Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Juristi: Tiesa jaunos Latvenergo tarifus pēc būtības nevērtēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janis
j
Gobzems ir viens no vadošajiem jaunās paaudzes advokātiem
Dens Brauns
D
Līdzīgi, ja komentus par ekonomiku prasa Naglim vai Rungainim. Nožēlojami...
skots
s
Īsti nav saprotams, kāpēc viedoklis tiek prasīts Gobzemam. Tas taču ir tas pats Gobzems, kurš savulaik no visām tribīnēm rādīja ar pirkstu uz kolēģi Tihonovu un visādi apsaukājās uz viņu. Bet beigās izrādījās, ka pats Gobzems ne ar ko labāks. Ja sabiedrības viedokli veido uz cilvēku, kuru reputācija ir vismaz apšaubāma, tad labāk valstī nepaliks.
Ku-Kū
K
Gudrie juristi varēja piezvanīt tieši tiesnesei un norādīt kas viņai jāvērtē,tad varētu izdot 2 sējumu grāmatai par tiesāšanās ķēķi.Dikti nobijušies izklausās tie Vienotības juristi.
Lena
L
Gobzems... Smiekligi, viedokla lideris atradies. Kur tie zurnalisti skatas...?
drakons
d
Tiesa vērtēs regulatora pieņemtā lēmuma tiesiskumu. Administratīvā procesa likums skaidri nosaka, ka jāvērtē lēmuma atbilstība vairākiem principiem, tai skaitā arī sabiedrības ieguvums. Gobzems ļoti drosmīgi apgalvo, ka tiesiskuma pārbaude ir cīņa ar vējdzirnavām. Kā viņš to zina, ja nekad nav strādājis par tiesnesi.
He he...
H
Patika! mazais dombrovskis 15:32 "Nu tā, pensionāri! Te Jums pieci klucīši ar burtiem D, S, R, I, Ā. Kamēr no tiem nesaliksiet vārdu " laime" , pensijas nedabūsiet!
zorge
z
Latvenergo ir sabiedriska labuma organizācija, kurai pamatuzdevums nav gūt peļņu, bet attīstīt infrastruktūru šādi stimulējot ekonomiku. Savākt parakstus referendumam par/pret Latvenergo sadalīšanai. Latvenergo sadalīšana ir slēptais veids "nolaist" plaukstošu uzņēmumu ar mērķi pārdot. Pircēji no Amerikas jau ir bija atbraukuši.
He he...
H
Administratīvā apgabaltiesa pirmdien ierosinājusi administratīvo lietu pēc divu privātpersonu pieteikuma izvērtēt Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas atbalstītos valsts energokompānijas "Latvenergo" elektroenerģijas tarifus, kuri stāsies spēkā 1.aprīlī, portālam "Delfi" apliecināja tiesas priekšsēdētāja palīdze Līga Trubiņa. ________________ Nu ko tagad muldēsiet, jenotiņi? hi hi....
www
w
Latvenergo - uz elektriskā krēsla!!!
Skaidrīte
S
Labāk paturiet pie sevis savus spriedelējumus. Tautai nav citas izejas kā ticēt uz taisnīgu tiesu. Neviena tiesa, ja tā lems taisnīgi, nespēs pielemt atbalstīt tādu netaisnību.
Ministry of Truth
M
Jau kuro reizi viens un tas pats ... Gobzems pasaka potenciāliem klientiem, ka viņš šo lietu nemācētu uzturēt. Nu, un? Nāks citi juristi, kā jau ir noticis, un cīnīsies.
Skaidrīte
S
Cāļus skaita rudenī. Tie juristi, kas rakstījuši pieteikumus, arī nav muļķi. Ticu, ka būs aiz kā aizķerties, tā, ka valdības lakstīgalas, labāk nedziediet...
He he
H
Tie taču abi jenotu juristēni.... he he... kuri apzināti jauc gaisu.... nelieši.... hi hi...
zvirbulēns
z
AT Senatorei Briedei būtu jāuzdod pa pēcpusi, tieši viņa kūdīja pārsūdzēt, kaut gan tiesa nevar aizstāt valsts iestādes, uzņemties to funkcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas