Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

JKP turas pie uzstādījuma nesadarboties ar ZZS

Jaunā konservatīvā partija (JKP) atbildīgi piedalīsies valdības veidošanas sarunās politiķa Alda Gobzema (KPV LV) vadībā, vienlaikus tā sagaida, ka viņš un "KPV LV" pieturēsies pie vēlēšanu kampaņas uzstādījumiem un solījumiem, tajā skaitā par nesadarbošanos ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), aģentūrai LETA sacīja JKP līderis Jānis Bordāns.

Bordāns pagaidām atturējās minēt politiskā spēka prioritātes valdības veidošanas procesā, jo nevēlas šo procesu ietekmēt pirms tā sākšanās. Politiķa ieskatā produktīvāk būtu vispirms tās pārrunāt valdības veidošanas sarunās.

Arī JKP sagaida Gobzema aicinājumu uz Ministru kabineta veidošanas sarunām.

Kā ziņots, Valsts prezidents valdības veidošanu nolēmis uzticēt Gobzemam. Viņš būs otrais nominētais premjera amata kandidāts, kurš mēģinās izveidot valdību. Iepriekš prezidents bija uzticējis valdības veidošanu JKP Bordānam, kuram tas neizdevās.

Gobzems pirmdien žurnālistiem norādīja, ka valdības veidošanā varētu iesaistīt sešas parlamentā pārstāvētās labēji centriskās partijas, tomēr par šo jautājumu vēl lems KPV LV Saeimas frakcija.

KPV LV" parlamenta vēlēšanās ieguva otro vietu ar 14,25% vēlētāju atbalstu un 16 deputātu vietas 13.Saeimā.

Top komentāri

edvins
e
Pašlaik Bordāna partija ir vienīgā, kura var un vēlas mainīt likumdošanu un izveidot tiesisku valsti. No viņa baidās visas vecās partijas, tāpēc arī izstrādāja tādu cirku ar Bordāna nostumšanu malā. Nekas pienāks laiks ātri vien, ka viss mainīsies Latvijas Tautai uz labo pusi. Līdz šim Tauta ir gremdēta.
*+*
*
ne jau tie daži ievēlētie no zzs spēs ko dižu ietekmēt ; galvenais ,lai jaunie turas kopā un pilda savus priekšvēlēšanu solījumus , tad stagnātiem nekas cits neatliks kā no kreņķiem nobeigties...
Iespējams, ka
I
Bordāns turēsies pie sava uzstādījuma tik ilgi, kamēr valdībā tiks uzaicināta saskaņa. Tad JKP uzdevums būs izpildīts.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas