sudrabu arī neaizmirstiet,arī viņa ir jānorotē,bet tur var jūsu kompānijai palīdzēt kamolā,atv,kāsītī tinēja,nu tu jau saproti,nu par tiem krieviem..
Daudzi - NĒĒĒĒĒĒ!!!
D
Nu, ko, ZZS vēlētāji! "PALDIES"!!! Tas taču ir vājprāts, ka visu valsti diriģē smagos noziegumos apsūdzēts punduris! Un tagad viņš par valsts prezidentu grib iestūķēt savu rokaspuisi... Tas būtu neizmērojams kauns, ko nāktos piedzīvot visai tautai. Kādreiz domāju, ka Zatlers ir tas sliktākais, kas var būt, bet salīdzinot ar šo te mērgli, Zatlers ir tīri vai svētais.
Oskars
O
Edgars pat neprot runāt LTV neprot īsi atbildēt ko jautā ,bet stāsta garas MUĻĶĪBAS tādiem MUĻĶIM nav jādomā par VALSTS vadību .
Ass
A
Kas tautai no tā? Lai tak tie politiķi cepās!
Jukums
J
Nevēlos neko zināt par Jaunupa problēmām!
J.
J
Daudze: Mēs nelaidīsim garām iespēju Saskaņas Centru iekļaut valdošajā koalīcijā Politisko partiju apvienības „Saskaņas centrs” (kas balstās uz krievvalodīgajiem vēlētājiem) iekļaušana valdošajā koalīcijā palīdzētu sabiedrībai atbrīvoties no „etniskās balsošanas” principa, uzskata Saeimas priekšsēdētājas biedrs Gundars Daudze (Zaļo un Zemnieku savienība). Tomēr valdošie politiķi to nevēlējās, politiķis žēlojās intervijā televīzijas kanālam PRO100TV. Par to 10. februārī ziņo informācijas aģentūras Regnum korespondents. „Es izteikšu savu dziļi personisko viedokli. Tika palaista garām iespēja izveidot pirmoreiz mūsu vēsturē valdību un koalīciju, kuŗā atspoguļotos visu Latvijas iedzīvotāju viedokļi. Tas būtu bijis pirmais solis tajā virzienā, lai balsojums mūsu valstī pārstātu kļūt par etnisku balsojumu. Un lai cilvēki balsotu par partiju programmām, nevis par Ivanovu vai Kalniņu”, - teica Daudze. Pēc viņa domām, „Saskaņas centra” iekļaušanai koalīcijā traucēja valdošo politiķu ambīcijas, viņi, kā izrādījās, nebija gatavi tādai notikumu attīstībai. „Nekad nesaki „nekad”. Un es ceru, ja mums nākotnē vēlreiz būs šādas iespējas, mēs tās nepalaidīsim garām”, – teica Daudze. [Krievijas portāls rambler.ru, 10. febr.]
?!
?
Jaunups ar savām rebēm un intrigām Vienotībai ir kā akmens kaklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas