Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Judins: Ķīmiskā kastrācija negarantē, ka netiks pastrādāts jauns noziegums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
john
j
P1WmSf http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com
ērce
ē
Pat krimināļiem cietumā ir riebums pret tiem, kas pastrādā noziegumus pret bērniem. Kā ir ar Jums, judina kungs?
tsuyashi
t
Kad galvā skan vējš vajag izdomāt tēmu, nu tas viņiem izdodas labi. Es tajā 100 cūku kūtī vispār nervu gāzi ielaistu.
Puaro
P
Tapēc būs jāšauj
Rekis
R
Parlamentārieši sāksim ar to mazumiņu, ko mēs, ka sabiedrība varam izdarīt. Nepieļaut homoseksuālisma reklāmu un popularizēšanu jaunatnē. Nepieļaut nekādu praidus, kas pēc savas būtības ir izvirtības popularizēšana un tās eskalācijas pieļaušana sabiedrībā. Baznīcās biežāk runāt ar ticīgajiem par šīs netiklības postošo sērgu. Valstiskā līmenī , apturēt seksminoritāšu konvencijas darbību Latvijā. Visiem tiem, kam homosekss ir ļoti skaists, reklamējams, atstāt Latviju un braukt uz citu valsti , kur to var darīt četrstāvīgajās stāvos un formās. Mozaiku pasludināt ārpus likuma. Kad mēs spēsim sakārtot šo jomu, tad arī nākošā pakāpe pedofīlija, kas ir kā izvirtības turinājums, tiks bremzēts un ar laiku izzudīs. Ja mēs kā sabiedrība to nespēsim, tad sekos nākošās izvirtības pakāpes, kas būs vēl morāli un ētiku graujošākas.
@
@
Tieši tā - ir sakarība starp pedofīliem un gejiem!
  • 0
  • 0
orange
o
Kur atrodama statistika cik pedofilu gadā LV tiek tiesāti? Ja tie ir 10 -20, tad mūža ieslodzījums ir labākais risinājums.
Ieva > -
I
Būtu paskaidrojis, par ko - ieliki, jo, piedod, taču saukt par efektīvu procedūru, kuras vienīgā atšķirība no sieviešu kontracepcijas ir tā, ka preparātu lietos vīrietis, ir maigi sakot stulbi!
Ieva > Made
I
Pētījumi netiek publiskoti pie mums! Taču padomā ar galvu: 1) Ķīmiskā kastrācija būtībā ir testosterona bloķēšana, izmantojot, piemēram, pretapaugļošanās līdzekli: Depo-Provera. Injekcijas jāizdara tik bieži, lai uzturētu stabilu šī līdzekļa līmeni organismā, citādi viss efekts būs beidzies. 2) Tā kā runa ir par hormoniem, kurus var elementāri pasūtīt internetā, tad no efekta var tikt vaļā tiklīdz atnāk sūtījums. Protams, to, ka noziedznieks ko tādu lieto, var elementāri noteikt ar analīzēm, taču analīzes maksā naudu. Savukārt, ja noziedznieks uz kādiem pāris mēnešiem pamūk... 3) Ķīmiski kastrētos būs regulāri jāizmeklē, lai laikā pamanītu sēklinieku un aknu vēzi, turklāt viņi jebkurā gadījumā sūdzēs valsti tiesā, ka ne to izmantojuši un ne tā darījuši. Vinnēt droši vien nevinnēs, toties valsts iztērēs naud.... 4) Neviens nav pierādījis, ka nežēlība ir atkarīga no testosterona. Tieši otrādi, ir zināms daudz sieviešu un meiteņu, kas ir nostrādājušas tāādas lietas....
kam tev
k
pedofīlu sēklinieki, ja tu pat vesela vīrieša bīsties un nepazīsti?
  • 2
  • 0
Made
M
Arī drošības jostām automašīnā nav 100% garantijas, ka tās pasargās no nāves. Tomēr procentuāli izdzīvo daudz vairāk, turklāt ne jau tikai par pāris procentiem! Katrs atklātais pedofīlijas gadījums tik ļoti satrauc un sanikno lielāko daļu sabiedrības, tad kāpēc netiek publiskoti pētījumi, kas pierāda ķīmiskās kastrācijas neefektiviāti? Jo citādāk jau nevarētu apgalvot, ka no šādas manipulācijas nav jēgas, tam taču jābūt arī pierādītam? Lai Judins padalās ar savā rīcībā esošajiem skaitļiem, lai pamato, ka tas neder. Tad nebūs liekas polemikas ne medijos, ne sabiedrībā. Jā, cilvēktiesības ir laba lieta un attiecas uz visiem, tai skaitā uz pedofīlijas upuriem, proti, bērniem. Man nepietiek ar apgalvojumiem, ka ķīmiskā kastrācija ir lielisks līdzeklis vai tieši pretēji - nekur neder. Es gribētu reālu pierādījumu nevis vienkārši teorēmu.
Pārliecība
P
++++++++ x10000000
  • 0
  • 0
Ieva > Nezināju
I
Nav asprātīgi. Tu paklausies, ko šie visu laiku stāsta: ka viņa (viņš ap 10-15% gadījumu) mani pavedināja....Tātad pedofils jau uzreiz sevi uzskata par upuri, vēl pirms kastrēšananas....Un tie, kas to dara it kā brīvprātīgi, piedod, taču kur garantija, ka pēc tam nenožēlos?
Pīters Ebdons
P
Turpinot Judina domu gājienu varam secināt, ka arī patreizējā samērā maigo sodu sistēma tomēr ir dārga un negarantē, ka netiks pastrādāts jauns noziegums. Galu galā neviens sods negarantē, ka netiks pastrādāts noziegums. Tātad Judinaprāt varbūt sodu pedofiliem atcelt vispār?
Turpinot Judina loģiku
T
pēdējā laikā tiesas par slepkavībām ir apžēlojušas - atlaidušas bez soda 11 cilvēkus (avots: Diena). Tātad sods par slepkavību ir pārāk maigs un neko negarantē.
  • 1
  • 0
Ieva > mika
I
Nepadomāji, ka šis nākamo reizi var vienkārši no misenes pudeli izvilkt. Piemēram. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pēc jebkuras kastrācijas mainās ķermeņa formas, tāpēc neizbēgami palielināsies vēlme atriebties.
Nezināju,
N
ka tu esi kastrēta.
  • 2
  • 4
Ieva
I
Bet vispirms jānoskaidro, kāpēc tiesas ir tik maigas un dod minimālos termiņus, un kas tas par idiotismu atbrīvot priekšlaicīgi, jo šis esot labojies. KĀDS LABOJIES VIETĀ, KUR NAV NEVIENA BĒRNA?
Ieva > @omega
I
Nāvessodu Latvijā neviens neļaus, tāpat kā pastāvīgi turēt uz smagiem preparātiem (lai pat ēst un čurāt negribētos), tā kā atliek izmantot mūsu ģipškartona cietumus.
Ieva > vēl viens idiots
I
Lielākā daļa no tiem, ko juristi dēvē par pedofiliem, to dara ne jau seksa dēļ, bet tāpēc, ka grib pamocīt vājāko, izbaudīt izbailes. Un nav ne vismazāko pierādījumu tam, ka samazināts daudzums testosterona jebko mainīs. Galu galā netrūkst sieviešu, tai skaitā stipri nepilngadīgu, kas savā nežēlībā tālu pārspēj vīriešus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas