Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

JL satrauc vienīgi Šķēles paziņojumi par lata devalvāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Wala
W
Teiksim tā vai latu devalvēt vai nē - jautājums nav aktuāls -tas nafig te nevienam nav izdevīgi. Šķēle tikai ir atradis veidu kā klusiņām appi$t tautu, jo īpaši to nabadzīgāko daļu . Problēmas sakni tas nerisina, tas tikai "ļauj" valdības jampampiņiem izskatīties labāk cilvēku acīs - no sērijas: algas mēs negriezīsiem, tik pamainīsim mazliet "latiņa" kursu, un tad varēism gari un plasī stāstīt kā mēs visiem ceļam algas augšā.
TAUTAI
T
TAUTAI IR JĀCEĻAS KĀJĀS UN PAŠAI JĀNONES LIELO VALSTS ZAGĻU ĪPAŠUMI UN KATRU DIENU UN NAKT JĀDEŽŪRĒ PIE ŠO NAMDURVĪM NEDODOT MIERU, KĀ ŠIE APZAGUŠI TAUTU- PENSIJAS, ALGAS UTT.
TP FANIEM
T
ONKULIS DEVALVĒS LS, TAUTA PALIKS PLIKA UN NABAGA, PĒDĒJIE IETAUPĪJUMI TIKS NOLAUPĪTI, PALDIES, KA BALSOJĀT PAR TP, TĀ TURPINIET UN DRĪZ BŪSIET UZ IELAS, ZEM TILTA!
zigis
z
Nepielaut,ka nu tik dancos,ka TP sar Skeles piesauksanu speles!Nepielaut TP prettautisko darbibu unpasiem but ar stingru roku-ieviest NINtikai bagatajiem ar progresivu likmi un netracinat tautu ar to ,ka neievies PROGRESIVO nodokli!!!Lai nu ka pasiem negribas,bet jaieklausas Eiropas Zviedrijas un pasu majas specialistos,ka ta ir nekauniba to nedarit,bet izdzivot uz nabadigi rekina.
Laimonis Pekstiņš
L
Es nesaprotu, kādas var būt diskusijas par Šķēli. Kuram vēl nav skaidrs, kas tas ir par cilvēku un kādas ir viņa intereses? Ja devalvēs latu, tad pēc tam viņš ilgi prejmers nebūs, jo mērķis būs īstenots un lai ar sekām tiek galā citi. Lata devalvācija, ja nemaldos, nav iekļauta sarunās ar SVF. Ja to kāda Latvijas valdība izdarīs, tad ir pilnīgi skaidrs, kāds ir tās valdības mērķis. Tas ka Latvija ir niecīgs tirgus ar dažiem monopoliem, kuru kontrole intersē gan krievus, gan glābējus no rietumiem, šaubu nav. Tagad ir tikai jāsaprot, kuru pusi pārstāv mūsu valdības cilvēki. Par Šķēles un TP sakariem un intersēm šaubu nav. Par LP un Šleseru arī. Kas paliek?
tendence
t
Ja vinjsh devalvee latu, tad vismaz kaut kur buus veselaa sapraata uzvara!!!
Vecais
V
Ja nav ko citēt,tad patiešām vērts atgriezties pie Staļina-,,Hitleri nāk un iet,bet vācu tauta paliek.'' Redz cik augsti sevi vērtē .Visi var iet,tikai Jaunais laiks paliek.Bet,kur tauta.Tā kā patiesība tomēr izlien-galvenais pie varas.galvenais regulēt griezt.Un štrunts par tautu.
Ķiksis
Ķ
Jaunais laiks ir labie,godīgi strādā.Mākoņtēvs grib šeptēties.Nojauktās hokeja halles vie'tā tukšums. Grib sakampt naudiņu.Bez naudiņas arī gudrā galva nedarbojas.
baaaa !
b
tas apmēram tā izklausās - lai tas apšmucējies puķuandris nāk ... lai tikai nenomet mūs no viļņa .... bet ta LATA STABILITĀTE kā VIENĪGĀ interese jau bišku smieklīga tomēr :P - pat Latvian banka ( 3 ļitra) partijai ...
op
o
Nu taču taukos gadus gribējās. Tāpēc. Un tad - paņemt un uzmest.
baaaa !
b
""Tādi, kā ir Šķēle, nāk un iet, bet partija "Jaunais laiks" izprot, ka patlaban svarīgākais ir izglābt valsti, apstiprināt budžetu un atjaunot ekonomiku," sacīja Āboltiņa." ............ bet JL paliek ..... nununu ..... BLEFOJOŠIE UN IMITĒJOŠIE GLĀBĒJI mūžīgie :P
baaaa !
b
pīzaķārīs biutu ? - dombrovskītis jau nospēlēja tomēr beidzamo ....
op
o
10 niekā !
Dolārs
D
Nav jau tā, ka tas plāns tāds bija kopš sākta gala. Domāju, ka korekcijas ik palaikam vienalga nācās veikt, bet kopumā- jā, vismaz pus gads tam ir. Vienīgi man nav īsti skaidrs, kāpēc TP savulaik atbalstīja Latvijas iestāšanos ES, ja visus šos gadus, īpaši jau tagad, skrien uz Maskavu ar vazilīna burciņu padusē? Paši sev sarežģī dzīvi.
pretruna
p
Jaunais Laiks ir politiska vērtība mūsu tautai un novēlam spēku un prātu cīņā un sadarbībā ar tautas cieņu un avansa atbalstu zaudējušajiem politikiem un partijām..Galvenais stratēgija vismaz divu soļu vai divu šaha gājienu tālumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas